Bende sizi YakaladımBiz temmuz grubu ama haziranda olabilirim kendi adıma söyleyeyim. Birkac sorun vardı buradaki bazı arkadaşlardada vardı aynı sorunlar gelip bi bakıyordum
Çok çok teşekkür ederimİyi yapıyorsunuz, hoş geldinizBiz de Mayıs'a bakıyoruz bazen Hepimiz aynı sorunlarla uğraşıyoruz...
Yaz canım yaz herkesin fikirlerine iç boşaltmasina açığız birçoğumuzun kanayan yarası ortak oluyor farklı ayların topiklere bizde yazıyoruz herkese de kapımız acikAy benim ayın gebelik topiği sanıp yazmışım. Arada sizi de okuyordum tecrübe olsun diye. Neyse yazmış bulundum hepinize kolay afiyetli doğumlar
HahahhahahaBende sizi Yakaladımbende bı bakıyorum buraya benim tarihte belli olmaz gibi geliyor bana ben boyle sey gormedim
Cok tesekkurler. 4 top dondurmaya cok sasirdim yalniz söylemeden geçemedimKızlar merhaba grubu sürekli olarak takip ediyorum ama yazışma olarak aktif değilim. 35. Haftada 2060 gr dı bebeğim ve nerdeyse 10 gün boyunca doğru düzgün kilo almamıştı resmen, üzülmüştüm zayıf kalmasına. 2 hafta boyunca diyetisyenle ilerledik ve bugün 37. Haftamda 2550 gr olmuş bebeğim haftalık olarak diyet listem değişse de aşağı yukarı aşağıda eklediğim görselin çeşitlendirilmesi şeklinde ilerliyoruz ve işe yaradı. Ara öğünleri önemseyin ben de ara öğünün bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. Bebeği zayıf olanları okudum ve paylaşmak istedim. Hepinize hayırlı ve pozitif doğumlar diliyorum
Çok kilo aldınız mıKızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
12 kilo aldım ve kilolu da hamile kalmıştımÇok kilo aldınız mı
Acı için kantaron sürebilirsiniz hafifletir
Uzun süre dinleme şansımız olacakBebeğin kalp atışlarını dinlemek mutluluk veriyor gerçekten.,
Hemen gidip dondurma yicem ilgimi o çektiKızlar merhaba grubu sürekli olarak takip ediyorum ama yazışma olarak aktif değilim. 35. Haftada 2060 gr dı bebeğim ve nerdeyse 10 gün boyunca doğru düzgün kilo almamıştı resmen, üzülmüştüm zayıf kalmasına. 2 hafta boyunca diyetisyenle ilerledik ve bugün 37. Haftamda 2550 gr olmuş bebeğim haftalık olarak diyet listem değişse de aşağı yukarı aşağıda eklediğim görselin çeşitlendirilmesi şeklinde ilerliyoruz ve işe yaradı. Ara öğünleri önemseyin ben de ara öğünün bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum. Bebeği zayıf olanları okudum ve paylaşmak istedim. Hepinize hayırlı ve pozitif doğumlar diliyorum
Canım sen günlük krem sürüyor musun12 kilo aldım ve kilolu da hamile kalmıştım
Kantaron şuan yok anca cuma eve dönersem aktara gidebilirim
İnsan bir tuhaf oluyor değil mi nereden çıktı şimdi bunlar diyeKızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
Evet canım arada unutuyorum ama sürmeye dikkat ediyorum zeytinyağı kullan demişti ebe o da fayda etmedi annem ve ablalarımda hiç olmamış genetikte değil niye bu hale girdim anlamadım bı türlüCanım sen günlük krem sürüyor musun
Cilt tipiyle mi alakalı acaba ben bir aydır her akşam sürüyorum
Cok tesekkurler. 4 top dondurmaya cok sasirdim yalniz söylemeden geçemedim
Biraz benim için eğlenceli hale de getirmeye çalışıyor sıkılmayayım diyeHemen gidip dondurma yicem ilgimi o çekti
Evet konuştuk görüntüyü artık takmamaya calisiyorum ama acısı yoruyorİnsan bir tuhaf oluyor değil mi nereden çıktı şimdi bunlar diyeAma işin doğasında bu var, takılmamaya çalışın. Konuştuk ya daha önce de, yapacak bir şey yok Ben Bioderma kullanıyorum çok uzun zamandır. 30. haftaya kadar tek bir çizik yoktu. 30'dan sonra çatır çatır gitti maşallah Doktorum zaten söylemişti, çatlayacağı varsa ne sürerseniz sürün çatlar demişti. Geçen gittiğimde doktora bunu hatırlattım, haklı çıktınız dedim. Büyüklerimizde pek çatlak olmuyormuş hocam, bizler epey çatladık dedim. Onlar acaba ne yaşadıklarını hatırlıyorlar mı, çoktan unutmuşlardır dedi Yani eğer unutulabiliyorsa zamanla kaybolabilir gibi bir umut da doğdu içime
Kıyamam, üzülmeyin. Kaşıntısını, acısını alsın diye Bioderma yağı tavsiye edebilirim. Çatlamasına engel olmadı ama kaşındığında iyi geliyorEvet konuştuk görüntüyü artık takmamaya calisiyorum ama acısı yoruyor
Anneme gösterdim şimdi kendi göbeğini gösteriyor bak 7 tane doğurdum geçti gitti boşver diyo
Ama işte hamilelik hormonları illa bişey taktiracak yine takıldım buna
Şöyle bi tavsiyede bulunabilirim size belki iyi gelir bunu yapmak. Eşim kulağını karnımda biraz gezdiriyor ve bebeğin kalp atışını buluyor ve gayet de net bir şekilde kulağını yaslayarak karnımdan kalp atışını duyuyor. Belki senin bebeğinin de pozisyonu buna müsaitse kendi kendinizin nst si olabilirsinizKızlar bu konuda sıktıysam sizi özür dilerim ama ben gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm sabahtan beri ağlamaktan helak oldum yine, yani eşimi aradım en son, ben bu korkuyla yasayamayacam kabul eden doktor olursa gidip sezeryan mi olsam bu hafta diyorum. Hiç bişey yapmak istemiyorum, hiç bişey bana keyif vermiyor sıpa dünden beri çok az hareket etti bgn yine acile gittim ağlaya ağlaya herşey yolunda şimdi hareketleri normale dönmeye başladı hem çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi, hem bebegide iyice strese soktum orda diye üzülüyorum çok değişik bi kısır döngüye girdim çıkamıyorum, çok yoruldum
Kıyamam, üzülmeyin. Kaşıntısını, acısını alsın diye Bioderma yağı tavsiye edebilirim. Çatlamasına engel olmadı ama kaşındığında iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?