En doğrusu sizinki aslında. İşini yanlış yapan çok insan var. Ben nedense çok güveniyorum malesef sorgulamak lazım halbukiEvet öyleymiş videosunu izledimyanında stajyer gibi birisi vardı ona anlatarak yaptı aslında özenmiştir ama insanlara güvenim sıfır
Süt iznini konuşmayı unutmayınMuhtemelen eylülde bir süreliğine de olsa çalışacağım. Ücretsiz izin yazdırana kadar. Hemen yazdıramıyorum elimde olmayan bazı nedenlerden. Bana şans dileyin
Yasal mı yaptıkları bilmediğim için soruyorum. Özel okul mu ?Aşırı stresli ve gerginim. Yıllık izinlerim vardı ona güveniyordum baya bir süre idare eder diye ama okul başlayınca alamazsın dediler. Eğitim öğretim döneminde kullanamazmışız ilk çocukta kullanmıştım biraz da idari amirin elinde aslında. İşe geri dönmem için acayip bir baskı hissettiriyorlar. Çünkü okul çok yoğun ve herkes sadece kendini düşünüyor. Sürekli bi önüme taş koymaya çalışmalar. Bana sorulmadan tonla iş yüklenilmiş. Bu dönem başlamıyorum diye herkese tek tek anlatmaktan yoruldum. İkinci döneme daha 7 aylık olacak o zaman bile başlamak istemiyorum ama beni bana bırakırlar mı bilemedim.
Başlasam iyice bi kaosa gireceğim. İş işte kalsa hiç sıkıntı değil ama eve taşacak. Böyleyken bile yetişemiyorum hiç bi şeye. Çok canım sıkıldı. Millet evde yatıyoruz sanıyor sanırım.
Ya tabiki öyle . Şuan yalnızım mesela istemez miyim birileri destek olmaya gelsin. Seve seve karşılarım. Ama şuan elini hiçbir şeye sürmeyen hiç bir misafiri istemem evimde. Ancak kendimize zor zor yetişiyoruz çünküAbimin eşi dört gözle annemi bekliyor annem gittiğinde tatilim asıl şimdi başladı diyor
Gayette gençmiş biraz nazlı sanırım hastalıklar tabiki olur allah beterinden saklasın ama evinde yaptığı işi sizde de yapabilir yeni doğmuş bir bebek varken yapması gerekir yani ama maalesef oğullarının evini tatil köyü gibi düşünüyorlar
Yükünü hafifletse gayet mutlu karşılarsın gelmelerini
Benimde öyle yaptı beceremedi sandımDeriye 2 kez batırdı hemşire verem o şekilde mi yapılıyor
Bizde aşı kaynaklı hiçbir sıkıntı olmadı ne ateş ne başka bir sıkıntı. Her bebekte olcak diye bir şey yok umarım olmazBizde yeni geldik aşıdan bakalım başımıza neler gelecekumut oldu bu yazdığın
Merhaba ücretsiz izin alamıyor musunuz acaba ? Benimde 25 gün sonra ücretli iznim bitiyor. Dün ücretsiz izin dilekçemi gönderdim. 6 ay-6 ay şeklinde 4 kez isteme hakkım var . Ama tabi kurumun insiyatifine bağlı bizde de . Umarım tamamını alabilirim diye dua ediyoeum çübkü çoxuğuma bakacak hiç kimse yok. 2 yaşından önce de kreşe vermek istemiyorum haklı olarakAşırı stresli ve gerginim. Yıllık izinlerim vardı ona güveniyordum baya bir süre idare eder diye ama okul başlayınca alamazsın dediler. Eğitim öğretim döneminde kullanamazmışız ilk çocukta kullanmıştım biraz da idari amirin elinde aslında. İşe geri dönmem için acayip bir baskı hissettiriyorlar. Çünkü okul çok yoğun ve herkes sadece kendini düşünüyor. Sürekli bi önüme taş koymaya çalışmalar. Bana sorulmadan tonla iş yüklenilmiş. Bu dönem başlamıyorum diye herkese tek tek anlatmaktan yoruldum. İkinci döneme daha 7 aylık olacak o zaman bile başlamak istemiyorum ama beni bana bırakırlar mı bilemedim.
Başlasam iyice bi kaosa gireceğim. İş işte kalsa hiç sıkıntı değil ama eve taşacak. Böyleyken bile yetişemiyorum hiç bi şeye. Çok canım sıkıldı. Millet evde yatıyoruz sanıyor sanırım.
Uyurken gormesi gerekli mi ki? Ben kenar koruma minderi takmistinKızlar bir de ahşap tarzı beşik kullananlar kenarlık taktırmış mıydınız? Geçen bir video izledim o kenarlıklar çocukların etrafı görmesini engellediği için önerilmiyormuş. Ama bir taraftanda kafasını yüzünü çarpmaz mo? Parmaklık şeklinde olıyor beşik çünkü. Ama o videodaki kişi de şey diyordu “ taktırmayın çünkğ etrafını göremeyecek. Zaten kafasını yüzünü çarpsa bile bir daha çarpmamaso gerektiğini öğrenir vs “ s
Bebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?11 ağustosta 6100 kg idi. 3 kullanıyoruz. 2 sanki çok sıkıyor. Biz hem prima hem sleppy kullanıyoruz. İkisinde de 3 e geçtik. Prima sleppy den daha geniş.
