Oy kıyamam ya acıyor mu ? Üzülne inşallah geçicek geçmezse de sağlık olsun boşver. Yağ ya da krem ne olursa bişeyler sürmeyi ihmal etme ama lütfen doğumdan sonra da sür hep belirtiyorum ben burda çokfaydasını gördüm.Kızlar kırmızı çatlaklar hadi neyse de bu yarıklar çok acıyor ve ürkütücü görünüyor yaa
Bende bio oil kullandım ama rengi pembe gibi olandan çatlamadım hiç henüz güzel bir ürün bence. Ben yeni hamile olanlara aldırıyorum hepOy kıyamam ya acıyor mu ? Üzülne inşallah geçicek geçmezse de sağlık olsun boşver. Yağ ya da krem ne olursa bişeyler sürmeyi ihmal etme ama lütfen doğumdan sonra da sür hep belirtiyorum ben burda çokfaydasını gördüm.
İki hamilelikte bio oil kullandım hep duştan çıkarken sürdüm yağlı kalmıyordu çok şükür çatlak olmadı, ilki 25 kg sadece yanlarıma sürmemiştim onlar da doğumdan sonra gördüm olmuş beyaz beyaz diye zatıflayınca gittiler.
Antibiyotik de verebilir ama enfeksiyon yoğunluğu çok değilse fitil ve krem verir benceInsallah sizinki de gecer fitil ise yaramayadabilir yani o zman agizdan antibiyotik mi verir ki.dogum yaklasti diye tedirgin oldum en cok vajinal dogumda sıkıntı olabilir gecmezse sanki
Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla doğum yapar sağlıkla şifanızı bulursunuz,dualarım sizinle.Evet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasınçok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar
O hangisi bilmiyorum renkleri mi varmışBende bio oil kullandım ama rengi pembe gibi olandan çatlamadım hiç henüz güzel bir ürün bence. Ben yeni hamile olanlara aldırıyorum hep
Benim kız olmasına rağmen top gibi duruyor ama dediğim gibi göğsümün altı daha çıkmadığı için karnım aşağıda doğum yaklaşmış falan deyip korkutuyorlar beniAnnem de bana karnin inmis diyor. Doktor da bugun karnin sivri degil yayvan mi buyudu karnin diyor. Aslinda baya top gibi de.
Benimde o bi tane sarı olanı var ondan kimse memnun değil bende ek bir şey kullanmadımO hangisi bilmiyorum renkleri mi varmışturuncu gibi benimki sanki ben de çok memnunum hiç ekstra bişeye girmedim ilkinde lieracta kullandım ama no bence bio oil en iyisi gibi geliyor
Aynenn normal düşünüyorum umarım gününde olur erken olmaz
Yaaaaaa çok üzüldüm canım, ama sikmamaya çalışın canınızı lütfen en yüksek moralle girmeye çalış ameliyata ki herşey yolunda gitsin, çok dua edicem senin ve evlatların için olabilecek en güzel ihtimaller olsun seni kocaman kucaklıyoruz buradaki tüm arkadaşlar olarakEvet cnm benim eşim girdi üstüne kıyafet veriyorlar zaten resim çekmek fln yoktu yasaktı.
Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Sezeryanım dikey şekilde olacak rahime ve plasenta içerde yapışık bir şekilde kalacak. Daha sonra her hafta kontrole gideceğim vücudumun plasentayı atmasını bekleyecekler. Atmayıp enfeksiyon kapma ihtimali çok yüksek, 30% rahimi bu şekilde kurtarabiliyorlarmış. Bu yöntemi deneyenlerin 70% tekrar ameliyata girip rahimi aldırıyormuş.. çok korkuyorum.. birde oğlum var arkamda o annemlerle kalacak Allah beni onsuz onu bensiz bırakmasınçok duygusalım .. umarım sağ salim kurtulurum. Size çıktığımda yazarım canım kızlar
Kafaya takmadan, tamam diyip gecmek lazimBenim kız olmasına rağmen top gibi duruyor ama dediğim gibi göğsümün altı daha çıkmadığı için karnım aşağıda doğum yaklaşmış falan deyip korkutuyorlar beni
Hafta başlarında çok acıyor heralde büyüyor diye şimdi yagladim biraz hafiflediOy kıyamam ya acıyor mu ? Üzülne inşallah geçicek geçmezse de sağlık olsun boşver. Yağ ya da krem ne olursa bişeyler sürmeyi ihmal etme ama lütfen doğumdan sonra da sür hep belirtiyorum ben burda çokfaydasını gördüm.
