2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İyi bir insan olması çok güzel, ne mutlu sana. Sen de öyle birisindir eminim Yine de iyi insanlar da sınır koyabilmeli diye düşünüyorum. Bu bizi daha az iyi yapmaz Eşin bir el atsın şu duruma Bak ne güzel emiyor çocuğun, ne badireler atlattınız bu günlere gelene kadar. Şimdi en başa dönmeyin. Sen buradan yürü. Çocuk yine tek odaya kapandığımızda emmeyi bırakırsa diye endişe ediyorum de

Arkadaşlar bu arada böyle bir şey söyleyeceğime asla inanmazdım ama kayınvalidem iyi ki geldi Haftalardır ilk defa mükellef bir sofrada yemek yedik. Çocuksuz zamanlarımda o işler benden sorulurdu, elime de su döktürmezdim hani ama çocuktan sonra ana yemeğin yanına salata bile yapamadığım çok oldu valla ne yalan söyleyeyim İki gündür sarmalar, katmerler, taze tarhanalar, tatlılar, börekler iyi geldi bünyeye

Ohh mis afiyet olsun şifa olsun. Benim kv de gelmeden önce dio ki çok hastayom bir bardak bile kaldıramıyorum

Ben biraz tedirgin oldum iki kez batırdı doktora sorayım ben onu
Bizimkide tam batırmadı anlamadım deri altına yaptı gibi ete inmedi yani gerçekte böyle mi yapılıyor diye bende sorguladım..
Ne kadar kötü bir durum kimsenin işini iyi yapmadığını düşünüyoruz demekki daha kötüsü gerçekten öyle baştan savma yapıyorlar..

Ohh mis afiyet olsun şifa olsun. Benim kv de gelmeden önce dio ki çok hastayom bir bardak bile kaldıramıyorum
Bir gün salçalı öbür gün yoğurtlu makarna yap
Evinde kim yapıyor yemeğini? İki tabak fazla yapacaklar inan anlamıyorum bu oğlunun evine gelince yemek yapmayan kayınvalideleri.. benimkide 5 senedir ilk defa doğum için geldiğinde yaptı

Kızlar hala benim gibi zaman zaman cinnet geçiren var mı yahu . Online psikolojik destek mi alsam diyorum cidden. Sabah uyandığımdan beri bebek ne meme emmek istiyor ne uyumak istiyor. Ayakta kucakta durmak istiyor . Tek başımayım ve bazen cinnet geçiriyoeum resmen. Az önce sinirden gittim öteki odaya bağırdım çağırdım ağladım sonra geri geldim bebeğimle ilgilenmeye devam ettim. Bazen insan çıldıracak gibi oluyor,sadece bende mi böyle ?

Evinde yapıyor ya aç aç oturmuyordur bence . 55 yaşında zaten ya tamam yapmasın da o zaman gelmesinde yaniinsanların kv gelir yükünü hafifletir bizimki de yük oluyor . Arkadaşlarım var vallahi kv ler neler neler yapıyorlar

Abimin eşi dört gözle annemi bekliyor annem gittiğinde tatilim asıl şimdi başladı diyor
Gayette gençmiş biraz nazlı sanırım hastalıklar tabiki olur allah beterinden saklasın ama evinde yaptığı işi sizde de yapabilir yeni doğmuş bir bebek varken yapması gerekir yani ama maalesef oğullarının evini tatil köyü gibi düşünüyorlar
Yükünü hafifletse gayet mutlu karşılarsın gelmelerini

Verem aşısı deri altına yapılır. Sıkıntı yok

Aşırı stresli ve gerginim. Yıllık izinlerim vardı ona güveniyordum baya bir süre idare eder diye ama okul başlayınca alamazsın dediler. Eğitim öğretim döneminde kullanamazmışız ilk çocukta kullanmıştım biraz da idari amirin elinde aslında. İşe geri dönmem için acayip bir baskı hissettiriyorlar. Çünkü okul çok yoğun ve herkes sadece kendini düşünüyor. Sürekli bi önüme taş koymaya çalışmalar. Bana sorulmadan tonla iş yüklenilmiş. Bu dönem başlamıyorum diye herkese tek tek anlatmaktan yoruldum. İkinci döneme daha 7 aylık olacak o zaman bile başlamak istemiyorum ama beni bana bırakırlar mı bilemedim.
Başlasam iyice bi kaosa gireceğim. İş işte kalsa hiç sıkıntı değil ama eve taşacak. Böyleyken bile yetişemiyorum hiç bi şeye. Çok canım sıkıldı. Millet evde yatıyoruz sanıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…