Bu hemşirelerin asi konusunda böyle bir hata yapmasını anlayamıyorum. Bebekler zaten korkuyor ve ağlıyor. Canlarının yanması cabası... sonuçta her ay asi yapıyorlar. Bizim asilari yapan hemsire bir de anneme bacaklarını tutturdu, bana da kollarını. Çocugun uzerine 3 yetiskin coktuk deyim yerindeyse ve iyice korktuKızlar verem aşısı deriye 2 kez giriyor bide bir damla dışarı çıktı tekrar yapabilirim dedi hemşire ama ben istemedim dozunu ayarlayamaz diye
9 yıllık evliyiz hic yapmadıBir gün salçalı öbür gün yoğurtlu makarna yap
Evinde kim yapıyor yemeğini? İki tabak fazla yapacaklar inan anlamıyorum bu oğlunun evine gelince yemek yapmayan kayınvalideleri.. benimkide 5 senedir ilk defa doğum için geldiğinde yaptı
Doktorumuz doğduğu ilk haftadan beri velavit v-coliflor kullanımını önerdi. Probiyotikli d vitamini. Gaz problemini de büyük ölçüde giderdi.Gaz için acı elma yagini deneyen oldu mu kızlar ben sipariş verdim komşum iyi geldiğini söyledi ayaklarına masaj yapınca rahat gaz çıkarıyor dedi bizim gazimiz hala devam ediyor
Ben de öğretmenim, ücretsize ayrıldım. Uğraşamıycam ders programı için yalvarmalar, toplantısı, tutanakları, projeleri, sınavı vs. Ayplanladığım gibi olursa günlük 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum. bebiko 36 aydan küçük olduğu için yönetmeliğe göre hakkım var bakalım bizi ne bekleyecek
Ders ve teneffüs zilleri zamanlı okulda emziremem
Hanımefendi yarım saat meme emiyor teneffüs 7 dakikabiberona alışacak bir şekilde
Sana da kolaylıklar dilerim canım. Üzülme inşallah her şey yoluna girerMuhtemelen eylülde bir süreliğine de olsa çalışacağım. Ücretsiz izin yazdırana kadar. Hemen yazdıramıyorum elimde olmayan bazı nedenlerden. Bana şans dileyin
Özel okulda mı çalışıyorsun yoksa idareci misin? İzin dilekçeni yaz sen yine de, sözlü değil yazılı tebliğ etsinler eğitim-öğretim döneminde izin alınamaz diye. Çünkü yok öyle bi şeyAşırı stresli ve gerginim. Yıllık izinlerim vardı ona güveniyordum baya bir süre idare eder diye ama okul başlayınca alamazsın dediler. Eğitim öğretim döneminde kullanamazmışız ilk çocukta kullanmıştım biraz da idari amirin elinde aslında. İşe geri dönmem için acayip bir baskı hissettiriyorlar. Çünkü okul çok yoğun ve herkes sadece kendini düşünüyor. Sürekli bi önüme taş koymaya çalışmalar. Bana sorulmadan tonla iş yüklenilmiş. Bu dönem başlamıyorum diye herkese tek tek anlatmaktan yoruldum. İkinci döneme daha 7 aylık olacak o zaman bile başlamak istemiyorum ama beni bana bırakırlar mı bilemedim.
Ben de bunu soracaktım, benim kız o kadar dönmüyor ama 90 derece dönüyor yattığı yerde. Aslında müsaade etsem 180 derece de döner o zamanKızlar bu folik asit bebikoları biraz fazla mı hareketlibebeğim kendi etrafında daire şeklinde dönmeyi öğrendi. Çokta hızlı dönüyor. Gece başı yukarıda iken yarım saat sonra aşağı uca götürmüş oluyor
ÖğrenmezKızlar bir de ahşap tarzı beşik kullananlar kenarlık taktırmış mıydınız? Geçen bir video izledim o kenarlıklar çocukların etrafı görmesini engellediği için önerilmiyormuş. Ama bir taraftanda kafasını yüzünü çarpmaz mo? Parmaklık şeklinde olıyor beşik çünkü. Ama o videodaki kişi de şey diyordu “ taktırmayın çünkğ etrafını göremeyecek. Zaten kafasını yüzünü çarpsa bile bir daha çarpmamaso gerektiğini öğrenir vs “ s
Doğum kilonuz neydi bence birazda ona bağlıBebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?
Ay hadi inşallahBenimde öyle yaptı beceremedi sandım
Bizde aşı kaynaklı hiçbir sıkıntı olmadı ne ateş ne başka bir sıkıntı. Her bebekte olcak diye bir şey yok umarım olmaz
O imkan olsa bende bebikomu bırakıp işe gitmek istememBen de öğretmenim, ücretsize ayrıldım. Uğraşamıycam ders programı için yalvarmalar, toplantısı, tutanakları, projeleri, sınavı vs. Ay
Kolaylıklar diliyorum sana da canım
Of hep daha kötüsünü duyuyorum bu sitede9 yıllık evliyiz hic yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?