- 21 Kasım 2022
- 457
- 588
- 33
Ben 36. Haftada kasıkta hissettim onda da bakıldı bebek kanala doğru yönelmiş dendiBel ve kasıktakiydi gerçek sancı. Karından gelen değil diye biliyorumve aynen aşağıda baskı hissetmiyorsanız bence o da bi belirti erken gelmeyeceğine dair.
Karnım aşağıda mesela doğum pozisyonunu almış ama vajinaya baskı yok bende erken beklemiyorumsüreç gösterir az çok.
Sizde normal bekliyordunuz sanki. Bakalım ne zaman keyifleri ister?
Bence de şu an hastaneye gitmenize gerek yok, çünkü doğum atağı bile başlamış olsa erken dönemde değilsiniz, durdurulmaya ihtiyaç olan bir durum değil, yani doktor durdurmak için müdahale etmeyecek zaten. Gelecekse gelecek artık ona engel olunamaz. Hastaneye gitmediniz diye doğum başladıysa duracak hali yok. Ama evde daha konforlu olursunuz, kendi ağrı sıklığı takibinizi kendiniz yapabilirsiniz, ona göre çok sık olduğunda gidersiniz hastaneye, daha iyi. Adet ağrısı gibi olduğunda karnınız bir yandan sertleşiyor mu? Kaç dk sürüyor bu sertleşmeler ve ağrılar? Kendiniz de bu sorulara cevap vererek anlayabilirsiniz. İnsan bebek biraz kilolu doğsun istiyor gerçekten, ele avuca gelsin. En son ne zaman gitmiştiniz ve kaç gram ölçülmüştü?Doktorumla konuştum adet olacakmış gibi ağrım olduğunu söyledim doğum başlıyor olabilir dedi şiddetine ve sıklışına bağlı nstye girip alttan muane olman lazım dedi ama bn hmn hastaneye gitmek istemiyorum.açıkçası doğum başlıyor olabilir mesajını ıkuyunca korku geldi bna hem bebeğim zatıf hemde hiç kendimi hazırlamamıştım en az iki hafta daha beklesin içerde biraz kilo aldırayım
Zor gerçekten, Allah hayırla dünyaya getirmenizi nasip eylesin inşaallah.Kızlar dünden gece bel ağrısından çok zorlanınca bugün gittim doktora. Bebekle alakalı değil benim sakatlığımla alakalıymış o yüzden nst girmek istemedim çok ağrım vardı eve gelip yatmak istedim. damardan ağrı kesici verdi sadece. Nişan konusunda da ebe panik olma sancı gelirse takip et dedi. Bu kadar.
Bir de nolur dua edin bana. Ağır bir sakatlık atlattım hem bel hem dizden uzun süre ayağa kalkamadım. fizik tedavi yeni bitmişken doktorun önerdiği bazı hareketlerle spor başlamıştım sakatlığın üzerinden 4 ay geçti hamile olduğumu öğrendim. Ve hala normal yürüyemiyordum. O sıra ev taşıdık falan derken iyice zorlandım. Son 3 aydır gerçekten belim de bacaklarım da çok zorlanıyor artık dayanabilecek gibi hissetmiyorum. Biliyorum son 2 hafta geçer bir şekilde ama dayanamıyorum artık. Dua edin bana bugün yarın artık doğurayım
Gene de gidip bi baktirsaydin canim. İnşallah durur biraz daha.Doktorumla konuştum adet olacakmış gibi ağrım olduğunu söyledim doğum başlıyor olabilir dedi şiddetine ve sıklışına bağlı nstye girip alttan muane olman lazım dedi ama bn hmn hastaneye gitmek istemiyorum.açıkçası doğum başlıyor olabilir mesajını ıkuyunca korku geldi bna hem bebeğim zatıf hemde hiç kendimi hazırlamamıştım en az iki hafta daha beklesin içerde biraz kilo aldırayım
Ben kendime solante ve agartanın kullanıyorum. Bebek içinde tabi 6. Aydan sonra kullanılıyor ama sivenonun aldım içeriği güzeldi araştırmıştım çocuklar içinde kullanılıyor zaten.Kızlar kendinize ve çocuklara güneş kremi ne alıyorsunuz? Bebeğe bu yaz kullanamayız biliyorum ama 2 tane daha bızdık var bizim evde, onlara sürmem lazım. Sebamed nasıl mesela sizce, ya da başka hangi markalar olabilir?
Allah şifa versin canim. İnşallah hayırlısıyla saglikla gelsin.Kızlar dünden gece bel ağrısından çok zorlanınca bugün gittim doktora. Bebekle alakalı değil benim sakatlığımla alakalıymış o yüzden nst girmek istemedim çok ağrım vardı eve gelip yatmak istedim. damardan ağrı kesici verdi sadece. Nişan konusunda da ebe panik olma sancı gelirse takip et dedi. Bu kadar.
