Yok yaa kesinlikle açık açık söyleyin. Yani senin annen gelecek, ev zaten küçük sığamayız, siz sonra gelirsiniz bebek görmeye falan desin ailen. Yani bence bu ayıp bi şey de değil. Strese girme sen, bu saatten sonra düzenini değiştirmeUygun bir dil ile anlamıyorlar maalesef bir de açık açık söylemeyi deneyecek mecburen. Ama o kadar anlamıyotlarki ben yine de strese giriyorum. Açık açık sçylese bile bi bakcaz kapı çalınmış ve kendileri sürpriz diye kapıdalar. O kadar yani. O yizden eşim açık açık söylese bile ben stres yapmaya devam edeceğim . Kayınvalidem hasta suyunu nile zor alıyor . Kayınbabam zaten belli bir erkek olarak bana sadece yük olur. Evde çok çok küçük 1+1 fibi bi şey. Annem zavallım bize mi baksın onlara hizmet mi etsin . Darlandım gerçekten
Ben heralde 22. Hafta ayrıntılıda gördümKızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Söyledik. 2 günlüğüne gelcez dediler. Başka yerde kalcaz dediler. Hiçbirine de insnmıyorum . Ama sonuç olarak sçık açık söylememize rağmen böyle diyip geliyorlarsa artık ben ne yapsbilirim gerçekten bilmiyorumYok yaa kesinlikle açık açık söyleyin. Yani senin annen gelecek, ev zaten küçük sığamayız, siz sonra gelirsiniz bebek görmeye falan desin ailen. Yani bence bu ayıp bi şey de değil. Strese girme sen, bu saatten sonra düzenini değiştirme
Sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahPazartesi doğuruyorum kızlar artık çok ağırım zorlanıyorum son günlerde haziran bebeleri aceleci
Bazı insanlar neden bu kadar had bilmez olurlar anlamıyorum. Elinizden geleni yapmışsınız durumu açık açık belirtmişsiniz. Daha ne yapmak lazım kavga çıkarmak huzursuzluk yaratmak mı lazımSöyledik. 2 günlüğüne gelcez dediler. Başka yerde kalcaz dediler. Hiçbirine de insnmıyorum . Ama sonuç olarak sçık açık söylememize rağmen böyle diyip geliyorlarsa artık ben ne yapsbilirim gerçekten bilmiyorum
Nasıl oldunuz? Hastanede kontroller nasıl gidiyor bir değişiklik var mıHiç bir tedavi uygulanmıyor zaten bir tedavisi yok sadece takip ediliyorum sürekli nstyle bakıyorlar bebeğin kalp atışı iyi mi diye ve Allah korusun acil bir durum olur suyu biterse falan hemen müdahale edebilmek için senin hastane de yatmani istemedilerse çok az değildir suyu
Yani aslında kavgadan beter oldu ama yine değişen nir şey olmadı. Günün sonunda Neden moralin bozuk diyor telefonda banaBazı insanlar neden bu kadar had bilmez olurlar anlamıyorum. Elinizden geleni yapmışsınız durumu açık açık belirtmişsiniz. Daha ne yapmak lazım kavga çıkarmak huzursuzluk yaratmak mı lazımUmarım söyledikleri gibi yaparlar çok zor yine de bunları düşünüp stres olmamaya çalışın derim. Bütün bu süreçler geçici nihayetinde bebişlerimiz ve biz önemliyiz
Yani aslında kavgadan beter oldu ama yine değişen nir şey olmadı. Günün sonunda Neden moralin bozuk diyor telefonda banabu kadar huzursuzluğa hiç gerek yoktu ama bazen bazı şeylerle gerçekten baş edilmiyormuş
Çok geçmiş olsunKızlar dişimde bir çürük var, sizce doğumdan önce mi sonra mı müdahale edilmesi daha iyi olur? Hamileyken antibiyotik kullanılıyor da, emzirirken kullanılmıyordu sanki… Şimdiden yaptırsa mıydım ya… Dayanılmaz bir şey değil şu an ama soğuk sıcak dengesinde aşırı ağrıyor. Doğumdan sonra iyice kötü olursa, şimdiden halletse miydim acaba
