2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sezaryenden sonra antibiyotik içtim diye hatırlıyorum, emziriyordum yani. Bi doktorunuza sorun isterseniz hangisini önerirse. Doğum sonrası pat diye gitmek de kolay olmaz acil bir durumsa

Bu siseler kac ml ?
Benim baktiklarim 2,3 ve 5 ml idi ama gözüme az ve küçük gibi göründü. Bilemedim.
Çok güzel olmuşlar bu arada
Teşekkür ederim şişeler 30ml 2,3,5 çok minik olur zaten. Yarısına Eyüp Sabrinin kiraz çiçeği yarısına da bodrum mandalinalı olanından koydum. Çalışamamanın verdiği strese çok iyi geldi bunları hazırlamak

Yaa kıyamam o duygu hepimizde ortak sanırım. Biz iyi olalım sağlıklı olalım her şey yoluna girecek buna inanmak istiyorum. Bir tarafım da yetersizlik korkusuyla boğuşuyor annelerimiz nasıl idare etti acaba
Valla bende ona şaşırıyorum ben annemin 3.cocuguyum bı de 41 yaşında doğurmuş beni ben 28 yasinda ilk çocuga hamileyken bu haldeysem annem nasil yapmış uğraşmış diye onu gorunce de o yüzden aglayasim geliyo

Oyyyy kıyamam Allah yardımcın olsun tatlım bebiş nasıl peki ?
Çok şükür bebek iyi bende yavaş yavaş toparlıyorum, kanamam çok pıhtı şeklinde inşallah bir kaç güne azalır

Çok sevindim cnm Allah sağ Salim kavuştursun sizi
Muazzam bir sezeryan doğumun olmuş sana ve bebişkona tebrikler
İnsanlar ne kadar bencil 1+1 de uyicakmısın emzircekmisin yatacakmışım soyuncakmısın bebeğinlemi ilgilenceksin düşünemiyorlar işte Allah sabır versin sana eşinde bence açık açık söylesin kim nerde kalcak bebek çok küçük mikrop kapar desin

Kızlar benim de hediyeliklerim bu şekilde normalde kolonyalarin kapakları kristal cam kapak olacaktı o kapaklar bu şişeye uymadığı için böyle kapak takip yollamislar bende geri gondermeye üşendim kaldı öyle zaten çok yakınlar için hatıra kalsın diye az yaptirmistim

Eklentiler

• IMG_20250525_143542.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20250525_143603.webp
    47 KB · Görüntüleme: 53
İnsan hayret ediyor gerçekten benim annem de kardeşimi 38de doğurdu ben şu an 32yim ilk çocuk ve elim ayağım şimdiden birbirine giriyor valla iyi idare etmişler Bir de akrep burcuyum zaten duygularım burnumda yaşıyordum üstüne hormonlar tuz biber oldu bir tur da bize ağlayayım madem

Ay siz de su grubuymussunuz ben de balık burcuyum su gruplarinin kaderi maalesef

Teşekkür ederim kalan günler içinde öyle yapayım o zaman erimez mi ama hava çok sıcak
Ya bence kontrol ede ede ilerlemek iyi bir fikir olabilir. Gardroba ya da başka kuytu bir dolaba bir kaldırın, bir iki gün dursun. Sonra elinizle kontrol edersiniz ne durumda olduğunu. Baktınız yumuşama var, bir süre buzdolabına alırsınız. Böyle böyle doğuma kadar idare eder bence. Şimdi kendiminkileri de aynı mantıkla kontrol ettim, yumuşama yok. Olursa buzdolabına alıp biraz kendine gelmesini sağlayacağım, sonra yine gardrop

Yok yok, antibiyotiğe kadar sıradan bir alerji ilacı da sizin işinizi görür. Gebelik bazı kadınlarda alerjiyi yatıştırıyor, bazılarında alerji başlatıyor demişti bir doktor. Sizinki de o misal muhtemelen.

Gamlı baykuş olduk, Allah'ım bir an önce eskiye dönelim artık

Yükselen akrep bunu beğendi

Ben 1 gün olarak biliyorum.
Ama tam net bilgi almak için 170 e sorun.Kafanizda soru işareti kalmasın bence

Tikaniklik öyle bir boyutta ki. Kkb uzmanı bunun ayrımını yapabilir mi bilmiyorum. Alerji çok sıkıntılı tespiti tedavisi, siz de iyi biliyorsunuzdur. Herhangi bir alerji doktorum da yok. Oğluma cortair ile buhar tedavisi veriyorlar, kullanabilir miyim acaba?

Eğer hamilelikse doğum sonrası geçer di mi? Evde alerjik çocuk, alerjik eş, potansiyel alerjik olacak bebek ve ben..oh no

Evet Haziran ayi gelsin diye iple cekiyodum Haziran yaklasinca böyle değişik bı ruh haline girdim sanki hazır değilmişim daha yapamicakmisim gibi
Ben de öyleyim sanki doğurmak istemiyormuşum gibi daha. Ağlayasın var. Neden böyle oldum anlamadım.

Amin inşallah canım teşekkür ederim. Siz nasıl oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…