2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet öyleymiş videosunu izledim yanında stajyer gibi birisi vardı ona anlatarak yaptı aslında özenmiştir ama insanlara güvenim sıfır
En doğrusu sizinki aslında. İşini yanlış yapan çok insan var. Ben nedense çok güveniyorum malesef sorgulamak lazım halbuki

Muhtemelen eylülde bir süreliğine de olsa çalışacağım. Ücretsiz izin yazdırana kadar. Hemen yazdıramıyorum elimde olmayan bazı nedenlerden. Bana şans dileyin

Gaz için acı elma yagini deneyen oldu mu kızlar ben sipariş verdim komşum iyi geldiğini söyledi ayaklarına masaj yapınca rahat gaz çıkarıyor dedi bizim gazimiz hala devam ediyor

Yasal mı yaptıkları bilmediğim için soruyorum. Özel okul mu ?

Ya tabiki öyle . Şuan yalnızım mesela istemez miyim birileri destek olmaya gelsin. Seve seve karşılarım. Ama şuan elini hiçbir şeye sürmeyen hiç bir misafiri istemem evimde. Ancak kendimize zor zor yetişiyoruz çünkü

Deriye 2 kez batırdı hemşire verem o şekilde mi yapılıyor
Benimde öyle yaptı beceremedi sandım
Bizde yeni geldik aşıdan bakalım başımıza neler gelecek umut oldu bu yazdığın
Bizde aşı kaynaklı hiçbir sıkıntı olmadı ne ateş ne başka bir sıkıntı. Her bebekte olcak diye bir şey yok umarım olmaz

Merhaba ücretsiz izin alamıyor musunuz acaba ? Benimde 25 gün sonra ücretli iznim bitiyor. Dün ücretsiz izin dilekçemi gönderdim. 6 ay-6 ay şeklinde 4 kez isteme hakkım var . Ama tabi kurumun insiyatifine bağlı bizde de . Umarım tamamını alabilirim diye dua ediyoeum çübkü çoxuğuma bakacak hiç kimse yok. 2 yaşından önce de kreşe vermek istemiyorum haklı olarak düşündükçe bile strese giriyorum

Uyurken gormesi gerekli mi ki? Ben kenar koruma minderi takmistin

11 ağustosta 6100 kg idi. 3 kullanıyoruz. 2 sanki çok sıkıyor. Biz hem prima hem sleppy kullanıyoruz. İkisinde de 3 e geçtik. Prima sleppy den daha geniş.
Bebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?

Kızlar verem aşısı deriye 2 kez giriyor bide bir damla dışarı çıktı tekrar yapabilirim dedi hemşire ama ben istemedim dozunu ayarlayamaz diye
Bu hemşirelerin asi konusunda böyle bir hata yapmasını anlayamıyorum. Bebekler zaten korkuyor ve ağlıyor. Canlarının yanması cabası... sonuçta her ay asi yapıyorlar. Bizim asilari yapan hemsire bir de anneme bacaklarını tutturdu, bana da kollarını. Çocugun uzerine 3 yetiskin coktuk deyim yerindeyse ve iyice korktu o günden beri cit çıksa irkiliyor.

Gaz için acı elma yagini deneyen oldu mu kızlar ben sipariş verdim komşum iyi geldiğini söyledi ayaklarına masaj yapınca rahat gaz çıkarıyor dedi bizim gazimiz hala devam ediyor
Doktorumuz doğduğu ilk haftadan beri velavit v-coliflor kullanımını önerdi. Probiyotikli d vitamini. Gaz problemini de büyük ölçüde giderdi.

Ben de öğretmenim, ücretsize ayrıldım. Uğraşamıycam ders programı için yalvarmalar, toplantısı, tutanakları, projeleri, sınavı vs. Ay
Kolaylıklar diliyorum sana da canım

Muhtemelen eylülde bir süreliğine de olsa çalışacağım. Ücretsiz izin yazdırana kadar. Hemen yazdıramıyorum elimde olmayan bazı nedenlerden. Bana şans dileyin
Sana da kolaylıklar dilerim canım. Üzülme inşallah her şey yoluna girer

Özel okulda mı çalışıyorsun yoksa idareci misin? İzin dilekçeni yaz sen yine de, sözlü değil yazılı tebliğ etsinler eğitim-öğretim döneminde izin alınamaz diye. Çünkü yok öyle bi şey

Ben de bunu soracaktım, benim kız o kadar dönmüyor ama 90 derece dönüyor yattığı yerde. Aslında müsaade etsem 180 derece de döner o zaman sizinkiler de dönüyo mu o şekilde kızlar
Folik asitle alakası yok bence, oğlumda da kullandım (her iki bebemde de hamile kalmadan 2-3 hafta önce içmeye başladım), oğlumun yuvarlanarak dönmesi bile 7 ayı buldu, öyle kıpırdamadan yatardı "her bebek farklı" sözünü iliklerime kadar hissediyorum

Öğrenmez son kelimenden başladım da. Mutlaka taktır canım korumalık, sadece kafasını vurmakla da kalmıyorlar ellerini kollarını da araya sıkıştırıyorlar. Ayrıca uykuda vuruyorlar zaten, bu öğrenilmediği için değil kendisini uykuda kontrol edemeyecek kadar küçük oldukları için oluyor. İyi o zaman korkuluk da koymayalım düşsün yataktan, yere minder koyalım, 3-5 düşme sonrasında öğrenir uykuda düşmemeyi olur mu öyle saçma şey

Benimde öyle yaptı beceremedi sandım
Bizde aşı kaynaklı hiçbir sıkıntı olmadı ne ateş ne başka bir sıkıntı. Her bebekte olcak diye bir şey yok umarım olmaz
Ay hadi inşallah şuan iyi gidiyor gecede rahatsızlanmazsa benden mutlusu yok
Ben de öğretmenim, ücretsize ayrıldım. Uğraşamıycam ders programı için yalvarmalar, toplantısı, tutanakları, projeleri, sınavı vs. Ay
Kolaylıklar diliyorum sana da canım
O imkan olsa bende bebikomu bırakıp işe gitmek istemem
9 yıllık evliyiz hic yapmadı
Of hep daha kötüsünü duyuyorum bu sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…