2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    190
Yazık kuzulara vücut savas veriyor işte yani dr lar 37,5 ta vermeyi önermiyo pek ama ağrıları var diye verdim ben de 37,7 de , normal ateşlerde de 38 i bekliyorum büyük kızda. İyi dinlenmeler ben de çok uykusuzum bwnim için de uyuyun 🤗
Uyuyamadım gözlerimi kapattım ağladı benim ki 😃 ağrısı mı var anlamadım ki kucağımda susuyor ama tuvalete gittim bi mecburen artık yıktı ortalığı yaaa gerçekten yalnız olmak çok zor. Bizim hemşire baktın hızla yükseliyor bekleme daha da 37,5 da ver dedi bi çay kaşığı bende verdim.

Kızlar çok acil cvp 3 gün yikamayacaz ya bebisleri popolarunu yikayabikir miyiz acaba bacaklarına da değer ya sorun olur mu kaka yaptı şimdi bayaa yikasam mi bilemedim

Kızlar oğlum dün akşamdan beri öksürüyor eşim soğuk süt verdiğimi iddia ediyor ama ben kontrol ettim normaldi sütün derecesi sizce hasta mı oldu ne yapabilirim 😔
Eşiniz kendi baksın madem valla sinir oluyorum ben kusura bakmayın suçlamaya yer arıyolar 😡 öksürük hapşurma hepsi var bizde de normal zamanda da sf ile temizleyince iyi gelir herhalde 🤗 bolca sabir diliyorum size boyle laflar karsisinda 😢

Kızlar çok acil cvp 3 gün yikamayacaz ya bebisleri popolarunu yikayabikir miyiz acaba bacaklarına da değer ya sorun olur mu kaka yaptı şimdi bayaa yikasam mi bilemedim
Bana 1 gun demisti bu sicakta nasil yikamicaz 🙄 tampon seklinde kurut ve ovalama dedi sadece asi yerlerini

Bana 1 gun demisti bu sicakta nasil yikamicaz 🙄 tampon seklinde kurut ve ovalama dedi sadece asi yerlerini
Yaaaa bana niye 3 gün dedi ki hatta dedim tüh her akşam 9 da yıkıyorum onu uyku rutini olmuştu dedim neyse 3 gün ara verin dedi. Bu arada yıkadım poposunu az önce ıslak pamukla da sildim heryerini biraz da öyle üzerini giydirmeden masaj falan yaptım karnına oyaladim ateşi hala 37.2 37.3 o civarda normal midir

Bize kendi çocuk doktorumuz dedi ki “ sağlık ocağından 3 gün yıkamayacaksınız gibi bir şey söylenirse dinlemeyin ilk günden sonra yıkayabilirsinix sadece aşı yerlerini ovmayın “ dedi. Ama evet sağlık ocağında özellikle 3 gün yıkamayın dediler . Anlamadım bende valla ama poposınu yıka gitsin nolcak

Aşı olup atlatan tüm kuzucukları öpüyorum darısı bize olsun 11 ağustosta bizimde aşılar. Bana sağlık ocağı hemşirem sabah akşam birer parol alıyorsun bolca emziriyorsun dedi. 37.5 ve üzeri görürsen bir çay kaşığı calpol veriyorsun dedi. İnşallah kolaylıkla atlarız hepimiz. Aşıdan kaç gün sonrasına kadar takip etmek gerekiyor ki ?

Bize kendi çocuk doktorumuz dedi ki “ sağlık ocağından 3 gün yıkamayacaksınız gibi bir şey söylenirse dinlemeyin ilk günden sonra yıkayabilirsinix sadece aşı yerlerini ovmayın “ dedi. Ama evet sağlık ocağında özellikle 3 gün yıkamayın dediler . Anlamadım bende valla ama poposınu yıka gitsin nolcak
Yıkadım canım poposunu yıkarken bacaklarına da gelir diye tedirgin oldum iki bacağından da aşı oldu ya dün ama bişey olmazmış koluna değmesin yeter dedi hemşireyi aradım da

Aşı olup atlatan tüm kuzucukları öpüyorum darısı bize olsun 11 ağustosta bizimde aşılar. Bana sağlık ocağı hemşirem sabah akşam birer parol alıyorsun bolca emziriyorsun dedi. 37.5 ve üzeri görürsen bir çay kaşığı calpol veriyorsun dedi. İnşallah kolaylıkla atlarız hepimiz. Aşıdan kaç gün sonrasına kadar takip etmek gerekiyor ki ?
2 gün diye biliyorum ama 2. Gün pek bir şey kalmıyor sanırım bebeğim bugün iyi çok şükür. İlk gece sıkıntılı oluyor sanırım o da tüm bebeklerde olmuyormuş zaten . Sağlıkla atlatın sizde 🙏🏻

Ayyy seninkinin aşısı da bgn dü demi, benim kızın hızlı yükselmeye başladı verdim calpol üzerini soymustum zaten ıslak pamukla sildim sürekli ,36 ya düştü sonra hemen 37 lerdeydi eşim disardaydi geldi sen uyu ben beklerim dedi 4 e kadar uyudum şimdi nöbeti devraldım 😃 şimdilik iyi üzerinde bişey yok ay üşütürmüyüm bu seferde,senin bebiş nasıl
Evet canım asımız vardı. Bizimkinin hep 37 zaten sıcaklığı havalardan dolayı. 37.7 ye cıktı orda kaldı. En son 37.1 di. İlaç vermedim canım.

Back
X