• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar giysi kınusu açılmışken , bana şöyle kulağını kapatacsk bağlamalı bebek beresi önerir misiniz?

Ah işte komşu çok önemli... Çay demleyip termosa koysa getirse, yanına da hiç bulamasa bir paket bisküvi koysa halbuki hikaye bambaşka olur... Geçmiş olsun, fena komşuya çatmışsın canım 😔 Ev de daha uzun bir süre yerleşemeyebilir, baştan kabullen ki canın daha fazla sıkılmasın. Benim 1 ay oldu, portmantoyu daha dün düzenledim yani öyle söyleyeyim. Vücut ağrıları ve kucakta sallanmayı bekleyen bebek konusunda ise ben de tıkandım, aynı durumda sürünüyorum bugün 🥺
Teşekkür ederim canım 🌸 tek arıza o galiba herkes kapımı çalıp hoşgeldin biseye ihtiyacınız var mı derken üstümdekinin böyle çıkması üzdü gerçekten dünden beri kasıtlı yere birşeyler vurma mı dersin ne bulursa sirkelememi dersin tam dayaklık da saygımızı mesafemizi koruyoruz diye tutuyorum kendimi 😅 evin hemen düzelmesini beklemiyorum ama şu çöpler atılıp yerler dilinde serilse öpüp başıma koyarım 🤦🏻‍♀️

Kızlar kafa düzleşmesi sorunu yaşayan başka arkadaşım var mı? Ne yapıalbilir acaba ? Bu sabah incelediğimde canımı sıktı biraz . Yusyuvarlak oğlumun kafa yapısı bozulmuş 🙁
Ortası delik yastıklar var ya o kurtarmaz mı bide üzülme cnm6. Aya kadar çok değişiyormus

Kızlar dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz? Yazın sıkıntı yoktu da şimdi biraz kafam karışık. Genelde arabayla çıktığımız için normal uzun kollu penye bir badi giydiriyorum, arabaya kadar da müslin örtüye dolayıp götürüyorum ama sanki artık yetmiyor. Mont mu alacağız, hırka mı giydireceğiz, peluş üstlerden mi alalım ne yapalım?
Ben mont olmayan dış giyim tulum aldım h&mnden şimdilik onunla çıkarıyorum İstanbul'da yaşıyorum

Kızlar dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz? Yazın sıkıntı yoktu da şimdi biraz kafam karışık. Genelde arabayla çıktığımız için normal uzun kollu penye bir badi giydiriyorum, arabaya kadar da müslin örtüye dolayıp götürüyorum ama sanki artık yetmiyor. Mont mu alacağız, hırka mı giydireceğiz, peluş üstlerden mi alalım ne yapalım?
Ben dun astronot tulum giydirdim. Cok soguk havalarda da bebek arabasinin tulumu var onu da kullanirim. O Zaman astronot sart olmaz da aglayip kucagima aldigim zaman battaniyeyle zor olabiliyor.

Kızlar giysi kınusu açılmışken , bana şöyle kulağını kapatacsk bağlamalı bebek beresi önerir misiniz?

Bu bereyle büyük oğlumda çok rahat etmistik

Kızlar yapamıyorum diye hüngür hüngür ağlamak istiyorum 😢 taşındım ama deli işi bı taşınma annem ablam eşim eşyaları toparlayıp yüklettiler nakliyeciler esyalarimin yarısını kırıp kalan yarısına da deterjanlarimi patlatıp dökmüştüler 😭 ablam mutfağı annem yatak odasını tepiştirircesine yerleştirdiler salonda koridorda koliler her yerde yıkanacak perde çarşaf örtüler bebeğimde durmuyor kucağımda olmak istiyor banyoyu yıkadım üstümü değiştirip onu alırım dedim çığlığı tüm mahalleyi inletti bı de üst komşum bı tuhaf 🤦🏻‍♀️
Kızı ekmek kırıntısı dolu bezi üstüme çırptı yazık günah basıyoruz diyince annesi kapıya gelmiş sen kızıma seni öldürürüm bı daha bişey çırparsan demişsin diye kavga çıkarmaya çalışıyor neymiş ben binada oturmamışım adap bilmiyormuşum tozu kirinin evime gelmesini kabul etmiyorsam binada oturmamalıymışım kendi evini temizlerken benim evime mıçmasına izin vermeliymişim 😤dakika 1 gol bir nereye düştüm diyip yüzüne kapattım kapıyı diğer şahit olan komşular kızın yalan söylüyor dediğinde benim kızım asla yalan söylemez diyip tersledi bir de 🤦🏻‍♀️ ay benim kapısına gidip bişey sirkeleme demem gerekirken birde kendisi gelip kavga etti hala onun şokunda bu ev nasıl düzelecek temizlenecek düşüncesindeyim birde galiba hastalandım boğazım çok fena ağrıyor kollar bel ayaklar firarda hem bebeği taşı hem temizle yerleştir yapmaktan 😭😫😫
Is yapmaya odaklandikca bebisler de hic rahat durmuyor maalesef. Oldugu kadar olsun. Mutfakta cayiniz, bardaginiz, tencereniz, digee seyler yavas yavas, napalim. Komsu konusu sikinti, en iyisi hic bulasmamak :( Umarim baska sorun cikarmaz

