Sezaryenden sonra antibiyotik içtim diye hatırlıyorum, emziriyordum yani. Bi doktorunuza sorun isterseniz hangisini önerirse. Doğum sonrası pat diye gitmek de kolay olmaz acil bir durumsaKızlar dişimde bir çürük var, sizce doğumdan önce mi sonra mı müdahale edilmesi daha iyi olur? Hamileyken antibiyotik kullanılıyor da, emzirirken kullanılmıyordu sanki… Şimdiden yaptırsa mıydım ya… Dayanılmaz bir şey değil şu an ama soğuk sıcak dengesinde aşırı ağrıyor. Doğumdan sonra iyice kötü olursa, şimdiden halletse miydim acaba
Burası iki gündür 36 derece desemizmir
1 haftam kaldı zaten öyle yapayım ben . Ama 1 haftadır buzdolabındaEvin içi kaç derece? Evde serin ve kuru yerde kolay kolay erimez.
Teşekkür ederimBu siseler kac ml ?
Benim baktiklarim 2,3 ve 5 ml idi ama gözüme az ve küçük gibi göründü. Bilemedim.
Çok güzel olmuşlar bu arada
Valla bende ona şaşırıyorum ben annemin 3.cocuguyum bı de 41 yaşında doğurmuş beni ben 28 yasinda ilk çocuga hamileyken bu haldeysem annem nasil yapmış uğraşmış diye onu gorunce de o yüzden aglayasim geliyoYaa kıyamamo duygu hepimizde ortak sanırım. Biz iyi olalım sağlıklı olalım her şey yoluna girecek buna inanmak istiyorum. Bir tarafım da yetersizlik korkusuyla boğuşuyor annelerimiz nasıl idare etti acaba
Çok şükür bebek iyi bende yavaş yavaş toparlıyorum, kanamam çok pıhtı şeklinde inşallah bir kaç güne azalırOyyyy kıyamam Allah yardımcın olsun tatlım bebiş nasıl peki ?
Çok sevindim cnm Allah sağ Salim kavuştursun siziMerhaba kızlar. Bugün doktorum gün verdi. Kısmet ise 37+4 te doğum olacak yani 29 Mayıs perşembe saat:11 de doğuma alıncam. Bebek aşağıda olduğu için beklemek riskli dedi doktorum. Şuan kilosu 2,800-2,900 civarı dedi. Sağlıklı gelsin de inşallah. Tarihi duyunca ağladım. Son nst me de girdim. Duygusalım.
Muazzam bir sezeryan doğumun olmuş sana ve bebişkona tebriklerCanlarm hemen pozitif sezeryan hikayemden bahsedeyim sizlere sabah 8 bckta yatis yaptik damar yolu acildi 11.20 de sezeryana alindim anestezi doktorum kmdini serbest birkir ona guvenirsem hicbirsey hissetmeyecegimi soyledi ve oylede oldu sifir aci asla hissetmedim igneden snra sonda takildi sonra operasyon bebek ultrasonla cok uyumsuz 3000 bekliyordu doktorum 3600 geldi pufuduk gbi odama getirdiler tabiki sifir agri iki gogsumdende sut geliyor bol bol emistik hemen bitter yemeye be kahve su icmeye basladm yaklask 4 saat snra uyusukluk tamamen gecti kalkip yurudum sondam cikartildi klozete oturup cisimide yapabildim dependimide takabildim bebiste 2 kere kaka 2 kere cis yapti gazimi az once cikartabildim bisyelr yiyorum suan durumlar bu sekilde benim.icin olumsuz bir durum yoinsmdilik arkdslar
İnsanlar ne kadar bencil 1+1 de uyicakmısın emzircekmisin yatacakmışım soyuncakmısın bebeğinlemi ilgilenceksin düşünemiyorlar işte Allah sabır versin sana eşinde bence açık açık söylesin kim nerde kalcak bebek çok küçük mikrop kapar desinUygun bir dil ile anlamıyorlar maalesef bir de açık açık söylemeyi deneyecek mecburen. Ama o kadar anlamıyotlarki ben yine de strese giriyorum. Açık açık sçylese bile bi bakcaz kapı çalınmış ve kendileri sürpriz diye kapıdalar. O kadar yani. O yizden eşim açık açık söylese bile ben stres yapmaya devam edeceğim . Kayınvalidem hasta suyunu nile zor alıyor . Kayınbabam zaten belli bir erkek olarak bana sadece yük olur. Evde çok çok küçük 1+1 fibi bi şey. Annem zavallım bize mi baksın onlara hizmet mi etsin . Darlandım gerçekten
İnsan hayret ediyor gerçekten benim annem de kardeşimi 38de doğurdu ben şu an 32yim ilk çocuk ve elim ayağım şimdiden birbirine giriyor valla iyi idare etmişlerValla bende ona şaşırıyorum ben annemin 3.cocuguyum bı de 41 yaşında doğurmuş beni ben 28 yasinda ilk çocuga hamileyken bu haldeysem annem nasil yapmış uğraşmış diye onu gorunce de o yüzden aglayasim geliyo
Ay siz de su grubuymussunuz ben de balık burcuyum su gruplarinin kaderi maalesefİnsan hayret ediyor gerçekten benim annem de kardeşimi 38de doğurdu ben şu an 32yim ilk çocuk ve elim ayağım şimdiden birbirine giriyor valla iyi idare etmişlerBir de akrep burcuyum zaten duygularım burnumda yaşıyordum üstüne hormonlar tuz biber oldu bir tur da bize ağlayayım madem
İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebişlerimizi de ağız tadıyla olsun her şeyAaa hatırladım, çok güzellerdiDevamı tamamlanır. Ağız tadıyla yemek nasip olsun
Duygusal insan halleri çok komik oluyor bazen ağladığım şeylere bakıp bu muydu diyorumAy siz de su grubuymussunuz ben de balık burcuyum su gruplarinin kaderi maalesef
Ya bence kontrol ede ede ilerlemek iyi bir fikir olabilir. Gardroba ya da başka kuytu bir dolaba bir kaldırın, bir iki gün dursun. Sonra elinizle kontrol edersiniz ne durumda olduğunu. Baktınız yumuşama var, bir süre buzdolabına alırsınız. Böyle böyle doğuma kadar idare eder bence. Şimdi kendiminkileri de aynı mantıkla kontrol ettim, yumuşama yok. Olursa buzdolabına alıp biraz kendine gelmesini sağlayacağım, sonra yine gardropTeşekkür ederim kalan günler içinde öyle yapayım o zamanerimez mi ama hava çok sıcak
Yok yok, antibiyotiğe kadar sıradan bir alerji ilacı da sizin işinizi görür. Gebelik bazı kadınlarda alerjiyi yatıştırıyor, bazılarında alerji başlatıyor demişti bir doktor. Sizinki de o misal muhtemelen.Ben de düşünmüyor değilim alerjiyi. Hamilelikten oldu galiba, benim hiç böyle bir alerjim yoktu. Oğlum sürekli böyle de, aynı onun gibi oldum. Yaırn büyük ihtimalle ikinci kez antibiyotik içmek zorunda kalıcam.
Gamlı baykuş olduk, Allah'ım bir an önce eskiye dönelim artıkŞu eş e bi şey olmasın hissi bende de çok arttı . Özellikle araba kullandığında gideceği yere varsı mı diye mutlaka arıyorum . İş yeri biraz uzak her sabah arıyorum vardı mı diye . Bunlar cidden beni de baya yoruyor son zamanlards
Yükselen akrep bunu beğendiİnsan hayret ediyor gerçekten benim annem de kardeşimi 38de doğurdu ben şu an 32yim ilk çocuk ve elim ayağım şimdiden birbirine giriyor valla iyi idare etmişlerBir de akrep burcuyum zaten duygularım burnumda yaşıyordum üstüne hormonlar tuz biber oldu bir tur da bize ağlayayım madem
Ben 1 gün olarak biliyorum.Merhaba bende bir şey sorqbilir miyim. Ben normalde bugün tam olarak 37+0 oldum ama 32. Haftamda rapor alacağım zaman doktorum izinli olduğu için 32+3 te doktora gittim. 32+3 te doktorum 32+0 mışım gibi rapor girmiş. Dolayısıylsa ben sistemde şuan salı günü 37+0 olcak görünüyorum . Ama ptesi işe gitmek istemiyorum . Doktorumda gitmezsen 1 günün değil tüm haftan yanmış olacak diyor. Bu böyle midir ? Sisteme göre 36+6 da ayrıldığım zaman benim 1 haftam mı yanlış olacak 1 günüm mü?
Tikaniklik öyle bir boyutta ki. Kkb uzmanı bunun ayrımını yapabilir mi bilmiyorum. Alerji çok sıkıntılı tespiti tedavisi, siz de iyi biliyorsunuzdur. Herhangi bir alerji doktorum da yok. Oğluma cortair ile buhar tedavisi veriyorlar, kullanabilir miyim acaba?Yok yok, antibiyotiğe kadar sıradan bir alerji ilacı da sizin işinizi görür. Gebelik bazı kadınlarda alerjiyi yatıştırıyor, bazılarında alerji başlatıyor demişti bir doktor. Sizinki de o misal muhtemelen.
Ne yalan söyleyim benim de bugün 37. Hafta bitti. Ben de hazır hissetmiyordum hiç. Ve değişik bir duygu yoğunluğu içerisindeyim.Şuan 36. Haftaya yeni girdik ama zaman su gibi geçti tam hazır hissetmiyorum
Ben de öyleyim sanki doğurmak istemiyormuşum gibi daha. Ağlayasın var. Neden böyle oldum anlamadım.Evet Haziran ayi gelsin diye iple cekiyodum Haziran yaklasinca böyle değişik bı ruh haline girdim sanki hazır değilmişim daha yapamicakmisim gibi
Amin inşallah canım teşekkür ederim. Siz nasıl oldunuz?Çok şükür bebek iyi bende yavaş yavaş toparlıyorum, kanamam çok pıhtı şeklinde inşallah bir kaç güne azalır
Çok sevindim cnm Allah sağ Salim kavuştursun sizi
Muazzam bir sezeryan doğumun olmuş sana ve bebişkona tebrikler
İnsanlar ne kadar bencil 1+1 de uyicakmısın emzircekmisin yatacakmışım soyuncakmısın bebeğinlemi ilgilenceksin düşünemiyorlar işte Allah sabır versin sana eşinde bence açık açık söylesin kim nerde kalcak bebek çok küçük mikrop kapar desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?