2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
Oy kıyamam ya acıyor mu ? Üzülne inşallah geçicek geçmezse de sağlık olsun boşver. Yağ ya da krem ne olursa bişeyler sürmeyi ihmal etme ama lütfen doğumdan sonra da sür hep belirtiyorum ben burda çokfaydasını gördüm.
İki hamilelikte bio oil kullandım hep duştan çıkarken sürdüm yağlı kalmıyordu çok şükür çatlak olmadı, ilki 25 kg sadece yanlarıma sürmemiştim onlar da doğumdan sonra gördüm olmuş beyaz beyaz diye zatıflayınca gittiler.

Bende bio oil kullandım ama rengi pembe gibi olandan çatlamadım hiç henüz güzel bir ürün bence. Ben yeni hamile olanlara aldırıyorum hep

Insallah sizinki de gecer fitil ise yaramayadabilir yani o zman agizdan antibiyotik mi verir ki.dogum yaklasti diye tedirgin oldum en cok vajinal dogumda sıkıntı olabilir gecmezse sanki
Antibiyotik de verebilir ama enfeksiyon yoğunluğu çok değilse fitil ve krem verir bence

Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla doğum yapar sağlıkla şifanızı bulursunuz,dualarım sizinle.

Bende bio oil kullandım ama rengi pembe gibi olandan çatlamadım hiç henüz güzel bir ürün bence. Ben yeni hamile olanlara aldırıyorum hep
O hangisi bilmiyorum renkleri mi varmış turuncu gibi benimki sanki ben de çok memnunum hiç ekstra bişeye girmedim ilkinde lieracta kullandım ama no bence bio oil en iyisi gibi geliyor

Annem de bana karnin inmis diyor. Doktor da bugun karnin sivri degil yayvan mi buyudu karnin diyor. Aslinda baya top gibi de.
Benim kız olmasına rağmen top gibi duruyor ama dediğim gibi göğsümün altı daha çıkmadığı için karnım aşağıda doğum yaklaşmış falan deyip korkutuyorlar beni

O hangisi bilmiyorum renkleri mi varmış turuncu gibi benimki sanki ben de çok memnunum hiç ekstra bişeye girmedim ilkinde lieracta kullandım ama no bence bio oil en iyisi gibi geliyor
Benimde o bi tane sarı olanı var ondan kimse memnun değil bende ek bir şey kullanmadım

Yaaaaaa çok üzüldüm canım, ama sikmamaya çalışın canınızı lütfen en yüksek moralle girmeye çalış ameliyata ki herşey yolunda gitsin, çok dua edicem senin ve evlatların için olabilecek en güzel ihtimaller olsun seni kocaman kucaklıyoruz buradaki tüm arkadaşlar olarak

Benim kız olmasına rağmen top gibi duruyor ama dediğim gibi göğsümün altı daha çıkmadığı için karnım aşağıda doğum yaklaşmış falan deyip korkutuyorlar beni
Kafaya takmadan, tamam diyip gecmek lazim annem cok egilip kalkiyorum diye korkutuyordu, hep bisey olmaz bisey olmaz diyordum surada kaldi iki kritik haftamiz, bayramdan sonra daha rahat haftalar/zamanlar olacak

Hafta başlarında çok acıyor heralde büyüyor diye şimdi yagladim biraz hafifledi
Keşke bende bastan bio oil kullansaydim pişmanlığım oldu gerçekten artık geçmesi için dua edicem geçmezse de lazer falan denerim artık olan oldu

Aynenn normal düşünüyorum umarım gününde olur erken olmaz Sizin nasıll
Ay inşallah sağlıkla zamanında gelsin yavruşunyz benim sezaryen olcak bakalım işte tarih daha vermedi 38+1 le 38+4 arası bir gün olcak en iyi ihtimalle allah mani vermezse 11 ya da 15 gün var

Doğumunun en güzel şekilde geçip bebeğine kavuşman için dua edeceğim. İnşaallah sonraki plasenta atılması da çok hızlı ve temiz bir şekilde gerçekleşir, her şey yolunda ve kusursuzca gider inşaallah. Dualarımız seninle

Hiçbişey için geç değil krem sürmeye devam moral bozmak yok

Ay inşallah sağlıkla zamanında gelsin yavruşunyz benim sezaryen olcak bakalım işte tarih daha vermedi 38+1 le 38+4 arası bir gün olcak en iyi ihtimalle allah mani vermezse 11 ya da 15 gün var
İnşallahh Baya az kalmış heyecanlısınızdır şimdii ama gün alınca da kafa rahat ediyordur biz tetikteyiz

İnşallahh Baya az kalmış heyecanlısınızdır şimdii ama gün alınca da kafa rahat ediyordur biz tetikteyiz
Valla heyecanlıyım değilim bilmiyorum duygusalım sadece birazcık o da ilk çocuğu düşünmekten gün belirlemek iyi tabi bir rahatlık oluyor, normal doğuranlara saygıyla eğiliyorum zaten sağlıkla kolayca olsun inşallah hepimizin doğum süreci

Aminn. Ben o duygusallığı yaşamadan anladım ya geçen bir video gördüm atsam buraya çok etkilenirsiniz benim ağlayasım geldi. Eşime diyorum ben bu videoyu gördükten sonra ikinci bebeği nasıl düşüneyim ama o hiç öyle bakmıyor sen diğerini severken bende onu severim diyor Ama tabiki kardeş olması güzel bir şey belki zordur büyütmek yetebilcek miyim diye düşünmek ama ilerde kardeşi olduğu için mutlu olacaklardır. Ve her anne bütün bebişlerine yetecek güce sahip ben buna inanıyorum sizinde güzel olur her şey , beraber mutlu huzurlu büyürler inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…