Bende haftaya gidicem ya bakalım kanala girdi mi acabaBen 36. Haftada kasıkta hissettim onda da bakıldı bebek kanala doğru yönelmiş dendi
Ben ayaklarını yukarıda hissediyorum. Sağa doğru bükük düşünün. Kafasını kasıkta hissettim. Ultrasona gittim orada görüldü.Bende haftaya gidicem ya bakalım kanala girdi mi acabaayaklarını göbek deliği çevremde hissediyorum
Kerem güzel bence naif duruyorB brcubrcu0101Skyler5 isim buldunuz mu kızlar sonuç olarak? Bizde keremmiş eşimin tercihi, güzel isim aslında ama bilemedim, alışacağız heralde :) bir tame daha alternatif söylese
Ben de öyle diledim kaç sefer de göremedim halaKerem güzel bence naif duruyor
Düşünüyorum hala iyice yılan hikayesi oldukeşke şöyle rüyamda filan görsem kurtulsam bu işten
Hep alakasız rüyalar görüyorumBen de öyle diledim kaç sefer de göremedim hala
Yorgunluktan öyle alakasız rüyalar görülüyor. Ben bu ara burun tıkanıklığı fln derken acayip bir uyku düzenindeyim, rüya bile görmediğimi fark ettimHep alakasız rüyalar görüyorum
bugün çok yoruldum ayaklarım şişmiş durumda resmen pide gibi32 olmadan her işi bitirmeliydik böyle sıcak olacağını tahmin edemedim
Ivır zıvır eşyaları bez pamuk kremleri vs yerleştirdik
Yarında hastane çantasını yapıp bitirmeyi düşünüyorum beşiğini vs eşim kendi haftaya kurar artık yine boş durmam ama şimdiki kadar yorulmam umarım
Böyle hissetmek bence çok normal, ben de korkuyorumKızlar doğum yaklaştıkça beni böyle bı panik duygusu sarmaya başladı annelikle ilgili çocuk sahibi olmakla ilgili ya yapamazsam ya beceremezsem adapte olamazsam diye nefesim daralmaya başladı annem 2-3 gündür biz de ona bakınca bile aglayasim geliyobugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 2 Haziran'da çati muayenesi yapicaz bı aksilik olmazsa normal doğum olarak ilerlicez o belirsizlikte biraz paniğimi tetikliyo sanırım gerçi belirli bı tarih olsa da bı şey degiscegini sanmıyorum kısaca böyle iste hem kucagima aldığım an her şeyi yapabilcekmisim gibi hissediyorum hem de kendimi çok yetersiz hazır degilmis ve paniklemis hissediyorum size içimi dokmek istedim
Kerem güzel bence . Bizde deniz olabilir ama kesin değil şuanB brcubrcu0101Skyler5 isim buldunuz mu kızlar sonuç olarak? Bizde keremmiş eşimin tercihi, güzel isim aslında ama bilemedim, alışacağız heralde :) bir tame daha alternatif söylese
Kabul edip isimli çikolata hazırlıklarıma başlayacak gibiyimKerem güzel bence . Bizde deniz olabilir ama kesin değil şuanhala düşünüyoruz
İzmirli değilim ama burda popüler aslında haklısınız burda yaşıyoruzKabul edip isimli çikolata hazırlıklarıma başlayacak gibiyim
Deniz benim de düşündüğüm bir isim gayet güzel, bi tek unisex olması aklıma takıldı çok da sorun değil. Ege çok popüler bu sıralar, izmirlisiniz belki :)
Emin olun ki hepimiz aynı duygular içerisindeyiz. En azından ben tamamen bahsettiğiniz gibiyim. Çoo farklı hissediyorum kafamda milyon tane kaygı soru işareti. Sanırım kucağımıza alıp yapabildiğimizi görünce rahatlayacağoz. Bazı anlarda acaba çocuk yapmasa mıydık bile diyorum bazen çaresiz hissediyorum çünkü. Bir bebek elime verilecek ve en iyi şekilde bakmak zorundayım. Ama ya yapamazsam ya ona iyi bakamazsam diye darlanoyorumKızlar doğum yaklaştıkça beni böyle bı panik duygusu sarmaya başladı annelikle ilgili çocuk sahibi olmakla ilgili ya yapamazsam ya beceremezsem adapte olamazsam diye nefesim daralmaya başladı annem 2-3 gündür biz de ona bakınca bile aglayasim geliyobugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 2 Haziran'da çati muayenesi yapicaz bı aksilik olmazsa normal doğum olarak ilerlicez o belirsizlikte biraz paniğimi tetikliyo sanırım gerçi belirli bı tarih olsa da bı şey degiscegini sanmıyorum kısaca böyle iste hem kucagima aldığım an her şeyi yapabilcekmisim gibi hissediyorum hem de kendimi çok yetersiz hazır degilmis ve paniklemis hissediyorum size içimi dokmek istedim
