- 8 Ekim 2020
- 300
- 208
- 53
- 36
Tek seferde yaptı doktor, ben öyle gördüm en azındanDeriye 2 kez batırdı hemşire verem o şekilde mi yapılıyor
İyi bir insan olması çok güzel, ne mutlu sana. Sen de öyle birisindir eminimKızlar yine ben yine kv kp meselelerim. Bana bir akıl verin lütfen . Doğum yaptım doğumuma geldiler kp ile birlikte hemde 10 gün kaldılar oramı buramı saklicam derken bebeğimi emmeye alıştıramadım. Daha sonra annemle memlekete gittim bu kez kv cıngar çıkardı bizde de kalacaksın diye orda kaldım resmen burnumdan geldi. (Kendisi hasta olduğunu ve bir bardak bile kaldıramadığını idda ediyor). Şimdide kendi şehrime geleli daha 3 hafta olmadı yani sadece 3 haftadır ben eşim ve bebeğim yalnızız bu kez biz gelecez diyorlar bebeği özledik diyorlar. Evim küçücük resmen kendime kahvaltı bile zoe hazıeloyorum bebek diğer odada bile sesten yatamıyoe ev küçük olunca tüm ses onun pdasına olduğu gibi gidiyor . Uykusuzluk yorgunluk derken eşime ve kendime zor zor iki lokma yemek hazırlayabiliyorum. Şimdi eşim dicek ki tamam yemek yapma dışarda yeriz , ama yazık günah ben ücretsiz izne ayrılıyorum tek maaş kalıyoruz ve kiradayız sürekli bu şekilde para harcaması da zoruma gitmeye başladı artık zaten yazdan beri durmadan bu muhabbetler yüzünden para gidiyor ( bu arada ailesinib durumu bizi ikiye katlar o yüzden sinirleniyorum). Ben daha çok düşüncesizliklerine katlanamıyorum.
Biri bana akıl versindoğumdan beri burnumdan gelmeyen sadece 3 haftam oldu, şimdi yine başladılar.
Eşim çok iyi bir insan şuan bebek doğduktan sonea daha iyi anladım hem işe gidiyor hem eve bebeğe her şeye yardım ediyor. Birbirimizi çok severek evlendik hala da öyle. Ama ailesi komusunda artık çıldırcam
Benimde öyle yaptı beceremedi sandımDeriye 2 kez batırdı hemşire verem o şekilde mi yapılıyor
Ben biraz tedirgin oldum iki kez batırdı doktora sorayım ben onuTek seferde yaptı doktor, ben öyle gördüm en azından
Öyle yapılıyor bu aşı dedi bana bir damla disari çıktı hatta ne olacak şimdi dedimBenimde öyle yaptı beceremedi sandım
Ohh mis afiyet olsun şifa olsun. Benim kv de gelmeden önce dio ki çok hastayom bir bardak bile kaldıramıyorumArkadaşlar bu arada böyle bir şey söyleyeceğime asla inanmazdım ama kayınvalidem iyi ki geldiHaftalardır ilk defa mükellef bir sofrada yemek yedik. Çocuksuz zamanlarımda o işler benden sorulurdu, elime de su döktürmezdim hani ama çocuktan sonra ana yemeğin yanına salata bile yapamadığım çok oldu valla ne yalan söyleyeyim İki gündür sarmalar, katmerler, taze tarhanalar, tatlılar, börekler iyi geldi bünyeye
Bizimkide tam batırmadı anlamadım deri altına yaptı gibi ete inmedi yani gerçekte böyle mi yapılıyor diye bende sorguladım..Ben biraz tedirgin oldum iki kez batırdı doktora sorayım ben onu
Bizde yeni geldik aşıdan bakalım başımıza neler gelecekYaptırdık canım. Yaptırmaz olaydıkNeyse şöyle; ağızdan damla damla rota, koldan verem, bir bacaktan 6'lı karma, diğer bacaktan pnömokok.
Aşılar söz konusuysa ben bile umut veremiyorumBizde yeni geldik aşıdan bakalım başımıza neler gelecekumut oldu bu yazdığın
İş bekleme diyor yaniOhh mis afiyet olsun şifa olsun. Benim kv de gelmeden önce dio ki çok hastayom bir bardak bile kaldıramıyorum
Bir gün salçalı öbür gün yoğurtlu makarna yapOhh mis afiyet olsun şifa olsun. Benim kv de gelmeden önce dio ki çok hastayom bir bardak bile kaldıramıyorum
Rotayı başka gün yaptırmak istiyordum aslında bir anda ebe alın gelin yapalım dedi yaptırdık hayırlısıAşılar söz konusuysa ben bile umut veremiyorum
Evinde yapıyor ya aç aç oturmuyordur bence . 55 yaşında zatenBir gün salçalı öbür gün yoğurtlu makarna yap
Evinde kim yapıyor yemeğini? İki tabak fazla yapacaklar inan anlamıyorum bu oğlunun evine gelince yemek yapmayan kayınvalideleri.. benimkide 5 senedir ilk defa doğum için geldiğinde yaptı
Abimin eşi dört gözle annemi bekliyor annem gittiğinde tatilim asıl şimdi başladı diyorEvinde yapıyor ya aç aç oturmuyordur bence . 55 yaşında zatenya tamam yapmasın da o zaman gelmesinde yani insanların kv gelir yükünü hafifletir bizimki de yük oluyor . Arkadaşlarım var vallahi kv ler neler neler yapıyorlar
Verem aşısı deri altına yapılır. Sıkıntı yokBizimkide tam batırmadı anlamadım deri altına yaptı gibi ete inmedi yani gerçekte böyle mi yapılıyor diye bende sorguladım..
Ne kadar kötü bir durum kimsenin işini iyi yapmadığını düşünüyoruz demekkidaha kötüsü gerçekten öyle baştan savma yapıyorlar..
Evet öyleymiş videosunu izledimVerem aşısı deri altına yapılır. Sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?