2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yok yaa kesinlikle açık açık söyleyin. Yani senin annen gelecek, ev zaten küçük sığamayız, siz sonra gelirsiniz bebek görmeye falan desin ailen. Yani bence bu ayıp bi şey de değil. Strese girme sen, bu saatten sonra düzenini değiştirme

Kızlar siz bebeğinizin yüzünü ultrasondan en son kaçıncı haftada görebildiniz ? Ben en son 30. Haftada gördüm sonra bir daha görünmesi. Doktorum yeri dar oldupu için göremiyorum diyor her hafta .
Ben heralde 22. Hafta ayrıntılıda gördüm çünkü çok hareketli ve sırtı dönük oluyor genelde. Doktorum her seferinde bakıyor ama yok. Açıkçası çok önemli de bulmuyorum, sağlığı iyi olsun yeter. Yani zaten 10 tane ultrason fotoğrafı görsem çocuğumu ayırt edemem o yüzden sağlıklı olsun yeter benim için

Söyledik. 2 günlüğüne gelcez dediler. Başka yerde kalcaz dediler. Hiçbirine de insnmıyorum . Ama sonuç olarak sçık açık söylememize rağmen böyle diyip geliyorlarsa artık ben ne yapsbilirim gerçekten bilmiyorum

Bazı insanlar neden bu kadar had bilmez olurlar anlamıyorum. Elinizden geleni yapmışsınız durumu açık açık belirtmişsiniz. Daha ne yapmak lazım kavga çıkarmak huzursuzluk yaratmak mı lazım Umarım söyledikleri gibi yaparlar çok zor yine de bunları düşünüp stres olmamaya çalışın derim. Bütün bu süreçler geçici nihayetinde bebişlerimiz ve biz önemliyiz

Nasıl oldunuz? Hastanede kontroller nasıl gidiyor bir değişiklik var mı

Yani aslında kavgadan beter oldu ama yine değişen nir şey olmadı. Günün sonunda Neden moralin bozuk diyor telefonda bana bu kadar huzursuzluğa hiç gerek yoktu ama bazen bazı şeylerle gerçekten baş edilmiyormuş

Laftan anlamayan insanla baş edilmiyor gerçekten Sabrınız bol olsun

Hava nasıl sıcak nasıl sıcak… Eşim diyor bugün pastaneye gideyim çikolataları ayarlayayım. Dedim alsak çikolatayı nereye koyacağız nerde saklayacağız bu sıcakta… Doğum olduğu gün alınsa daha mantıklı yani bence zaten ne var direkt alınacak, onlar bile tepsiyi süslüyorlar tülle. Ama öncekinde ben çikolataları süslemiştim, kağıt kaplı almıştık pastaneden, ben de üstlerine kırtasiyeden çiçek alıp yapıştırmıştım silikonla. Yine öyle yapsam tabi yine çok güzel olur, ama o zaman kış mevsimiydi, balkonda beklemişti 1-2 hafta filan. Şimdi zaten çikolataları dolaba koymayı önermiyorlar nerede saklanacak o kadar çikolata…

Kızlar dişimde bir çürük var, sizce doğumdan önce mi sonra mı müdahale edilmesi daha iyi olur? Hamileyken antibiyotik kullanılıyor da, emzirirken kullanılmıyordu sanki… Şimdiden yaptırsa mıydım ya… Dayanılmaz bir şey değil şu an ama soğuk sıcak dengesinde aşırı ağrıyor. Doğumdan sonra iyice kötü olursa, şimdiden halletse miydim acaba

Çok geçmiş olsun Emzirme süreci de uzun olacak çürük diş çok bekleyince farklı sıkıntılar yaratabilir ben olsam ilerlemeden yaptırırım.

Ben buzdolabına bıraktım. Hata mı ettim

Canım benimde diş etimde şişlik var doktorum rapor verdi diş tedavisi olabilir diye (antibiyotik için vs) kurşun yelek giyip film çekilebiliyor doktorum hepsini yaptırabilirsin enfeksiyon daha tehlikeli bunlardan dedi. dişçiye gittim dişçi hamileyim diye pek yapmak istemedi doğuma bişe kalmamış enfeksiyon görünmüyor düzelmezse doğumdan sonra bakalım dedi
Çürük yüzeyselse dayanırsan uyuşturmadan bile düzeltebiliyorlar bir muayene olmanda fayda var belki basit birşeydir

Çok geçmiş olsun.

On gün önce azı dişim beni her hava ve su temasında havaya zıplatacak kadar rahatsız etmeye başladı. Diş kökünde çürük oluşmuş. Korktum dişçiye gitmeye ama 2 günden fazla dayanamadım. Nihayetinde gittim. Hekim çok güzel müdahale etti. Hatta iğne bile yapmadan spreyle temizleyerek üstünü kapattı.

İlk üç ay diş tedavileri bebeğin henüz organ gelişimi tamamlanmadığı için tehlikeli olabileceğinden uygun değil. Ama 2 ve 3. Trismesterda gerekli olan müdahaleler yapılabiliyor.

Çok şükür destek alabileceğim insanlar yakindalar çevremde normalde de biraz fazla duygusal biriyim hamilelik hormonları beni biraz fazla yoruyo duygusal acidan kendime eziyet ediyorum biraz annemi görünce duygulaniyorum kocamı görünce duygulaniyorum ona da yazık diye böyle devasa bı empati süngeri gibi bı şey oldum son zamanlarda hep gözlerim dolu dolu

Arkadaşlar bişey sorucam. Geceden beri düzenli kasılmalar var hafif bel ağrısıyla birlikte ama şiddeti çok fazla artmıyor öyle ağır ağrılar yok. Ama kararsız kaldım hastaneye gidip gitmemek konusunda. Su veya kanama tarzı şeylerde yok.

Deniz benim de çok hoşuma giden bı isim yeğenimin ismi olmasa büyük ihtimal koyardik son ikiye Egeyle Mete kalmisti bizde de Egeye karar verdik

Alerji desem

Chicco One4ever gayet güzel çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…