Bende aynı şekilde gayet planli istediğimiz bı bebekti ve kendimden o kadar emindim ki şimdi o emin olduğum halimi hatırlayamıyorum bile arada dehşete düşüyorum ben nasıl kendim bu kadar emin karar verebildim diye şu an hiç hazır değilmişim gibi hissediyorum kendimiEmin olun ki hepimiz aynı duygular içerisindeyiz. En azından ben tamamen bahsettiğiniz gibiyim. Çoo farklı hissediyorum kafamda milyon tane kaygı soru işareti. Sanırım kucağımıza alıp yapabildiğimizi görünce rahatlayacağoz. Bazı anlarda acaba çocuk yapmasa mıydık bile diyorum bazen çaresiz hissediyorum çünkü. Bir bebek elime verilecek ve en iyi şekilde bakmak zorundayım. Ama ya yapamazsam ya ona iyi bakamazsam diye darlanoyorum
Ben ee aynıyım canım. O duygu 1 haftadır var bende de. Sanki hiç doğurmıcam gibi geliyordu. Bi garip his içindeyim.Kızlar doğum yaklaştıkça beni böyle bı panik duygusu sarmaya başladı annelikle ilgili çocuk sahibi olmakla ilgili ya yapamazsam ya beceremezsem adapte olamazsam diye nefesim daralmaya başladı annem 2-3 gündür biz de ona bakınca bile aglayasim geliyobugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 2 Haziran'da çati muayenesi yapicaz bı aksilik olmazsa normal doğum olarak ilerlicez o belirsizlikte biraz paniğimi tetikliyo sanırım gerçi belirli bı tarih olsa da bı şey degiscegini sanmıyorum kısaca böyle iste hem kucagima aldığım an her şeyi yapabilcekmisim gibi hissediyorum hem de kendimi çok yetersiz hazır degilmis ve paniklemis hissediyorum size içimi dokmek istedim
Yaa kıyamamKızlar doğum yaklaştıkça beni böyle bı panik duygusu sarmaya başladı annelikle ilgili çocuk sahibi olmakla ilgili ya yapamazsam ya beceremezsem adapte olamazsam diye nefesim daralmaya başladı annem 2-3 gündür biz de ona bakınca bile aglayasim geliyobugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 2 Haziran'da çati muayenesi yapicaz bı aksilik olmazsa normal doğum olarak ilerlicez o belirsizlikte biraz paniğimi tetikliyo sanırım gerçi belirli bı tarih olsa da bı şey degiscegini sanmıyorum kısaca böyle iste hem kucagima aldığım an her şeyi yapabilcekmisim gibi hissediyorum hem de kendimi çok yetersiz hazır degilmis ve paniklemis hissediyorum size içimi dokmek istedim
Ecowell in organik bebek güneş kremini aldım ben 50 faktörlü kendim de kullanıyorum alerji falan yaşamadım. Önceden bioderma kullanıyordum chatgpt den diğer güneş kremleriyle içerik karşılaştırarak aldımKızlar kendinize ve çocuklara güneş kremi ne alıyorsunuz? Bebeğe bu yaz kullanamayız biliyorum ama 2 tane daha bızdık var bizim evde, onlara sürmem lazım. Sebamed nasıl mesela sizce, ya da başka hangi markalar olabilir?
Şuan 36. Haftaya yeni girdik ama zaman su gibi geçti tam hazır hissetmiyorumEn sağlıklısı hangisi ise o olsun inşallah sizin de. Kaçınci haftadasiniz? Aynen psikolojik olarak hazırlanmak gerek.
Sağlıkla gelsin inşPazartesi doğuruyorum kızlar artık çok ağırım zorlanıyorum son günlerde haziran bebeleri aceleci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?