- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Teşekkürler canım.Evet benim 2 hazirandoktorumda çok kısa sürdüğünü hiçbir şey hissedilmediğini, hemen olup bittiğinden bahsetti . Zaten bebek 5 dk da doğıyormuş, onu görünce artık kafa hep onun mutluluğunda kalacak bebeğe kavuştuğunuzu hayal edin sadece başka bir şey düşünmeyin . 9 aydır beklediğimiz an bazılarımız bu an ı yaşamak için epey çaba harcamıştır, bazılarımız bu an ı yaşamak için hergün dua ediyor. Biz şimdi kavuşuyoruz bundan güzeli ne olabilirrrr .
( 1 haziranda sende beni gaza getireceksiz söz mü)
Bunu bende merak edip araştırmıştımKızlar yediğimiz besinler bebeğe ne zaman ulaşıyor acaba ? Ben geç ulaşır diye düşünüyorum ama enteresan şekilde ne yersem yiyim bebek 2 dk sonra çılgınca hareket ediypr . Tesadüf dicem ama her seferinde böyle . Acaba yerken midem falan mı sallanıyor ona mı hareketleniyor
Bende bebeğim çok iştahlı falan diyordumBunu bende merak edip araştırmıştımYediklerimiz bebeğe 2-3 saat sonra gidiyormuş. Ama hareketlenmesinin 4 sebebi olabilirmiş. Birisi bizim kan şekerimiz yükseliyormuş buda bebeği etkiliyormuş ikincisi dediğin gibi bağırsaklar ve mide hareketleniyormuş buda bebeği uyandırabiliyormuş üçüncüsü yemek yerken genelde oturuyoruz hareket halinde değiliz ya normalde de dinlenirken bebek hareketleniyor aynı şekilde burda da olabilirmiş dördüncüsü de amniyotik sıvının yediklerimize göre tad aldığı görüşü varmış bi ihtimal o yüzden de hareketleniyor olabilirmiş
Ben kullanıyorummMrb kizlar prilam bulanti habinj kullanan varmi ismi tam hatirlmadim ama boyle birsydi
Nasil kullaniyorsun cnm bende basladm ama fayda etmedi bende yanlismi kullandim acebaBen kullanıyorumm
Şuan gece yatarken 2 adet içiyorum çünkü tek doz işe yaramıyor yükleme dozu lazım. Böyle içince gündüz istisnalar dışında hiç mide bulantım kusmam olmuyor. Sen nasıl kullanıyorsun haftan kaç şuanNasil kullaniyorsun cnm bende basladm ama fayda etmedi bende yanlismi kullandim aceba
Midem bulaninca bitne aliordum gunudz gece yatarken iki tane ust uste mi iciyim kiz sorun olmasin bide gunduz icilir miŞuan gece yatarken 2 adet içiyorum çünkü tek doz işe yaramıyor yükleme dozu lazım. Böyle içince gündüz istisnalar dışında hiç mide bulantım kusmam olmuyor. Sen nasıl kullanıyorsun haftan kaç şuan
Ben ilk kullandığımdan beri doktorum gece yatarken iki tane içmemi söyledi. Gündüz bulanıyorsa bi tane daha içiyordum hatta bi sabah bi akşam üstü içtiğim zamanlarda oldu yani günde 4 kere içiyodum ama şimdi azaldı sadece gece 2 tane yatmadan yetiyor. Sorun olmaz ben 8 aydır içiyorumMidem bulaninca bitne aliordum gunudz gece yatarken iki tane ust uste mi iciyim kiz sorun olmasin bide gunduz icilir mi
Ben saat 17 gibi bitne aldim sabahta bitne gece yatarken 2 tane alsam fazla olmaz dimi bundan sonra bende gece 2 tane aliym siz gibi bende dun birsey olmadi bugn gene kusturduBen ilk kullandığımdan beri doktorum gece yatarken iki tane içmemi söyledi. Gündüz bulanıyorsa bi tane daha içiyordum hatta bi sabah bi akşam üstü içtiğim zamanlarda oldu yani günde 4 kere içiyodum ama şimdi azaldı sadece gece 2 tane yatmadan yetiyor. Sorun olmaz ben 8 aydır içiyorum
Günde 4 kez alabiliyoruz prilamı bu gece iki tane al gündüz sende de olmaz daha inşallah. Çok kötü kusmak gerçekten birde eğer demir ilacı kullanıyorsan gündüz oda bulantı kusma yapıyor burda arkadaşlar meyve ya da portakal suyuyla felan iç demişti öyle yapıyorum şimdi bulanmıyor.Ben saat 17 gibi bitne aldim sabahta bitne gece yatarken 2 tane alsam fazla olmaz dimi bundan sonra bende gece 2 tane aliym siz gibi bende dun birsey olmadi bugn gene kusturdu
Ben pasta yaptırmak istiyorum. Hani böyle süslü güzel sözlerin yazdığı pastalar oluyor ya. Baba olmasıyla ilgili şeyler yazdırırım. Bir de güzel bir gömlek ve ya saat almayı düşünüyorum. Hamilelik sürecimi on numara geçirmeme vesile oldu. Fazlasıyla hak ettiKızlar size bir konu açayım şimdi muhtemelen birçoğumuzun eşinin ilk babalar günü bebişimiz dünyaya geldikten sonra denk gelicek. Hediye düşünen oldu mu yoksa klasik benim hediyem seni baba yapmak oldu felan mı diyceksiniz
Deniyim ben bi folik asit bide tiroid ilaci kullaniyom baskada ilac kullanmiyorum siz 8 ayliksinz ve hala kusma mide bulantisi oluyormuGünde 4 kez alabiliyoruz prilamı bu gece iki tane al gündüz sende de olmaz daha inşallah. Çok kötü kusmak gerçekten birde eğer demir ilacı kullanıyorsan gündüz oda bulantı kusma yapıyor burda arkadaşlar meyve ya da portakal suyuyla felan iç demişti öyle yapıyorum şimdi bulanmıyor.
Bence git risk alma nolur nolmaz cnmKızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?
Yaa şimdi benim yazmam olumsuz oldu biraz ama geçmeyecek gibi düşünme sakın herkeste bu bulantı süreci farklı benimki istisnalardan 8 haftalıkken olması çok normal geçer inşallah bi kaç hafta sonraDeniyim ben bi folik asit bide tiroid ilaci kullaniyom baskada ilac kullanmiyorum siz 8 ayliksinz ve hala kusma mide bulantisi oluyormune zaman bitiyor bende 8 haftalik daha
Yaa ne güzel haketmişBen pasta yaptırmak istiyorum. Hani böyle süslü güzel sözlerin yazdığı pastalar oluyor ya. Baba olmasıyla ilgili şeyler yazdırırım. Bir de güzel bir gömlek ve ya saat almayı düşünüyorum. Hamilelik sürecimi on numara geçirmeme vesile oldu. Fazlasıyla hak etti
Insallah hepmizin kolay gecer ve saglikla aliriz kucagimiza bebisleriYaa şimdi benim yazmam olumsuz oldu biraz ama geçmeyecek gibi düşünme sakın herkeste bu bulantı süreci farklı benimki istisnalardan 8 haftalıkken olması çok normal geçer inşallah bi kaç hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?