Ben buzdolabına bıraktım. Hata mı ettimHava nasıl sıcak nasıl sıcak… Eşim diyor bugün pastaneye gideyim çikolataları ayarlayayım. Dedim alsak çikolatayı nereye koyacağız nerde saklayacağız bu sıcakta… Doğum olduğu gün alınsa daha mantıklı yani bencezaten ne var direkt alınacak, onlar bile tepsiyi süslüyorlar tülle. Ama öncekinde ben çikolataları süslemiştim, kağıt kaplı almıştık pastaneden, ben de üstlerine kırtasiyeden çiçek alıp yapıştırmıştım silikonla. Yine öyle yapsam tabi yine çok güzel olur, ama o zaman kış mevsimiydi, balkonda beklemişti 1-2 hafta filan. Şimdi zaten çikolataları dolaba koymayı önermiyorlar nerede saklanacak o kadar çikolata…
Nice mutlu senelere canım. Bebişinle beraber uzunnnn sağlıklı mutlu seneleriniz olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim, çok tatlısınızİyi ki doğdunuz nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlarınız olsun
Canım benimde diş etimde şişlik var doktorum rapor verdi diş tedavisi olabilir diye (antibiyotik için vs) kurşun yelek giyip film çekilebiliyor doktorum hepsini yaptırabilirsin enfeksiyon daha tehlikeli bunlardan dedi. dişçiye gittim dişçi hamileyim diye pek yapmak istemediKızlar dişimde bir çürük var, sizce doğumdan önce mi sonra mı müdahale edilmesi daha iyi olur? Hamileyken antibiyotik kullanılıyor da, emzirirken kullanılmıyordu sanki… Şimdiden yaptırsa mıydım ya… Dayanılmaz bir şey değil şu an ama soğuk sıcak dengesinde aşırı ağrıyor. Doğumdan sonra iyice kötü olursa, şimdiden halletse miydim acaba
Çok geçmiş olsun.Kızlar dişimde bir çürük var, sizce doğumdan önce mi sonra mı müdahale edilmesi daha iyi olur? Hamileyken antibiyotik kullanılıyor da, emzirirken kullanılmıyordu sanki… Şimdiden yaptırsa mıydım ya… Dayanılmaz bir şey değil şu an ama soğuk sıcak dengesinde aşırı ağrıyor. Doğumdan sonra iyice kötü olursa, şimdiden halletse miydim acaba
Çok şükür destek alabileceğim insanlar yakindalar çevremde normalde de biraz fazla duygusal biriyim hamilelik hormonları beni biraz fazla yoruyo duygusal acidan kendime eziyet ediyorum biraz annemi görünce duygulaniyorum kocamı görünce duygulaniyorum ona da yazık diye böyle devasa bı empati süngeri gibi bı şey oldum son zamanlarda hep gözlerim dolu doluBöyle hissetmek bence çok normal, ben de korkuyorumikinci çocuğum hala eminim gaz çıkartmakta zorlanıcam her şey adım adım halloluyor, bebekle birbirinizi tanıdıkça onun gözünden kaşından ihtiyaçlarını anlayacak hale geliyorsunuz ilk zamanlar anne desteği çok iyi olacaktır. İlk acemilikte anneler güven veriyor. Bana göre uyku konusunda biraz fikriniz olsun süreç kolaylaşır
Deniz benim de çok hoşuma giden bı isim yeğenimin ismi olmasa büyük ihtimal koyardik son ikiye Egeyle Mete kalmisti bizde de Egeye karar verdikKabul edip isimli çikolata hazırlıklarıma başlayacak gibiyim
Deniz benim de düşündüğüm bir isim gayet güzel, bi tek unisex olması aklıma takıldı çok da sorun değil. Ege çok popüler bu sıralar, izmirlisiniz belki :)
Alerji desemBurnum öyle tıkalı ki. 6 gün oldu geçmedi. Kulak burun boğaza gitsem yine antibiyotik verir belki, ama daha 1 ay önce yine çok hastalanıp içmiştim. Bir daha nefes alamayacakmışım gibi geliyoracaba hamilelikten mi böyle acayip tıkanıp iyileşmiyor? Gözlerim de enfeksiyon oldu, sabahları gözlerim perişan halde kıpkırmızı uyanıyorum. Nedir bu, virus mu? Lütfen geçsin artık
Chicco One4ever gayet güzel çıktıAçıkçası aynı durumdaydım ama arkadaşlarımız sağ olsunlar beşik, nevresim, ana kucağı, puset, kıyafetler vs hep hediye geldi. Bir bebek arabası kaldı alınacak ona da hafif bir model bakıyorum ama hala bulabilmiş değilim. Hafif bebek arabası önerileri varsa alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?