2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar merhaba,
Bugün test verdim de idrarımda protein eser diyor
Bilgisi olan var mı?
Doktora ulaşamadım az önce öğrendim.. ciddi bir şey mi? Malumunuz google korkuttu.
Persembe kontrolum var

Evet aslında çok iyi fikir. Ama çok şükür yaaaa hareketleri yine normale döndü beni bir buçuk gün korkuttu minik kuşum. Allah'ım şu son zamanları keyifle sağlıkla gecirsek ben hep sağlıkla kolaylıkla diye dua ediyordum artık keyifle diye de ekliyorum çünkü keyif meyif kalmadı

Yağ benim cildimde çok zor emiliyor baya çatlamışsın hatıra bunlar ama acısı olmasa keşke daha iyi olurdu yinede bol bol nemlendir kaşıntısını alır bence

Yağ benim cildimde çok zor emiliyor baya çatlamışsın hatıra bunlar ama acısı olmasa keşke daha iyi olurdu yinede bol bol nemlendir kaşıntısını alır bence
Büyük ihtimalle yağ edilmediği için çatladım bende izleri artık umursamamaya çalışıyorum bebiş kafasını ayağını çatlaklara dayayıp bastırdığı için acısı oluyor
Artık son düzlükteyiz biraz daha dişimi sıkacam sağlıkla biter kavuşuruz inşallah oğluşla hepimiz bebişleriyle inşallah

Canim senin de karnın küçük ya sana da çevrende karnın çok aşağıda bebek aşağı inmiş falan diyen oluyor mu benim karnım da çok küçük üst karnım hala daha çıkmadı bile, karnın çok aşağıda diyorlar bana ama onca doktor gördü beni bebek aşağıda falan demediler bide rahim ağzı uzunluğu mu ne oda normal çıkmıştı, acaba diyorum karnım küçük olunca mı aşağıda gibi görünüyor herkese

Kırmızı olanlarda iyileşme şansı çok yüksek cica krem kullanabilirsiniz yara iyileştirici olarak geçiyor nemlendirici kremlerle beraber dönüşümlü sürün
Bioderma Cicabio Creme Krem 40 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendyoldan fikir olsun diye ekledim ama eczaneden alın mutlaka internette sahte ürün satılabiliyor

Kırmızı olanlarda iyileşme şansı çok yüksek cica krem kullanabilirsiniz yara iyileştirici olarak geçiyor nemlendirici kremlerle beraber dönüşümlü sürün
Hamilelikte kullanılır mı yoksa doğumdan sonra kullanmaya başlamalıyım

Selam,
Daha önce sezeryan doğuma kocası ile giren var mi ?
Evet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Yarın doğuracak arkadaşımız vardı. Kimdi?
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasın çok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar

Annem de bana karnin inmis diyor. Doktor da bugun karnin sivri degil yayvan mi buyudu karnin diyor. Aslinda baya top gibi de.

Umarim saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz ve plasenta ile alakali surec sorunsuz hallolur gider dualarimiz sizinle

Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun, süreciniz çabucak ilerlesin ve en olumlu şekilde sonuçlansın inşallah

Merhaba, kaçıncı haftadasınız? Kaçıncı haftadan itibaren görünür hale gelmeye başladı?
Hamilelik başından beri bikac tane vardı git gide arttilar 28 itibariyle de coştular diyebilirim çünkü kilo alımını salmistim 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verip hamile kaldım al ver tekrar al olunca vücut tepkimeye girdi canım

Bence ondan değil de genetik diye düşünüyorum biraz benim görümcem 30 kilo aldı beyaz tenli sıfır çatlağı var ben bu işi anlamadım Allah sağlıkla kavuştursun

Dualarımız seninle canım çabucak kavuş yavruna ve biran önce sağlığına inşallah gerek kalmayacak rahimi almaya Rabbim evlatlarına bağışlasın şifalar versin

Kızlar merhaba,
Bugün test verdim de idrarımda protein eser diyor
Bilgisi olan var mı?
Doktora ulaşamadım az önce öğrendim.. ciddi bir şey mi? Malumunuz google korkuttu.
Persembe kontrolum var
Eser miktarda diyorsa bir çok sebebi olabilir çok önemli de olmayabilir yani geçici olabilir. Yani gebelikte normal olarakta görülebilir su az içiyorsanız ondan da olabilir. Tansiyon , ödem vesaire sorunlarınız var mı?

Canım sağlıkla al evladını kucağına sen de sağlıkla kurtul inşallah dualarımız seninle çıkınca yaz bize de inşallah güzel geçsin

Bence ondan değil de genetik diye düşünüyorum biraz benim görümcem 30 kilo aldı beyaz tenli sıfır çatlağı var ben bu işi anlamadım Allah sağlıkla kavuştursun
Amin hepinizi inşallah
Genetik olarak halalarim çok çatlamış belki onlara çektim bilmiyorum görüntüyü artık kabullendim sonrasında lazere giderim veya kremlerle denerim acıyı da şimdilik yağ kremle hafifletim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…