- 14 Ağustos 2011
- 28.754
- 4.516
- 448
Ana kucağına mı yatırdın? Benimki de gazlandı uyanıyorBende uyuttum 10 dk sonra kalktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ana kucağına mı yatırdın? Benimki de gazlandı uyanıyorBende uyuttum 10 dk sonra kalktı![]()
Yüz üstü uyutmayı deniomusunuz acaba ben başına bi de pış pış sesi açıyorum bazen kendi dalıyor nacizane bir tavsiye hersey herkesde işe yaramıyor her zaman daUyandı ve yine memede. En azından büyük oğlana yicek bi şeyler hazırladım.![]()
Yüzüstü bacağıma yatırıyorum öyle de uyuyor bazen ama uykuları çok uzun sürmüyor kısa kısa. Gazlanıyor sanırım.Yüz üstü uyutmayı deniomusunuz acaba ben başına bi de pış pış sesi açıyorum bazen kendi dalıyor nacizane bir tavsiye hersey herkesde işe yaramıyor her zaman da![]()
Yok 15 gün öncesine kadar ana kucağına bayılıyoedu ama ne olduysa onda da durmamaya başladıAna kucağına mı yatırdın? Benimki de gazlandı uyanıyor
Ayyy sen nasıl kahvaltı ediyorsun canım?Yok 15 gün öncesine kadar ana kucağına bayılıyoedu ama ne olduysa onda da durmamaya başladı![]()
Yoo bence linçlenmemeli hatta bende kaç kez söylemek istedim ama bebislerin derdi arasında senin düşündüğüne bak diyip vazgeçirdim kendimiKızlar burda acaba yemek tarifi de mi paylaşsak hergün hergün ne yemek yapıyorsunuz yahuneyse şimdi linçlenecem şaka yaptım
![]()
Ay kim linclicek bence de fikir olurKızlar burda acaba yemek tarifi de mi paylaşsak hergün hergün ne yemek yapıyorsunuz yahuneyse şimdi linçlenecem şaka yaptım
![]()
Bende kremalı makarna yapmaya niyetlendmiştim ve çorbaYoo bence linçlenmemeli hatta bende kaç kez söylemek istedim ama bebislerin derdi arasında senin düşündüğüne bak diyip vazgeçirdim kendimi
Bence paylaşırsak Süper olur burda akşama ne yemek var gurubunu takip ediyorum orda da kimse bişey paylaşmıyor son zamanlarda
Bebekle mı ilgileneyim ne yapacağımı mı düşüneyim diye geçiyor günlerim biseye karar versem her şekil yaparım ama aklıma bı turlu bisey gelmiyor
Hadi kızlar bence paylaşalım
Bende bu akşam salça soslu makarna ,yoğurt birde canım kabak kızartması istiyor bı tabakta kızartma yaparım![]()
Bende kendimi yalnız hissediyordumKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
Aynen karar verilse bı mutfağa bı bebeğe hallediyorum yada anakucagini masaya koyuyorum şarkı oyunlarla idare ediyorum ama şu karar asamasi hergun annemi arıyorum ne yapayım diye kadın artık 3 günlük fikir veriyor hergun aynı muhabbet dönmesin diyeBende kremalı makarna yapmaya niyetlendmiştim ve çorbayemek yapmak zor değil de ne yapacağına karar vermek zor
İlk doğumda tam dört ay sürdü o yalnızlığım benim de çok üzülüyordum anlamıyodu mesafeliydi kendimi bakıcı gibi hissediyodum o bişey yok diyodu ama değişikti yani ben de öyleydim. Sonra bir patladım ağzıma geleni saydım hiç bir uyarımı dinlemedi birikti birikti patladı işte sonra düzeldi hersey çok şükür. Yani genellemiyim ama çoğu kadın ve erkekte oluyor doğum sonrası ilk başlarda çevremden duydugum. Güzelce ifade edin kendinizi şefkate ihtiyacım var güzel söze başımın okşanmasına çok iyi annesin bile denmesine ihtiyacım var diye. Kadınlar maalesef birden fazla duyguyla baş ediyor doğum sonrası hem annelik hem kadınlık hem eşlik ama geçiyor günün sonunda yine siz size kalıcak olansınız önce kendimizi sevip güvenmeliyiz bunların altından kalkabilceğimize inanmalıyızKızlar sizde zaman zaman eşinizle uzaklaştığınızı düşünüyor musunuz hani hayatımız komple değişti evde bebeğimiz var artık her an istedipimiz şeyleri yapamıyoruz ve bn nedense kendimi kötü ve yetersiz hissediyorum tabiki eşim asla bıyle dğşğnmüyor bıyle dğşünmen normal diyor ama düşündüğün gibi değil diyor. Sen yorgunsun eve gelince bunu anlıyorum yanına gelmek seni sevmek istiyorum hani anlarsınız ya (umarım anlatabilmişimdir) ama kızarsın yorgunum dersin diye boyleymiş umarım yalnız değilimdir biz tek mi birbşrimizden uzaklaştık zaman zaman tabi bide sanırım 3 sene sürekli yanyana ve tek başımızaydık diye bna şuan zor geliyor siz ne dersiniz blkş içimi rahatlatırsınız biraz uzun oldu ama
Bizim de salyası var, doktor reflüden dedi. Birlaç gün önce geniz akıntısı vardı, o da salya yapmıştıKzılar bebeğim 52 günlük salyası bir arttı dudaklarını yalıyor sürekli sizde de bu durum var mı
Sizin biraz geç olmuş sanki benim 7 sinde bugün Miray hanım 61 günlükBugün sağlık ocağından aradılar aşı için. Perşembe sabah gelin dedi ebemiz. Verem aşısı bütün çocuklara aynı gün oluyormuş sanırım. Aynı gün olucak hepsi. Rotayı başka gün yaptırırım diye düşündüm. Sizin ne zaman aşılar? İnşallah hepimizin kolaylıkla geçer.
Cnm o günlerdi sanırım benim kızın da artmıştı sonrada 8. Hafta atağı başladıKzılar bebeğim 52 günlük salyası bir arttı dudaklarını yalıyor sürekli sizde de bu durum var mı
BizdeeeeKızlar biz 2 aylık oldukEki Görüntüle 3626105