Is yapmaya odaklandikca bebisler de hic rahat durmuyor maalesef. Oldugu kadar olsun. Mutfakta cayiniz, bardaginiz, tencereniz, digee seyler yavas yavas, napalim. Komsu konusu sikinti, en iyisi hic bulasmamak :( Umarim baska sorun cikarmaz
İnşallah teşekkür ederim 🤗

Kızlar sabah 11den beri bebeğim aralıksız ağlıyor çığlık çığlığa banyoyu yıkayıp üstümü değiştireyim derken ağladı demiştim ya o zamandan beri durmadı dudakları morarinca hemen sağlık ocağına koştum görünürde bişey yok devam ederse hastaneye götür dedi ağrı kesici verdim sizce niye böyle durmaksızın ağlıyor ne yapabilirim 😭

Kızlar sabah 11den beri bebeğim aralıksız ağlıyor çığlık çığlığa banyoyu yıkayıp üstümü değiştireyim derken ağladı demiştim ya o zamandan beri durmadı dudakları morarinca hemen sağlık ocağına koştum görünürde bişey yok devam ederse hastaneye götür dedi ağrı kesici verdim sizce niye böyle durmaksızın ağlıyor ne yapabilirim 😭
Iyi uyudu mi? Bence ya ac ya da uykusuz olabilir

Ağrı kesici vermeniz iyi olmuş, sakinleşir inşaallah. Gaz sancıları da bazen aniden oluyor geçmek bilmiyor ama şimdi ne durumdasınız bilmiyorum eğer hala geçmiyorsa bir doktora görünmenizde fayda olabilir. Açlık durumu nasıl acaba? Ya da belki bir yerini incitmiş olabilir mi? Ben bugün göbek üstü yatırdığımda kendi kendine dönmeye çalışırken ben de yardım edeyim dedim kolunu görmemişim terse katlandı çok ağladı. Uzun sürdü sakinleşmesi, hatta doktora mı götürsem diye düşündüm ama sonra uyuyunca demek ki ciddi bir ağrısı olsaydı uyuyamazdı gibi düşündüm vazgeçtim.

Kızlar arada yeşilimsi kaka yapması normal mi bebeklerin ? Yeşil bir şey yemedim bu arada . Yemyeşil değil ama normal her zamanki sarı da değil .

Geçmiş olsun :( üşütmüş falan olanilir mi karın ağrısı gibi bir şey belki olabilir

Ağrı kesici vermeniz iyi olmuş, sakinleşir inşaallah. Gaz sancıları da bazen aniden oluyor geçmek bilmiyor ama şimdi ne durumdasınız bilmiyorum eğer hala geçmiyorsa bir doktora görünmenizde fayda olabilir. Açlık durumu nasıl acaba? Ya da belki bir yerini incitmiş olabilir mi? Ben bugün göbek üstü yatırdığımda kendi kendine dönmeye çalışırken ben de yardım edeyim dedim kolunu görmemişim terse katlandı çok ağladı. Uzun sürdü sakinleşmesi, hatta doktora mı götürsem diye düşündüm ama sonra uyuyunca demek ki ciddi bir ağrısı olsaydı uyuyamazdı gibi düşündüm vazgeçtim.
Hala devam ediyor maalesef ateşi de arada çıkıyor ağlamaktan yorulup emmiyor 10 CC mama içip uyuyakaliyor yine çığlıkla uyanıyor üşüttü galiba sol tarafinda gogsunun altında da bı şişiklik var ama önceden var mıydı bilmiyorum şimdi yine ağlayarak koala gibi bana sarılarak uyuyakaldı eşimi çağırdım gelsin acile gidelim 😔😔

Iyi uyudu mi? Bence ya ac ya da uykusuz olabilir
Gece iyi uyudu ilk kez normalde uyanıp oynar uyumazdı zor uyuturdum ama bu gece hep emip yattı sabahına da çığlık kıyamet 😓
Geçmiş olsun :( üşütmüş falan olanilir mi karın ağrısı gibi bir şey belki olabilir
Teşekkür ederim belki de bilmiyorum dün altına minder battaniye falan sermiştim evi düzenlerken gece duş aldırdım eşim pencereyi açık bırakmış soğuktan uyandım ama bebek sıcaktı yine üstünü örtüp pencereyi kapadım üşütmüş olabilir ama😢

Hala devam ediyor maalesef ateşi de arada çıkıyor ağlamaktan yorulup emmiyor 10 CC mama içip uyuyakaliyor yine çığlıkla uyanıyor üşüttü galiba sol tarafinda gogsunun altında da bı şişiklik var ama önceden var mıydı bilmiyorum şimdi yine ağlayarak koala gibi bana sarılarak uyuyakaldı eşimi çağırdım gelsin acile gidelim 😔😔
Evet dediğiniz gibi üşütmüş de olabilir.

Back
X