2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Teşekkürler canım. gaza getiririz canım. Aramızda 3 gün var. hadi inşallah su gibi olsun inşallah.

Bunu bende merak edip araştırmıştım Yediklerimiz bebeğe 2-3 saat sonra gidiyormuş. Ama hareketlenmesinin 4 sebebi olabilirmiş. Birisi bizim kan şekerimiz yükseliyormuş buda bebeği etkiliyormuş ikincisi dediğin gibi bağırsaklar ve mide hareketleniyormuş buda bebeği uyandırabiliyormuş üçüncüsü yemek yerken genelde oturuyoruz hareket halinde değiliz ya normalde de dinlenirken bebek hareketleniyor aynı şekilde burda da olabilirmiş dördüncüsü de amniyotik sıvının yediklerimize göre tad aldığı görüşü varmış bi ihtimal o yüzden de hareketleniyor olabilirmiş

Sezeryan konusunun da geçtiğini gördüm spinal anestezi yapıldıktan sonra anestezik etki başlıyor sizi hazırlıyorlar hemen steril bir şekilde doktor gelip direkt başlıyor sezeryana 5-10 dakika içinde bebek çıkıyor size gösteriyorlar sonra o giyinmeye vesaire gidiyor o sırada 20-30 dakika kadar da karnınız kapatılıyor dikiş pansuman vesaire sonra çıkıyorsunuz bebişinize kavuşuyorsunuzz

Bende bebeğim çok iştahlı falan diyordum

Kızlar size bir konu açayım şimdi muhtemelen birçoğumuzun eşinin ilk babalar günü bebişimiz dünyaya geldikten sonra denk gelicek. Hediye düşünen oldu mu yoksa klasik benim hediyem seni baba yapmak oldu felan mı diyceksiniz

Nasil kullaniyorsun cnm bende basladm ama fayda etmedi bende yanlismi kullandim aceba
Şuan gece yatarken 2 adet içiyorum çünkü tek doz işe yaramıyor yükleme dozu lazım. Böyle içince gündüz istisnalar dışında hiç mide bulantım kusmam olmuyor. Sen nasıl kullanıyorsun haftan kaç şuan

Midem bulaninca bitne aliordum gunudz gece yatarken iki tane ust uste mi iciyim kiz sorun olmasin bide gunduz icilir mi

Midem bulaninca bitne aliordum gunudz gece yatarken iki tane ust uste mi iciyim kiz sorun olmasin bide gunduz icilir mi
Ben ilk kullandığımdan beri doktorum gece yatarken iki tane içmemi söyledi. Gündüz bulanıyorsa bi tane daha içiyordum hatta bi sabah bi akşam üstü içtiğim zamanlarda oldu yani günde 4 kere içiyodum ama şimdi azaldı sadece gece 2 tane yatmadan yetiyor. Sorun olmaz ben 8 aydır içiyorum

Ben saat 17 gibi bitne aldim sabahta bitne gece yatarken 2 tane alsam fazla olmaz dimi bundan sonra bende gece 2 tane aliym siz gibi bende dun birsey olmadi bugn gene kusturdu

Ben saat 17 gibi bitne aldim sabahta bitne gece yatarken 2 tane alsam fazla olmaz dimi bundan sonra bende gece 2 tane aliym siz gibi bende dun birsey olmadi bugn gene kusturdu
Günde 4 kez alabiliyoruz prilamı bu gece iki tane al gündüz sende de olmaz daha inşallah. Çok kötü kusmak gerçekten birde eğer demir ilacı kullanıyorsan gündüz oda bulantı kusma yapıyor burda arkadaşlar meyve ya da portakal suyuyla felan iç demişti öyle yapıyorum şimdi bulanmıyor.

Kızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?

Ben pasta yaptırmak istiyorum. Hani böyle süslü güzel sözlerin yazdığı pastalar oluyor ya. Baba olmasıyla ilgili şeyler yazdırırım. Bir de güzel bir gömlek ve ya saat almayı düşünüyorum. Hamilelik sürecimi on numara geçirmeme vesile oldu. Fazlasıyla hak etti

Deniyim ben bi folik asit bide tiroid ilaci kullaniyom baskada ilac kullanmiyorum siz 8 ayliksinz ve hala kusma mide bulantisi oluyormune zaman bitiyor bende 8 haftalik daha

Deniyim ben bi folik asit bide tiroid ilaci kullaniyom baskada ilac kullanmiyorum siz 8 ayliksinz ve hala kusma mide bulantisi oluyormune zaman bitiyor bende 8 haftalik daha
Yaa şimdi benim yazmam olumsuz oldu biraz ama geçmeyecek gibi düşünme sakın herkeste bu bulantı süreci farklı benimki istisnalardan 8 haftalıkken olması çok normal geçer inşallah bi kaç hafta sonra

Yaa ne güzel haketmiş Bende oğlumuz olcak babamız da fanatik fenerli kombin alayım diyorum ama hiç hoşuma giden bir şey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…