İki hamilelikte bio oil kullandım hep duştan çıkarken sürdüm yağlı kalmıyordu çok şükür çatlak olmadı, ilki 25 kg sadece yanlarıma sürmemiştim onlar da doğumdan sonra gördüm olmuş beyaz beyaz diye zatıflayınca gittiler.
Ay inşallah sağlıkla zamanında gelsin yavruşunyzAynenn normal düşünüyorum umarım gününde olur erken olmazSizin nasıll
Doğumunun en güzel şekilde geçip bebeğine kavuşman için dua edeceğim. İnşaallah sonraki plasenta atılması da çok hızlı ve temiz bir şekilde gerçekleşir, her şey yolunda ve kusursuzca gider inşaallah.Ben yarın doğuracağım canım, kan verdim bugün yarın 9:00 da ameliyata alacaklar.. kızlar bana dua edin lütfen, sizler bana kardeş oldunuz,
Hiçbişey için geç değil krem sürmeye devam moral bozmak yokHafta başlarında çok acıyor heralde büyüyor diye şimdi yagladim biraz hafifledi
Keşke bende bastan bio oil kullansaydim pişmanlığım oldu gerçekten artık geçmesi için dua edicem geçmezse de lazer falan denerim artık olan oldu
İnşallahhAy inşallah sağlıkla zamanında gelsin yavruşunyzbenim sezaryen olcak bakalım işte tarih daha vermedi 38+1 le 38+4 arası bir gün olcak en iyi ihtimalle allah mani vermezse 11 ya da 15 gün var
Aynen öyle yapacam cica kremi ve bio oili de alayım bari karın küçülürken işime yarasınHiçbişey için geç değil krem sürmeye devam moral bozmak yok
Valla heyecanlıyım değilim bilmiyorum duygusalım sadece birazcık o da ilk çocuğu düşünmektenİnşallahhBaya az kalmış heyecanlısınızdır şimdii ama gün alınca da kafa rahat ediyordur biz tetikteyiz
Aminn. Ben o duygusallığı yaşamadan anladım ya geçen bir video gördüm atsam buraya çok etkilenirsiniz benim ağlayasım geldi. Eşime diyorum ben bu videoyu gördükten sonra ikinci bebeği nasıl düşüneyim ama o hiç öyle bakmıyor sen diğerini severken bende onu severim diyorValla heyecanlıyım değilim bilmiyorum duygusalım sadece birazcık o da ilk çocuğu düşünmektengün belirlemek iyi tabi bir rahatlık oluyor, normal doğuranlara saygıyla eğiliyorum zaten sağlıkla kolayca olsun inşallah hepimizin doğum süreci
Çok teşekkür ederim inşallahEvet kesinlikle katılıyorum keşke söylemeseymiş doktor. Öyle hadiseler çok olabiliyor ve aslında normal doğuma bile engel değil. Sizin bu durumda yapabileceğiniz hiçbir şey yok, bununla hiç boşuna kendinizi üzmeyin. Allah’a tevekkül edelim, dua edelim bol bol, sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Size bir video atıyorum, bir nebze rahatlatır ve altındaki yorumları da okursanız herkes gayet sağlıkla kavuşmuş evladına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?