2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kutlamaları izlerken Muslerayla beraber bizim de gözlerimiz doldu ben Muslerayı her koşulda alacağım sanırım teşekkür ederim
İşten güçten izleyemedim desem Muslera formam benim de var. Oğlumun da oldu. Siz de alın ya Muslera'nın anısını yaşatalım

Kan şekeri artışından ötürü oluyor. Zaten farkettiyseniz eğer tatlı ya da hamurişi yediğimizde daha çok olur. Şekerli gıdayı ilk ağzımıza alır almaz insülinimiz artar bu da bebeği direkt harekete geçiriyor. Hatta ilk ayları düşünün ultrasonda bebek görüntüsünü net alabilmek için öncesinde çikolata yenilmesini öneriyorlardı. Hatta şimdi Nst ye girmeden önce de bazı hemşireler çikolata yiyin diyor.

Benimde aklıma gelen en iyi hediye bu kombin işi

Çok yerinde bir düşünce bence. Valla tebrik ederim. Biz kadınlar hep ince düşünceliyizdir gibi bir söylem var ama bu inceliği düşünen bence çok da fazla kadın yok. Genelde biz kadınlar hep bana hep bana tarafından düşünüyoruz gibi geliyor. 3. bebeğimde bir aydınlanma yaşadım resmen.

Kızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?
Hayır nişan gelmiş olabilir ama hemen doğum başlayacak diye bir şey yok. 1 gün sonra olabilme ihtimali olduğu gibi 1-2 hafta sonra bile olabilir doğum. Telaş etmeyin. Hastaneye gitmek için bir sebep değil. Ağrı sıklığınızı kontrol edin. Düzenli birbirini takip eden ağrılarınız oluyor mu? Kaç dk da bir oluyor? Ağrı süresi ne kadar? Ağrı olurken karnınız sertleşiyor mu?

Evet öyle gerçekten ben mesela evlilik yıldönümünde ikimizde evlendik sonuçta ikimiz içinde özel bir gün diye hediye almıştım. Sadece erkeklere hediye almak çok zor o kısmı zorluyor kadına her seferinde çiçek alsan yine memnun olur

Kızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?
Ama şimdi farkettim 36 haftanın bitmesine de daha 4 gün varmış. O zaman doktora gitmenizi öneririm çünkü doğum atağı başladıysa prematüreliği kurtarmak için ilaç verip 4 gün daha durdururlardı. Tabi şu an doğmuş olsa bile ciddi prematüre sayılmıyor ama yine de tam miadı olmamış oluyor. 36dan sonra olmuş olsa hiç sorun yoktu da, 4 gün daha dursa çok iyi olur.

Salı gübü işin çağırdı ikk bebeğim çünkü ne olduğunu anlayamadım

Kızlar doğum yapalı 7 gün oluyor normal doğum yapmıştım bu dikişler ne zaman düşer sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…