2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende severim misafiri ama gerçekten ilgilenilmiyor lohusalıkta bugün benim kızın sürekli emesi tuttu mesela odasından doğru düzgün çıkamadık. Mikrop konusu doğumdan önce beni de tedirgin ediyor ama işte gelmeyin de diyemiyoruz yaaa misafir kabul etmiyoruz diyebilmek isterdim

İyi yapmışsınız, emmesi daha önemli Gelmeyin demek zor gerçekten. Misafir kendiliğinden düşünmeli bunun doğrusunu. Bugün doğum yapan arkadaşımın yanına gittim hastane odasına. Yaklaşmadım bile anne ve bebeğe. Kadın zaten yarı çıplak, tedirgin etmek istemedim. Bebek deseniz aşırı küçük, bir mikrop kapsa nasıl iyileşecek yavrum. Babaanne ve anneanneyle de uzaktan selamlaştım, tut bir de hasta filan olurlar, sorumlusu biz oluruz. Yataktan epey uzakta bir sandalyeye iliştim. Bebeğin yüzünü görmeden geldim valla eve. Hemşireler geldi, hadi yürütelim sizi dedi anneye. Ben de o arada hadi bana müsaade deyip kalktım ki arkadaşım da rahat rahat işine baksın. Bana git diyemez, bakma da diyemez, otursam otururdum. Ama biraz empati yapınca insan alan tanıma ihtiyacı duyuyor. Umarım kendi doğumumda benim çevremdekiler de halden anlar

Çocukluktan iştahım açık benim eşim de benden eksik kalmaz hatta balayında da gurme seyahat yapmıştık buna rağmen ekstra açım

Umarım anlarlar. Bide en kötüsu hastanede emzirme seremonisi hemşire geliyor ben acemiyim bebek acemi mememden tutuyor sıkıyor odada herkes var ben dogrulamiyorum bile çünkü belden aşağısı hala uyuşuk ayyy amaaannnn bir sürü saçma sapan şey de neyse siz iyi düşünün iyi olsun bence kimseye haber vermeden doğuma gitmek en mantıklısı ben bidaha dogurursam eve dönerken haber veririm

Merak etmeyin ne kadar iri de olsa yenidoğan kıyafetleri oluyor. Kuzenim 4.900 doğurdu maşallah. Ama aldığımız yenidoğanlar tam oldu

Göbek bağları ne durumda kızlar düşen var mı ??? Yıkadınız mı bebişleri ?
6 günlük benim bebek hâlâ düşmedi,ama annem her gün popişini bacaklarini yıkıyor kafasını yıkıyor gövdesini de ıslak pamukla siliyoruz

Ne kadar mahrem bir an halbuki değil mi? Odada başkalarının ne işi var Haber vermeyin bir daha doğurursanız. 40'ı çıkınca söylersiniz

Ne kadar mahrem bir an halbuki değil mi? Odada başkalarının ne işi var Haber vermeyin bir daha doğurursanız. 40'ı çıkınca söylersiniz
Hahahah 40 ı çıkınca mantıklıymış. Valla kimse çıkmadı annem kayınvalidem, görümcem, arkadaşım eşim ohoooo zaten ne oluyor yaaa bu böyle bişey mi diyorsun emzirme durumuna bide hemen tepende sana merakla bakan gözler çok tuhaf. Kayınvalidem her gün geliyor evime emzirdigimi bildiği halde odaya gelip ne yapionuz deyip bakıyor. Çok sinir oluyorum yaaa kontrol ediyor bence bebek emiyor mu diye deli cikcam bu kadın yüzünden eşimle konusacam ama yarın sakin kafayla kendine biraz çeki düzen versin artık şu kaynana

Odada maşallah yok yokmuş Kv bakar ya benimkinden de aynı performansı bekliyorum. Daha fazlasını belki de Sadece anlamadığım, bebeğin emmesinin onlara ne gibi bir faydası var da kontrol ediyorlar acaba? Ya da emmese ne gibi bir çıkarımda bulunacaklar? Allah'ım sen bizi böyle kvlerden yapma yarabbim

Merak etmeyin ne kadar iri de olsa yenidoğan kıyafetleri oluyor. Kuzenim 4.900 doğurdu maşallah. Ama aldığımız yenidoğanlar tam oldu
Maşallah 5 kilo ne demek bizim 3,5 kg gibi ama göreceğiz. Abisinde gelişim geriliği olmuştu, bu sefer beklenti böyle (doğum kilosunu göreceğiz). Her gebelik farklıymış gerçekten.

Allah kolaylık versin, hiç üzülme, bebeğin maşallah 36yı geçmiş artık ne zaman doğarsa doğsun erken doğum olmayacak zaten. İnşallah kuvöze de girmeyecektir. Yazdığını hatırlıyorum, tekrar başın sağolsun, Rabbim sana dayanma gücü versin. Dualarımızdasın, sağlıkla al kucağına. Yaz bize de akşamına

Canım sağlıkla gelsin inşallah

Bende bir de bebeğin emmeme durumu var sürekli üstüm açık bi taraftan sağıyorum bi taraftan pes etmeden dakikalarca bebeği emzirmek için uğraşıyorum bi taraftan aşırı sıcaklt derken üstümü neredeyse giyemiyorum bile. Dolayısıyla KV her yerimi görüyor. Başta rahatsız oluyordum ama artık saldım tek derdim bebek oldu. Ama gerçektej hiç hoş bir durum değil

Aminnn

Yani bnde Bende saldım mecburen ama insan düşünür ya biraz onlar dikkat etsin diyorum yani biz zaten bebeğin derdine düşmüşüz bende iki güne kadar öyle mastit oldum memeler ortada bebeği alıştırmaya çalışıyoruz bir yandan sagmaya çalışıyoruz süt gelmiyor bebek ağlıyor ben stres oluyorum bide ordan gelip meraklı meraklı bakıyor ya iyice deliriyorum bende iyi sabır varmış diyorum kendi kendime hala daha catmadim kayınvalideme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…