Çok iyi düşünmüş gerçekten güle güle giysin bebişKardeşim benim oğlana minik body'ler almış Icardi ve Muslera yazılıSiz de GS Store'dan babayla ikisine takım yapabilirsiniz
Bütün devrelerim birbirine girmiş durumdaYok canım benim ki perşembe sabah. Umay arkadaşımızın yarın sabah. Ama ben şimdiden heyecanlı hissediyorum.
Kutlamaları izlerken Muslerayla beraber bizim de gözlerimiz doldu
İşten güçten izleyemedim desemKutlamaları izlerken Muslerayla beraber bizim de gözlerimiz dolduben Muslerayı her koşulda alacağım sanırım teşekkür ederim
Kızlar yediğimiz besinler bebeğe ne zaman ulaşıyor acaba ? Ben geç ulaşır diye düşünüyorum ama enteresan şekilde ne yersem yiyim bebek 2 dk sonra çılgınca hareket ediypr . Tesadüf dicem ama her seferinde böyle . Acaba yerken midem falan mı sallanıyor ona mı hareketleniyor
Benimde aklıma gelen en iyi hediye bu kombin işiGeçen sene anneler gününde çocuk düşüncemiz bile yokken ilerde çok güzel bir anne olacaksın diye bana çiçek ve hediye almıştıben mecbur alacağım artık fanatik Galatasaraylıyız yeni sezon forma ya da tişörtle baba oğul kombini yapmayı düşünüyorum ama daha iyi bir fikir bulursam her an değişebilir bu
Anestezi teknikerleri sohbet etmek içinde vardırÇok teşekkürler. O sırada birileriyle sohbet etsek güzel olabilir.
Çok yerinde bir düşünce bence. Valla tebrik ederim. Biz kadınlar hep ince düşünceliyizdir gibi bir söylem var ama bu inceliği düşünen bence çok da fazla kadın yok. Genelde biz kadınlar hep bana hep bana tarafından düşünüyoruz gibi geliyor. 3. bebeğimde bir aydınlanma yaşadım resmen.Kızlar size bir konu açayım şimdi muhtemelen birçoğumuzun eşinin ilk babalar günü bebişimiz dünyaya geldikten sonra denk gelicek. Hediye düşünen oldu mu yoksa klasik benim hediyem seni baba yapmak oldu felan mı diyceksiniz
Hayır nişan gelmiş olabilir ama hemen doğum başlayacak diye bir şey yok. 1 gün sonra olabilme ihtimali olduğu gibi 1-2 hafta sonra bile olabilir doğum. Telaş etmeyin. Hastaneye gitmek için bir sebep değil. Ağrı sıklığınızı kontrol edin. Düzenli birbirini takip eden ağrılarınız oluyor mu? Kaç dk da bir oluyor? Ağrı süresi ne kadar? Ağrı olurken karnınız sertleşiyor mu?Kızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?
Evet öyle gerçekten ben mesela evlilik yıldönümünde ikimizde evlendik sonuçta ikimiz içinde özel bir gün diye hediye almıştım. Sadece erkeklere hediye almak çok zor o kısmı zorluyor kadına her seferinde çiçek alsan yine memnun olurÇok yerinde bir düşünce bence. Valla tebrik ederim. Biz kadınlar hep ince düşünceliyizdir gibi bir söylem var ama bu inceliği düşünen bence çok da fazla kadın yok. Genelde biz kadınlar hep bana hep bana tarafından düşünüyoruz gibi geliyor. 3. bebeğimde bir aydınlanma yaşadım resmen.
sevindim o zaman.Anestezi teknikerleri sohbet etmek içinde vardır
Ama şimdi farkettim 36 haftanın bitmesine de daha 4 gün varmış. O zaman doktora gitmenizi öneririm çünkü doğum atağı başladıysa prematüreliği kurtarmak için ilaç verip 4 gün daha durdururlardı. Tabi şu an doğmuş olsa bile ciddi prematüre sayılmıyor ama yine de tam miadı olmamış oluyor. 36dan sonra olmuş olsa hiç sorun yoktu da, 4 gün daha dursa çok iyi olur.Kızlar benden 35+3 üm pembe sıvı geldi ama kan gibi değil hafif ağrımda var doğumum mı başladı? Hastaneye gideyim mi?
Inşallah canım çok teşekkürler.Bütün devrelerim birbirine girmiş durumdahepimizinki kolaylıkla olsun inşallah
Salı gübü işin çağırdı ikk bebeğim çünkü ne olduğunu anlayamadımNişan için genelde mukus gibi olur denir ve pembemsi kırmızımsı renkli olur o da. Sizin yorgunluktan olabilir. Panik yapacak bir şey yok, miktarı çok değil. Kanama çoksa, pıhtılıysa beklemeden gitmek gerek. Acil gitmenizi gerektirecek bir durum yok korkmayın ama doktorunuza iletin tabi kontrole çağırır belki, içiniz de rahatlamış olur.
Evet heyecandan hiç uyuyamadım nerdeyseYok canım benim ki perşembe sabah. Umay arkadaşımızın yarın sabah. Ama ben şimdiden heyecanlı hissediyorum.
Bence pembe akıntı geldiyse muhakkak kontrol olun, illa doğum başladı diye değil.Nişan yoğun olurmuş öyle dediler ağrım çok hafif var
Günaydın sağlıkla alın kucağınıza inşallahEvet heyecandan hiç uyuyamadım nerdeyse
Doktorum yarın çağırdı gideceğim nst ye gireceğimBence pembe akıntı geldiyse muhakkak kontrol olun, illa doğum başladı diye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?