Evet aslında çok iyi fikir. Ama çok şükür yaaaa hareketleri yine normale döndü beni bir buçuk gün korkuttu minik kuşum. Allah'ım şu son zamanları keyifle sağlıkla gecirsek ben hep sağlıkla kolaylıkla diye dua ediyordum artık keyifle diye de ekliyorum çünkü keyif meyif kalmadıŞöyle bi tavsiyede bulunabilirim size belki iyi gelir bunu yapmak. Eşim kulağını karnımda biraz gezdiriyor ve bebeğin kalp atışını buluyor ve gayet de net bir şekilde kulağını yaslayarak karnımdan kalp atışını duyuyor. Belki senin bebeğinin de pozisyonu buna müsaitse kendi kendinizin nst si olabilirsinizbence eşinin bebeğinizin kalp atışlarını duyması sana iyi gelebilir
Yağ benim cildimde çok zor emiliyor baya çatlamışsın hatıra bunlar ama acısı olmasa keşke daha iyi olurduEvet canım arada unutuyorum ama sürmeye dikkat ediyorum zeytinyağı kullan demişti ebe o da fayda etmedi annem ve ablalarımda hiç olmamış genetikte değil niye bu hale girdim anlamadım bı türlü
Karnımın geneli de bu halde
Büyük ihtimalle yağ edilmediği için çatladım bende izleri artık umursamamaya çalışıyorum bebiş kafasını ayağını çatlaklara dayayıp bastırdığı için acısı oluyorYağ benim cildimde çok zor emiliyor baya çatlamışsın hatıra bunlar ama acısı olmasa keşke daha iyi olurduyinede bol bol nemlendir kaşıntısını alır bence
Canim senin de karnın küçük ya sana da çevrende karnın çok aşağıda bebek aşağı inmiş falan diyen oluyor mu benim karnım da çok küçük üst karnım hala daha çıkmadı bile, karnın çok aşağıda diyorlar bana ama onca doktor gördü beni bebek aşağıda falan demediler bide rahim ağzı uzunluğu mu ne oda normal çıkmıştı, acaba diyorum karnım küçük olunca mı aşağıda gibi görünüyor herkeseBen de bugün kontrole gittim. Hareketsiz diye evham yapıyordum, cok sukur her sey yolunda. Doktor gobegimi kucuk buluyor, kilosu +- 400 gr sapmayla 2950 cikti. Göbeğime gore 2500-2600 dur bence dedi, alternatif olcumler yapti onlar da cikan kiloyla paralel cikti. Onemli olan gelisimi sursun, cok kiloya gerek yok. Bayram oncesi kontrole gidip, 12 haziran’da dogum olacak gibi gozukuyor. Hayirlisi
Kırmızı olanlarda iyileşme şansı çok yüksek cica krem kullanabilirsiniz yara iyileştirici olarak geçiyor nemlendirici kremlerle beraber dönüşümlü sürünEvet canım arada unutuyorum ama sürmeye dikkat ediyorum zeytinyağı kullan demişti ebe o da fayda etmedi annem ve ablalarımda hiç olmamış genetikte değil niye bu hale girdim anlamadım bı türlü
Karnımın geneli de bu halde
Hamilelikte kullanılır mı yoksa doğumdan sonra kullanmaya başlamalıyımKırmızı olanlarda iyileşme şansı çok yüksek cica krem kullanabilirsiniz yara iyileştirici olarak geçiyor nemlendirici kremlerle beraber dönüşümlü sürün
Evet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.Selam,
Daha önce sezeryan doğuma kocası ile giren var mi ?
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,Yarın doğuracak arkadaşımız vardı. Kimdi?
Kızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
Annem de bana karnin inmis diyor. Doktor da bugun karnin sivri degil yayvan mi buyudu karnin diyor. Aslinda baya top gibi de.Canim senin de karnın küçük ya sana da çevrende karnın çok aşağıda bebek aşağı inmiş falan diyen oluyor mu benim karnım da çok küçük üst karnım hala daha çıkmadı bile, karnın çok aşağıda diyorlar bana ama onca doktor gördü beni bebek aşağıda falan demediler bide rahim ağzı uzunluğu mu ne oda normal çıkmıştı, acaba diyorum karnım küçük olunca mı aşağıda gibi görünüyor herkese
Umarim saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz ve plasenta ile alakali surec sorunsuz hallolur giderEvet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasınçok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar
İçerik olarak mustela da iyi sanırım chatgpt de biodermayla karşılaştırdım Cicastela Onarıcı Bakım Kremi | MustelaHamilelikte kullanılır mı yoksa doğumdan sonra kullanmaya başlamalıyım
Dualarım sizinleEvet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasınçok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar
Hamilelik başından beri bikac tane vardı git gide arttilar 28 itibariyle de coştular diyebilirim çünkü kilo alımını salmistim 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verip hamile kaldım al ver tekrar al olunca vücut tepkimeye girdi canımMerhaba, kaçıncı haftadasınız? Kaçıncı haftadan itibaren görünür hale gelmeye başladı?
Çok teşekkür ederim deneyecem inşallah banada iyi gelirİçerik olarak mustela da iyi sanırım chatgpt de biodermayla karşılaştırdım Cicastela Onarıcı Bakım Kremi | Mustela
Hamilelik başından beri bikac tane vardı git gide arttilar 28 itibariyle de coştular diyebilirim çünkü kilo alımını salmistim 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verip hamile kaldım al ver tekrar al olunca vücut tepkimeye girdi canım
Dualarımız seninle canım çabucak kavuş yavruna ve biran önce sağlığına inşallah gerek kalmayacak rahimi almaya Rabbim evlatlarına bağışlasın şifalar versinEvet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Eser miktarda diyorsa bir çok sebebi olabilir çok önemli de olmayabilir yani geçici olabilir. Yani gebelikte normal olarakta görülebilir su az içiyorsanız ondan da olabilir. Tansiyon , ödem vesaire sorunlarınız var mı?Kızlar merhaba,
Bugün test verdim de idrarımda protein eser diyor
Bilgisi olan var mı?
Doktora ulaşamadım az önce öğrendim.. ciddi bir şey mi? Malumunuz google korkuttu.
Persembe kontrolum var
Canım sağlıkla al evladını kucağına sen de sağlıkla kurtul inşallah dualarımız seninleEvet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Amin hepinizi inşallahBence ondan değil de genetik diye düşünüyorum biraz benim görümcem 30 kilo aldı beyaz tenli sıfır çatlağı var ben bu işi anlamadım Allah sağlıkla kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?