2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Sağlıcakla alın kucağıniza inşallah.

Keşke herkes sizin gibi düşünceli olabilse

Asıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canım
Ayaktayken yer çekimiyle aşağı iniyor gerçekten en iyisi uzanmak dinlenmek
Banada haftaya gün verir gibi geliyor. Yarın 38 oluyorum 38-39 arası alırız demişti

Hayırlısıyla gelsin inşallah. Sezaryen, vajinal, varsa başka bir yol, hiç fark etmez. Siz sağlıkla kavuşun yeter Allah en kolayından versin

Hadi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuş bebişkona canım

Sadece o kadar sure aglayacagini dusunmesi de iyimser esinizin insallah uyuyan buyuyen bir bebek olur tabi :)
İnşallah ama hiç sanmıyorum bı hafta daha keyfine baksın sonra görecek anyayi konyayi

Asıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canım
Ayaktayken yer çekimiyle aşağı iniyor gerçekten en iyisi uzanmak dinlenmek
Banada haftaya gün verir gibi geliyor. Yarın 38 oluyorum 38-39 arası alırız demişti
Sözde yardımcı oluyor yapiyor ama bana göre daha çok kirletiyor
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki de aynı günlerde gelir minnoşlarımız

Kızlar özellikle izmir gibi sıcak yerlerde yaşayanlar bebişlere uzun kol mu giydiriyorsunhz ? Ben bi kaç haftası dolana kadwr uzun giydireyim dedim de bugün vücudunun çok ısındığını farkt ettim. Zıbınla mı tutalım diye düşündükte karar veremedim. Bebek 9 günlük

Yoo yok allah esirgesin Biz yine bildiğimiz yoldan devam

Uzun giydirince bayağı kızdı bana doktor geçen hafta. Ev sıcaklığı 24-26 derecede zıbın yeterli diyorlar. Zıbın+çorap oturtuyorum ben ama yine içime sinmezse ince müslin örtülerden örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…