- 27 Eylül 2024
- 95
- 48
- 3
- 35
Bir yolunu bulursanız Allah aşkına bize de söyleyinİnşallah yaaa çünkü ben eve kapanmaktan cok mutusuzum su an, alışması lazım bu bebenin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yolunu bulursanız Allah aşkına bize de söyleyinİnşallah yaaa çünkü ben eve kapanmaktan cok mutusuzum su an, alışması lazım bu bebenin![]()
Bir tıkanıklık yoksa çekmeye gerek yok diye düşünüyorum.Bende nasıl yapacağıma karar veremedim. Doktorlar günde bi kal kez mutlaka o şekilde temizleyin diyor. Annem diyor ki viz o kadar çocuk büyüttük burun açma falan yoktu minixik bebej hapşurdı mu çıkardı diyoe. Bende çekmeye korktum hep![]()
Öyle bişey varsa Süper olur kesiklerden dolayı cesaret edemiyorum benBiraz baktım bugün. Çok kesik oluyormuş ya... Senin durumunda sezaryenden sonra insan biraz tereddüt edebilir, haklısın. Ameliyatsız da yapılıyormuş, küçük bir kesi açıp yağları eritiyorlarmış. Olmadı ondan yaptıralım biz![]()
Bugün retro dolunay gibi bişe mi var bizde aynı durumdayız kollarım koptu resmen sırtı düz zemin gördüğü anda çığlığı basıyorSabahtan beri uyumadı kucakta emerken uyumaları hariç, ailemin yanına geldik, çok mu uyaran oldu acaba. Evi fln mi inceliyor da uyumuyor![]()
Bir de bugün emmek istemiyor memeye alınca ciyaklayip itiyor asla ağzına almıyor ama emziği sanki süt değilde bal akıyorcasına emiyorKızlar bebekleriniz her iki memeden de mı emiyor benim oğlum tek memeden en fazla 5 dk içip ya uyuyakaliyor yada savaşıp itiyor 2 3 saat meme istemiyor kilo alımı iyiydi ama illa 20 dk ve her iki memeyi mı içmeli bı memeyi bile boşaltmıyor bı sonraki emzirmede son sütü alsın diye tekrar içtiği memeyi verip 1 saat sonra aranirsa diğerini veriyorum
Hiç bilmiyorum ama gerçekten benim de kollarım ağrıdı artık. Gece iyi uyurlar inşBugün retro dolunay gibi bişe mi var bizde aynı durumdayız kollarım koptu resmen sırtı düz zemin gördüğü anda çığlığı basıyor
Ben günde en az iki kez serum fizyolojik sıkıp aspiratörle temizliyorum yoksa zor nefes alıyor yavrumKızlar hepiniz bebeğinizin burnunu serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörü ile çekiyor musunuz? Ben doğduğundan beri sadece serum sıkıyorum o kadar. Hata mı ediyorum scaba ? Burun aspiratörüne nedense cesarer edemedim bir türlü
Canım biz de ikinci ay aşıları olduk sabah dokuz gibi cuma günü sonra üç gibi fitil attım hafif ateşi vardı makattan 38,5 sonra bir daha çıkmadı şükür bugün daha iyi üçüncü günKızlar 2 ay özel aşılarını cumartesi yapacağız . Öncesinde belli bir süre aç vs olması gerekiyor mu ? İlk bebeğim ve yanımda hiç kimse yok . Nelere dikkat etmem gerekiyor o gün ? 3 adet aşı yapılacak . Ateş için vs ne yapmam gerekiyor .
Benimki de beş 10 dakika emiyor sonra doyuyor 1 saat sonra tekrar ağlıyor veriyorum öyle ama kesinlikle memeyi boşaltmıyor her seferinde memeyi sağıyorumKızlar bebekleriniz her iki memeden de mı emiyor benim oğlum tek memeden en fazla 5 dk içip ya uyuyakaliyor yada savaşıp itiyor 2 3 saat meme istemiyor kilo alımı iyiydi ama illa 20 dk ve her iki memeyi mı içmeli bı memeyi bile boşaltmıyor bı sonraki emzirmede son sütü alsın diye tekrar içtiği memeyi verip 1 saat sonra aranirsa diğerini veriyorum
Sabah yine idare ediliyor da gece sık uyanmaktan başı çatlıyor insanın ve sersemliyor sürekli uyanmak çok zor mamaya da aynı muameleyi yapıyor 30 cc yapıyorum yarısında uyuyor hiç bitmedi şimdiye kadar niye az ve sık istiyorlar çözemedimBenimki de beş 10 dakika emiyor sonra doyuyor 1 saat sonra tekrar ağlıyor veriyorum öyle ama kesinlikle memeyi boşaltmıyor her seferinde memeyi sağıyorum
Evet vuruyorum sabah uyandığında yapıyorum banyo sonrası yapıyorum genelde 2 ama ihtiyacına göre çok tıkalı olursa 3Damlayı sıktıktan sonra ters çevirip sortına vuruyoe musunuz ? Bir de günde kaç kez yapıyorsunuz?
Canım tahminimce çok dik açıyla uzun süreli oturtmuyorsa sorun olmaz daha eğimli bir şekilde kalçadan oturabilir anakucağı mantığı da öyle sonuçtaYok mu şu konuda fikir verecek olan?![]()
Sadece memeden mi emiyor mama veriyor musunuz? 5 dkda yeterli değil gibi görünüyor ayları küçük olduğu için belki midesine yetiyordur ama ilk 5 dkda genelde ön süt içtikleri için kolay hazmeder çabuk acıkması gerekir ama emme refleksi çok iyi full aktif emiyorsa doyuyordur. Reflü problemi varsa da kendisi çok emmek istemiyor olabilir.Kızlar bebekleriniz her iki memeden de mı emiyor benim oğlum tek memeden en fazla 5 dk içip ya uyuyakaliyor yada savaşıp itiyor 2 3 saat meme istemiyor kilo alımı iyiydi ama illa 20 dk ve her iki memeyi mı içmeli bı memeyi bile boşaltmıyor bı sonraki emzirmede son sütü alsın diye tekrar içtiği memeyi verip 1 saat sonra aranirsa diğerini veriyorum
Refluden şüpheleniyorum çünkü sık hıçkırık kusma memede ağlama itme krizleri oluyor mama da veriyorum ama aynı şekilde onu da içmiyor uyuyakaliyor hemenSadece memeden mi emiyor mama veriyor musunuz? 5 dkda yeterli değil gibi görünüyor ayları küçük olduğu için belki midesine yetiyordur ama ilk 5 dkda genelde ön süt içtikleri için kolay hazmeder çabuk acıkması gerekir ama emme refleksi çok iyi full aktif emiyorsa doyuyordur. Reflü problemi varsa da kendisi çok emmek istemiyor olabilir.