• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Kızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana 🥹
Sağlıcakla alın kucağıniza inşallah.

Bu sabah benim takip olduğum hastanede bir arkadaşım doğum yaptı mesela. Öğleden sonra kendi kontrolümüz var. Gittiğimde onu da görmem gerekir mi diye düşündüm. Kendisini dünden aradım, bu konudaki fikrini ve beklentisini sordum. Hastanede misafir kabul edecek misin, nasıl planlıyorsun dedim. O da misafirlerimiz olacak, siz de gelebilirsiniz dediği için gideceğim. Yoksa kendiliğimden asla gitmezdim.
Keşke herkes sizin gibi düşünceli olabilse

Kızlar kontrolüm vardı bugün çatı muayenesi yaptık bebeğin başı daha yukardaydi aşağıya inmemiş 2 gündür hareketlerinde azalma hissediyodum nstde de öyle çıkınca sezeryana karar verdi doktor 1 de giricem dua edin bana 🥹
Sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻

Çok teşekkür ederim canım evet yorgunlukta tetiklemiş olabilir sancıları dediğin gibi eşim evdeyken çok yoruluyorum bugün işe yolladim hala yatak keyfi yapıyorum ☺️
Ama tuvalete bile kalkınca baskı hissi sanki çıkacakmış gibi ağrılar oluyor sancılarda arada yokluyor belden gelerek geçen günler kadar şiddetli degil yarın benimde kontrolüm var bakalım bişey çıkmazsa şafak pazartesi😀🥰
Asıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canım 🙈🙈
Ayaktayken yer çekimiyle aşağı iniyor gerçekten en iyisi uzanmak dinlenmek 🥰
Banada haftaya gün verir gibi geliyor. Yarın 38 oluyorum 38-39 arası alırız demişti

Hayırlısıyla gelsin inşallah. Sezaryen, vajinal, varsa başka bir yol, hiç fark etmez. Siz sağlıkla kavuşun yeter 🫠 Allah en kolayından versin 🙏

Hadi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuş bebişkona canım 🥰🫶🏻

Asıl o evdeyken o yorulsun sen uzan canım 🙈🙈
Ayaktayken yer çekimiyle aşağı iniyor gerçekten en iyisi uzanmak dinlenmek 🥰
Banada haftaya gün verir gibi geliyor. Yarın 38 oluyorum 38-39 arası alırız demişti
Sözde yardımcı oluyor yapiyor ama bana göre daha çok kirletiyor 🤦🏻‍♀️😅
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah belki de aynı günlerde gelir minnoşlarımız🥰

Kızlar özellikle izmir gibi sıcak yerlerde yaşayanlar bebişlere uzun kol mu giydiriyorsunhz ? Ben bi kaç haftası dolana kadwr uzun giydireyim dedim de bugün vücudunun çok ısındığını farkt ettim. Zıbınla mı tutalım diye düşündükte karar veremedim. Bebek 9 günlük

Gelip bir de önüne tabak bekleyen misafir çok ayıp ediyor ya... Teyzeniz iyi yapmış, insanlıklı biriymiş demek 🤗 Ama şu da var; bazı kadınlarda kendi 'marifetlerini' göze sokma eğilimi görüyorum ben maalesef. Yani ben doğumumdan bir gün sonra yirmi kişilik misafiri kendim ağırladım, şöyle misafirperverim, böyle hamaratım kafası 😉 Biz öyle olmayalım. Değiliz zaten 😎 ♥️
Yoo yok allah esirgesin 😅 Biz yine bildiğimiz yoldan devam 😎

Kızlar özellikle izmir gibi sıcak yerlerde yaşayanlar bebişlere uzun kol mu giydiriyorsunhz ? Ben bi kaç haftası dolana kadwr uzun giydireyim dedim de bugün vücudunun çok ısındığını farkt ettim. Zıbınla mı tutalım diye düşündükte karar veremedim. Bebek 9 günlük
Uzun giydirince bayağı kızdı bana doktor geçen hafta. Ev sıcaklığı 24-26 derecede zıbın yeterli diyorlar. Zıbın+çorap oturtuyorum ben ama yine içime sinmezse ince müslin örtülerden örtüyorum

Back
X