2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ay benim ayın gebelik topiği sanıp yazmışım. Arada sizi de okuyordum tecrübe olsun diye. Neyse yazmış bulundum hepinize kolay afiyetli doğumlar
Yaz canım yaz herkesin fikirlerine iç boşaltmasina açığız birçoğumuzun kanayan yarası ortak oluyor farklı ayların topiklere bizde yazıyoruz herkese de kapımız acik

Ben de bugün kontrole gittim. Hareketsiz diye evham yapıyordum, cok sukur her sey yolunda. Doktor gobegimi kucuk buluyor, kilosu +- 400 gr sapmayla 2950 cikti. Göbeğime gore 2500-2600 dur bence dedi, alternatif olcumler yapti onlar da cikan kiloyla paralel cikti. Onemli olan gelisimi sursun, cok kiloya gerek yok. Bayram oncesi kontrole gidip, 12 haziran’da dogum olacak gibi gozukuyor. Hayirlisi

Kızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa

Cok tesekkurler. 4 top dondurmaya cok sasirdim yalniz söylemeden geçemedim

Çok kilo aldınız mı
Acı için kantaron sürebilirsiniz hafifletir
12 kilo aldım ve kilolu da hamile kalmıştım
Kantaron şuan yok anca cuma eve dönersem aktara gidebilirim

Enfeksiyon durumlarında kuru dut çayını çok öneriyorlar kızlar bilginiz olsun. Bana da annem günlük hoşaf yapıyor içine kuru dut da koyuyor çok güzel oluyor. İsterseniz o şekilde yapın isterseniz sırf duttan yapın. Hepsi şifa.

Hemen gidip dondurma yicem ilgimi o çekti

Kızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
İnsan bir tuhaf oluyor değil mi nereden çıktı şimdi bunlar diye Ama işin doğasında bu var, takılmamaya çalışın. Konuştuk ya daha önce de, yapacak bir şey yok Ben Bioderma kullanıyorum çok uzun zamandır. 30. haftaya kadar tek bir çizik yoktu. 30'dan sonra çatır çatır gitti maşallah Doktorum zaten söylemişti, çatlayacağı varsa ne sürerseniz sürün çatlar demişti. Geçen gittiğimde doktora bunu hatırlattım, haklı çıktınız dedim. Büyüklerimizde pek çatlak olmuyormuş hocam, bizler epey çatladık dedim. Onlar acaba ne yaşadıklarını hatırlıyorlar mı, çoktan unutmuşlardır dedi Yani eğer unutulabiliyorsa zamanla kaybolabilir gibi bir umut da doğdu içime

Canım sen günlük krem sürüyor musun
Cilt tipiyle mi alakalı acaba ben bir aydır her akşam sürüyorum
Evet canım arada unutuyorum ama sürmeye dikkat ediyorum zeytinyağı kullan demişti ebe o da fayda etmedi annem ve ablalarımda hiç olmamış genetikte değil niye bu hale girdim anlamadım bı türlü
Karnımın geneli de bu halde

Cok tesekkurler. 4 top dondurmaya cok sasirdim yalniz söylemeden geçemedim

Hemen gidip dondurma yicem ilgimi o çekti
Biraz benim için eğlenceli hale de getirmeye çalışıyor sıkılmayayım diye pek bol bol yiyebilen birisi değilim çünkü zorluyorum kendimi. Ama önemli olan püf nokta günde gerçek mânâda bu dozda ara öğünler yapabilmek. Diyet listesi tabi ki kişiye özeldir kişinin bedeninin ihtiyacına göredir. Ama yine de faydalı olacağına inanıyorum sizler için de.

Evet konuştuk görüntüyü artık takmamaya calisiyorum ama acısı yoruyor
Anneme gösterdim şimdi kendi göbeğini gösteriyor bak 7 tane doğurdum geçti gitti boşver diyo
Ama işte hamilelik hormonları illa bişey taktiracak yine takıldım buna

Kıyamam, üzülmeyin. Kaşıntısını, acısını alsın diye Bioderma yağı tavsiye edebilirim. Çatlamasına engel olmadı ama kaşındığında iyi geliyor

Şöyle bi tavsiyede bulunabilirim size belki iyi gelir bunu yapmak. Eşim kulağını karnımda biraz gezdiriyor ve bebeğin kalp atışını buluyor ve gayet de net bir şekilde kulağını yaslayarak karnımdan kalp atışını duyuyor. Belki senin bebeğinin de pozisyonu buna müsaitse kendi kendinizin nst si olabilirsiniz bence eşinin bebeğinizin kalp atışlarını duyması sana iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…