Bir de nolur dua edin bana. Ağır bir sakatlık atlattım hem bel hem dizden uzun süre ayağa kalkamadım. fizik tedavi yeni bitmişken doktorun önerdiği bazı hareketlerle spor başlamıştım sakatlığın üzerinden 4 ay geçti hamile olduğumu öğrendim. Ve hala normal yürüyemiyordum. O sıra ev taşıdık falan derken iyice zorlandım. Son 3 aydır gerçekten belim de bacaklarım da çok zorlanıyor artık dayanabilecek gibi hissetmiyorum. Biliyorum son 2 hafta geçer bir şekilde ama dayanamıyorum artık. Dua edin bana bugün yarın artık doğurayım
Evwt çok toplanıyor sağ tarafa. Sertleşiyor çok geçen pazartesi gittim 2 300 düBence de şu an hastaneye gitmenize gerek yok, çünkü doğum atağı bile başlamış olsa erken dönemde değilsiniz, durdurulmaya ihtiyaç olan bir durum değil, yani doktor durdurmak için müdahale etmeyecek zaten. Gelecekse gelecek artık ona engel olunamaz. Hastaneye gitmediniz diye doğum başladıysa duracak hali yok. Ama evde daha konforlu olursunuz, kendi ağrı sıklığı takibinizi kendiniz yapabilirsiniz, ona göre çok sık olduğunda gidersiniz hastaneye, daha iyi. Adet ağrısı gibi olduğunda karnınız bir yandan sertleşiyor mu? Kaç dk sürüyor bu sertleşmeler ve ağrılar? Kendiniz de bu sorulara cevap vererek anlayabilirsiniz. İnsan bebek biraz kilolu doğsun istiyor gerçekten, ele avuca gelsin. En son ne zaman gitmiştiniz ve kaç gram ölçülmüştü?
Evwt çok toplanıyor sağ tarafa. Sertleşiyor çok geçen pazartesi gittim 2 300 düBence de şu an hastaneye gitmenize gerek yok, çünkü doğum atağı bile başlamış olsa erken dönemde değilsiniz, durdurulmaya ihtiyaç olan bir durum değil, yani doktor durdurmak için müdahale etmeyecek zaten. Gelecekse gelecek artık ona engel olunamaz. Hastaneye gitmediniz diye doğum başladıysa duracak hali yok. Ama evde daha konforlu olursunuz, kendi ağrı sıklığı takibinizi kendiniz yapabilirsiniz, ona göre çok sık olduğunda gidersiniz hastaneye, daha iyi. Adet ağrısı gibi olduğunda karnınız bir yandan sertleşiyor mu? Kaç dk sürüyor bu sertleşmeler ve ağrılar? Kendiniz de bu sorulara cevap vererek anlayabilirsiniz. İnsan bebek biraz kilolu doğsun istiyor gerçekten, ele avuca gelsin. En son ne zaman gitmiştiniz ve kaç gram ölçülmüştü?
şuanlık iyim artarsa giderimGene de gidip bi baktirsaydin canim. İnşallah durur biraz daha.
Oğluma weleda almıştım zamanında. Geçen sene kasmadım tatil için mustela aldım tüm aileye uygunmuş. Kendim de la roche de posaydan memnunum. Önerileri ben de bekliyorum.Kızlar kendinize ve çocuklara güneş kremi ne alıyorsunuz? Bebeğe bu yaz kullanamayız biliyorum ama 2 tane daha bızdık var bizim evde, onlara sürmem lazım. Sebamed nasıl mesela sizce, ya da başka hangi markalar olabilir?
Aslında hep öyle oluyor gruplardaBu hafta hepimize bir şey oldu. Tövbeler olsun. Haziran bebeğisiniz siz mayıs nedenhepsi zamanında gelsin inşallah
Yaa çok aceleciler. Durabildiği kadar dursun aciliyet gerektiren bir durum olmasın. Tek temennim buAslında hep öyle oluyor gruplardaben de eylül annesiydim, ağustos annesi olmuştum benim beklenen tarih 22 haziran, benim bile 18 gün kalmış. Şaka maka doğuruyoruz
Alerjiye yatkın ciltleri varsa Bioderma ve avene önerebilirim. İkisinden de çok memnunumKızlar kendinize ve çocuklara güneş kremi ne alıyorsunuz? Bebeğe bu yaz kullanamayız biliyorum ama 2 tane daha bızdık var bizim evde, onlara sürmem lazım. Sebamed nasıl mesela sizce, ya da başka hangi markalar olabilir?
Kızlar bebek ihtiyaçlarını henüz tam bitiremedim benim gibi olan varmı? Bebek arabasını henüz almadım internetten sipariş vereceğim ve bebek bakım ürünleri almadım daha. Bebek kiyafetlerini sadece ilk 2 aya göre aldım.
İyi ki doğdunuz nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsunHerkese günaydın!Bugün burada doğum haberi alır mıyız bilmiyorum ama bugün benim doğum günüm Çocuk gibi hissediyorum
İnşBenimde 25. Haftadan beri baş aşağı duruyor ama baskı hissetmiyorum kafası kasığıma doğru şuan sanırım. Ben en erken 39+4 te bekliyorum yine de hayırlısı diyelimDoğumumuz kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?