Sağlıcakla alın kucağıniza inşallah.Kızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana
Keşke herkes sizin gibi düşünceli olabilseBu sabah benim takip olduğum hastanede bir arkadaşım doğum yaptı mesela. Öğleden sonra kendi kontrolümüz var. Gittiğimde onu da görmem gerekir mi diye düşündüm. Kendisini dünden aradım, bu konudaki fikrini ve beklentisini sordum. Hastanede misafir kabul edecek misin, nasıl planlıyorsun dedim. O da misafirlerimiz olacak, siz de gelebilirsiniz dediği için gideceğim. Yoksa kendiliğimden asla gitmezdim.
Sağlıkla alın kucağınızaKızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana
Asıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canımÇok teşekkür ederim canım evet yorgunlukta tetiklemiş olabilir sancıları dediğin gibi eşim evdeyken çok yoruluyorum bugün işe yolladim hala yatak keyfi yapıyorum
Ama tuvalete bile kalkınca baskı hissi sanki çıkacakmış gibi ağrılar oluyor sancılarda arada yokluyor belden gelerek geçen günler kadar şiddetli degil yarın benimde kontrolüm var bakalım bişey çıkmazsa şafak pazartesi
Siz de öylesiniz, kv tayfası da size imtihan gibi gönderilmiş işte... Neyse moral bozmuyoruz. Onlar ne yaparsa yapsın önemli olan sağ olmanız, sağlıklı olmanız, evladınızın güzel kokusu ve sıcaklığıKeşke herkes sizin gibi düşünceli olabilse
Haziran annesi olmanın hakkını biz vericez diğerleri acele ettiBen de değilimnst de ufak ufak sancı çıktı ilk kez ona da şükrediyorum. Sona kalanlar olarak baya mevzuyu uzatacağız gibi görünüyor
Ben 37+6yım bugün
Hayırlısıyla gelsin inşallah. Sezaryen, vajinal, varsa başka bir yol, hiç fark etmez. Siz sağlıkla kavuşun yeterKızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana
Senden umudu kestik doğuracam dedin heyecanlandırdın bizi devamı gelmediBenim kontrolüm var. 16:00'da
Ahahhaha fake attık sizeSenden umudu kestik doğuracam dedin heyecanlandırdın bizi devamı gelmedi
Evet çok haklısınızSiz de öylesiniz, kv tayfası da size imtihan gibi gönderilmiş işte... Neyse moral bozmuyoruz. Onlar ne yaparsa yapsın önemli olan sağ olmanız, sağlıklı olmanız, evladınızın güzel kokusu ve sıcaklığı
Cidden grubun yarısı mayısta doğurduHaziran annesi olmanın hakkını biz vericez diğerleri acele etti
Ben 37+6yım bugün
Hadi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuş bebişkona canımKızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana
Gününü bekleyemedi aceleci bebişCidden grubun yarısı mayısta doğurdubende 1 günle haziranı kaçırdım
Sağlıkla gelsinde hiç önemi yokAhahhaha fake attık size
İnşallah ama hiç sanmıyorumSadece o kadar sure aglayacagini dusunmesi de iyimser esinizininsallah uyuyan buyuyen bir bebek olur tabi :)
Sözde yardımcı oluyor yapiyor ama bana göre daha çok kirletiyorAsıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canım
Ayaktayken yer çekimiyle aşağı iniyor gerçekten en iyisi uzanmak dinlenmek
Banada haftaya gün verir gibi geliyor. Yarın 38 oluyorum 38-39 arası alırız demişti
Ben 39+0 bugün ama hissedilen 11 aylık falan
Yoo yok allah esirgesinGelip bir de önüne tabak bekleyen misafir çok ayıp ediyor ya... Teyzeniz iyi yapmış, insanlıklı biriymiş demekAma şu da var; bazı kadınlarda kendi 'marifetlerini' göze sokma eğilimi görüyorum ben maalesef. Yani ben doğumumdan bir gün sonra yirmi kişilik misafiri kendim ağırladım, şöyle misafirperverim, böyle hamaratım kafası Biz öyle olmayalım. Değiliz zaten
Uzun giydirince bayağı kızdı bana doktor geçen hafta. Ev sıcaklığı 24-26 derecede zıbın yeterli diyorlar. Zıbın+çorap oturtuyorum ben ama yine içime sinmezse ince müslin örtülerden örtüyorumKızlar özellikle izmir gibi sıcak yerlerde yaşayanlar bebişlere uzun kol mu giydiriyorsunhz ? Ben bi kaç haftası dolana kadwr uzun giydireyim dedim de bugün vücudunun çok ısındığını farkt ettim. Zıbınla mı tutalım diye düşündükte karar veremedim. Bebek 9 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?