2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Ben 36. Haftada kasıkta hissettim onda da bakıldı bebek kanala doğru yönelmiş dendi

Kızlar dünden gece bel ağrısından çok zorlanınca bugün gittim doktora. Bebekle alakalı değil benim sakatlığımla alakalıymış o yüzden nst girmek istemedim çok ağrım vardı eve gelip yatmak istedim. damardan ağrı kesici verdi sadece. Nişan konusunda da ebe panik olma sancı gelirse takip et dedi. Bu kadar.
Bir de nolur dua edin bana. Ağır bir sakatlık atlattım hem bel hem dizden uzun süre ayağa kalkamadım. fizik tedavi yeni bitmişken doktorun önerdiği bazı hareketlerle spor başlamıştım sakatlığın üzerinden 4 ay geçti hamile olduğumu öğrendim. Ve hala normal yürüyemiyordum. O sıra ev taşıdık falan derken iyice zorlandım. Son 3 aydır gerçekten belim de bacaklarım da çok zorlanıyor artık dayanabilecek gibi hissetmiyorum. Biliyorum son 2 hafta geçer bir şekilde ama dayanamıyorum artık. Dua edin bana bugün yarın artık doğurayım

Bence de şu an hastaneye gitmenize gerek yok, çünkü doğum atağı bile başlamış olsa erken dönemde değilsiniz, durdurulmaya ihtiyaç olan bir durum değil, yani doktor durdurmak için müdahale etmeyecek zaten. Gelecekse gelecek artık ona engel olunamaz. Hastaneye gitmediniz diye doğum başladıysa duracak hali yok. Ama evde daha konforlu olursunuz, kendi ağrı sıklığı takibinizi kendiniz yapabilirsiniz, ona göre çok sık olduğunda gidersiniz hastaneye, daha iyi. Adet ağrısı gibi olduğunda karnınız bir yandan sertleşiyor mu? Kaç dk sürüyor bu sertleşmeler ve ağrılar? Kendiniz de bu sorulara cevap vererek anlayabilirsiniz. İnsan bebek biraz kilolu doğsun istiyor gerçekten, ele avuca gelsin. En son ne zaman gitmiştiniz ve kaç gram ölçülmüştü?

Zor gerçekten, Allah hayırla dünyaya getirmenizi nasip eylesin inşaallah.

Kızlar kendinize ve çocuklara güneş kremi ne alıyorsunuz? Bebeğe bu yaz kullanamayız biliyorum ama 2 tane daha bızdık var bizim evde, onlara sürmem lazım. Sebamed nasıl mesela sizce, ya da başka hangi markalar olabilir?

Gene de gidip bi baktirsaydin canim. İnşallah durur biraz daha.

Ben kendime solante ve agartanın kullanıyorum. Bebek içinde tabi 6. Aydan sonra kullanılıyor ama sivenonun aldım içeriği güzeldi araştırmıştım çocuklar içinde kullanılıyor zaten.

Allah şifa versin canim. İnşallah hayırlısıyla saglikla gelsin.

Evwt çok toplanıyor sağ tarafa. Sertleşiyor çok geçen pazartesi gittim 2 300 dü

Evwt çok toplanıyor sağ tarafa. Sertleşiyor çok geçen pazartesi gittim 2 300 dü
Gene de gidip bi baktirsaydin canim. İnşallah durur biraz daha.
şuanlık iyim artarsa giderim

Oğluma weleda almıştım zamanında. Geçen sene kasmadım tatil için mustela aldım tüm aileye uygunmuş. Kendim de la roche de posaydan memnunum. Önerileri ben de bekliyorum.

Bu hafta hepimize bir şey oldu. Tövbeler olsun. Haziran bebeğisiniz siz mayıs neden hepsi zamanında gelsin inşallah
Aslında hep öyle oluyor gruplarda ben de eylül annesiydim, ağustos annesi olmuştum benim beklenen tarih 22 haziran, benim bile 18 gün kalmış. Şaka maka doğuruyoruz

Burnum öyle tıkalı ki. 6 gün oldu geçmedi. Kulak burun boğaza gitsem yine antibiyotik verir belki, ama daha 1 ay önce yine çok hastalanıp içmiştim. Bir daha nefes alamayacakmışım gibi geliyor acaba hamilelikten mi böyle acayip tıkanıp iyileşmiyor? Gözlerim de enfeksiyon oldu, sabahları gözlerim perişan halde kıpkırmızı uyanıyorum. Nedir bu, virus mu? Lütfen geçsin artık

Alerjiye yatkın ciltleri varsa Bioderma ve avene önerebilirim. İkisinden de çok memnunum

Açıkçası aynı durumdaydım ama arkadaşlarımız sağ olsunlar beşik, nevresim, ana kucağı, puset, kıyafetler vs hep hediye geldi. Bir bebek arabası kaldı alınacak ona da hafif bir model bakıyorum ama hala bulabilmiş değilim. Hafif bebek arabası önerileri varsa alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…