• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Söyleyeceğim max şey hayırlı olsun olurdu 😂😂 belki birerde huni hediye ederdim 🤪🤪
Yaa 😅😅 rüyamda öyle demiyordun ama siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kendi canınıza kastınız mı var hem emzir hem hamilelik vücutta ne kalacak yürek mı yediniz iki bebeye cesaret ettiniz ooo daha neler neler ne fırçalar 😂😂 ama çok şükür ki rüyaymış senin yazdiklarin aslında gün içinde sürekli aklımdan geçenler başkasını kınamamdı (kuzenim 3.ye 10ar ay aralarla hamileymiş onun şokuyla kınamasıyla uyumustum 🤦🏻‍♀️)

Yaa 😅😅 rüyamda öyle demiyordun ama siz neyin kafasını yaşıyorsunuz kendi canınıza kastınız mı var hem emzir hem hamilelik vücutta ne kalacak yürek mı yediniz iki bebeye cesaret ettiniz ooo daha neler neler ne fırçalar 😂😂 ama çok şükür ki rüyaymış senin yazdiklarin aslında gün içinde sürekli aklımdan geçenler başkasını kınamamdı (kuzenim 3.ye 10ar ay aralarla hamileymiş onun şokuyla kınamasıyla uyumustum 🤦🏻‍♀️)
Yani ikinci çocuk çok mesele değilde bu kadar hızlı olması iyi olmamış 😂

Menenjit aşısı yaptıran arkadaşlar, nasıl atlattınız? Dün bir arkadaşım 10 gün sefilleri oynadıklarını söyledi, tadım kaçtı 🥺

Yani ikinci çocuk çok mesele değilde bu kadar hızlı olması iyi olmamış 😂
İnsanlar hızlı yaşıyor hayatı canım bizim gibi ilk bebeyle sarsılıp tövbeler etmiyor 😅😂 biz onun evleneceğine ihtimal vermezdik 30unda evlenip 3.yü yapmış bile şaka bı yana üzüldüm haline yaa hem normal hem erken doğum yapıyor bebekleri kuvozde kalıyor aylarca deli cesareti onunki resmen Allah kolaylık versin tüm 2 ve üzeri çocuklu annelere🤲🏻🌸

Kızlar bu arada bebeğim 3,5 aylık oldu ama bir kaç gündür inanılmaz el emmesi var. Yani uzun zamandır var el emmesi ama son bir kaç gündür dişini kaşır gibi emiyor ve sürekli asla çıkarmıyor. Üstüne örttüğüm örtüyü bile ağzına sokuşturuyor . Bir şey bulamasa tulumunun kolunu ısırıyor . Diş olabilir mi? Çok erken biliyorum ama ben 4,5 aylık diş çıkarmışım . Öncesinde belirtiler başlar diye biliyıeum. Tecrübeli hanımlar diş olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
Oğlumda herşeyi ağzına çekmek istiyor bende dişten şüphelendim bizimki bı yumruğunu koyarken diğer eliyle de destekliyor yada tek parmagi koyup cuk cuk emiyor 😂

Ya kızlar Mayıs bebeleri sürünmeye kendini cekmelere başlamış bizimkilerinde yakındır dimi🥹

Bebekleri düz zeminde yatırıyor musunuz? Ben reflü yatağına bağımlı oldum kusacak korkumu bir türlü yenemedim
Kusma travması olan annelerin gözü yaşlı 🤣

Eklentiler

• 8265.webp
    8265.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar desteksiz çocuk büyütmek cidden çok zormuş . Yorgunluk falan neyse de artık düzgün beslenememeye başladım, düzgün ve yeterli beslenmediğimde de sütüm ciddi anlamda azalıyor . Dün akşam yemeği yemeden uyudum sütğm o kadar azaldı ki sabah ne bulduysam yedim de toparladı süt🤦
İlk günden beri toplamda sadece 5 gün destek aldım çok çok iyi anlıyorum bu durumu. Çözümü yemekleri kazanla pişirmekte buldum. Bir de her köşeye atıştırmalık bir şeyler koydum en kötü onlardan tırtıklıyorum

Hıı bir de bazen göğüslerim aşırı dolu bazen boş gibi hissediyorum. İnşallah doyuyordur. Ama ben sütün olayının su ve uyku olduğunu gördüm. Yani bende en azından böyle işliyor.
Ne güzel yaa zayıflayabilirsiniz. Ben yemek yemezsem birazcık aç kalayım sütüm olmuyor direk farkediyorum.

Kötü bı kâbusla uyanan ben 😂 5 aylık hamileymişim (3 aylık bebeyle nasıl oluyorsa 😅) ve bilmiyormuşum B brcubrcu0101 arkadaşımız hamileyim diyo bende şüphelenip test yapıyorum sonra yallah salya sümük hastaneye vee onaylanıyor 🤣🤣 Skyler5 Skyler5 arkadaşımız da bizi çok kınıyor ama o da kendinden belirtilerin oluşundan şüpheleniyor 😅 şimdi güldüğüme bakmayın benim için kâbustu uyandığıma rüya oluşuna şükrettim 🤲🏻🤲🏻🌸
Ay çok güldüm yaaa 😂😂😂 burda fazla takılıyoruz sanırım benim de rüyalarıma girmeye başldı neyse ben yırtmışım

Ay çok güldüm yaaa 😂😂😂 burda fazla takılıyoruz sanırım benim de rüyalarıma girmeye başldı neyse ben yırtmışım
Yaa😂😂 bana gelen geçen 2.yi erteleme sakın korunma bunu bana ver kendine başka yap diye diye tırlatılar 😂 sanki onlar baktı da zoru atlattim bide akıl veriyorlar sonra da kabusum oluyorlar

Kızlar ben bu terbiyeli memelere alışamadım bı türlü geçenlerde bi hafta bebeğim memeyi istemedi hep ağlayıp reddetti diye sadece uykudayken emzirebildim sonra baktım ki artık dolmuyor sertleşmiyor akmıyor şimdi Bebek icerken de hissetmiyorum sütün aktığını acaba sütüm kesildi mı diye kontrol ettim sıkınca akıyor Bebek yutkunuyor terbiyesiz memelere alışmışken gelse buna alış 🤣

Kızlar ben bu terbiyeli memelere alışamadım bı türlü geçenlerde bi hafta bebeğim memeyi istemedi hep ağlayıp reddetti diye sadece uykudayken emzirebildim sonra baktım ki artık dolmuyor sertleşmiyor akmıyor şimdi Bebek icerken de hissetmiyorum sütün aktığını acaba sütüm kesildi mı diye kontrol ettim sıkınca akıyor Bebek yutkunuyor terbiyesiz memelere alışmışken gelse buna alış 🤣
Benim göğüslerim sönük olunca bebeğim gözüme çok zayıf görünüyor😂 psikoloji kalmadı

Hiç sorma ya nasıl anlatacağız aç olmadığıjı😂 aç değil dediğimde bile olsun sen yine de ver meme diyorlar 😭
Beni en çok sinir eden cümle bu 😑😑😑 sanki ilgisizmişiz gibi.. zaten bütün hayatımız bebek olmuş bir lokma yemeği zor ayakta yiyoruz çocuk aç olacak haberimiz olmayacak 😂😂
Bende sinir oluyordum ama artık duymuyorum 🤣 evde zombi gibiyim ve işe başlayacağım bilmiyorum artık nasıl kaldırcam 🤣

Back
X