• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ben kapuşonlu hırka aldım, uzun kollu ince badi üstüne onu giydiriyorum arabaya kadar şapkasını kapatmak da kolay oluyor, boynunu da rüzgardan koruyor

Hepsinden almış biri olarak yorumlamak istiyorum😂 bunları aldın mı tüm kışı götürsün diye biraz büyük alıyorsun ama bu kez de zaten kaba oldukları için bedende büyük oldu mu bebek inanılmaz daralıyor içerisinde . Bende 1 adet kalın astronot montu, 1 adet yumuşak peluş tulum, 1 adet peluş kısa ceket var . Hepsi de giydirilmesi çok zor geldi bana hatta montu alıp üzerine örtüp öyle çıkmaya başladım 🤦 çünkü arabada da ısınıyorlar montla . Son güncelleme olarak şöyle yapıyorum ben;
Giysi üzerine hırka giydiripmdüğmelerini kapatıyorum . Arabaya kadarda montu üzerine örtüyorum .ama tabi havalar iyice soğuyunca ve arabaya değildi doşarıda biraz hava aldırmak istersem nasıl yaparım bilemiyorum . Sanırım en mantıklısı yumuşakpeluş tulum şeklinde mont ama bedeni de çok büyük olmayacak şekilde .
Bu ne hazırlık 😅 Hırka + mont çok sıcak olmaz mı? İzmir'de değil misiniz? Gerçi orada da rüzgar esti mi fena eser.
Güzel ama dışarı çıktığımızda avm gibi kapalı bir yere girince bunu çıkarmak biraz yorar gibi geliyor bana. Yoksa derli toplu olması iyi 👍
Ben mont olmayan dış giyim tulum aldım h&mnden şimdilik onunla çıkarıyorum İstanbul'da yaşıyorum
Dışarıdayken iyi de işte olur da iç mekana geçerseniz zor olmuyor mu çıkarması?
Ben dun astronot tulum giydirdim. Cok soguk havalarda da bebek arabasinin tulumu var onu da kullanirim. O Zaman astronot sart olmaz da aglayip kucagima aldigim zaman battaniyeyle zor olabiliyor.
Bebek arabasının tulumu bize de çok lazım olacak kışın. Ankara'da kış malum sert geçiyor. Astronot tulumu da o zamanlar kullanabilirim gibi ben de.

Kızlar ben bugün size sorduktan sonra düşündüm taşındım, gittim eve yakın bir M&S var oradan şunu aldım oğlana: Dino Kapüşonlu Fermuarlı Ceket (0–3 Yaş) | Marks & Spencer
Çok güzel, sıcacık yumuş yumuş ☺️ 1-2 ay daha bununla gezeriz, sonrası Allah kerim 🤗

Arkadaşlar akşam 18.00 dan sonra sakın dışarı çıkmayın . Az önce acı acı tecrübe ettik 🤦 uyku tulumu büyük gelmişti , 1 saat içinde avm ye gidip değiştirip hemen dönelim dedik. Uykusunu da almıştı 20.00 olmadan evde de olduk aslında ama gidip dönene kadar sadece ağladı . Arabada eve dönerken kan ter içinde kaldım susturacam diye. Kazasız belasız eve dönmüş olmamoza şükrediyorum şuan. Arabadayken bebeklerin krize girerek ağlaması çok sıkıntıymış yahu. Tövbe billah bir daha o saatlerde dışarı çıkmak🤦🤦🤦

Bu ne hazırlık 😅 Hırka + mont çok sıcak olmaz mı? İzmir'de değil misiniz? Gerçi orada da rüzgar esti mi fena eser.

Güzel ama dışarı çıktığımızda avm gibi kapalı bir yere girince bunu çıkarmak biraz yorar gibi geliyor bana. Yoksa derli toplu olması iyi 👍

Bebek arabasının tulumu bize de çok lazım olacak kışın. Ankara'da kış malum sert geçiyor. Astronot tulumu da o zamanlar kullanabilirim gibi ben de.

Kızlar ben bugün size sorduktan sonra düşündüm taşındım, gittim eve yakın bir M&S var oradan şunu aldım oğlana: Dino Kapüşonlu Fermuarlı Ceket (0–3 Yaş) | Marks & Spencer
Çok güzel, sıcacık yumuş yumuş ☺️ 1-2 ay daha bununla gezeriz, sonrası Allah kerim 🤗
Güle güle giysin minnoş çol tatlıymış🥰 bende de bir benzeri var ama bacakları üşür mü diye endişeleniyorum bu kez de 😂 yani arabaya kadar gitmekte sorun yokta ben kış boyu da bebeğimi açık havada gezdirmeyi planlıyorum en az yarım saat 1 saat civarı. O zaman bacaklar üşür mü acaba. Yoksa bunu giydirip çıkarmak kolay oluyor aslında

Hala devam ediyor maalesef ateşi de arada çıkıyor ağlamaktan yorulup emmiyor 10 CC mama içip uyuyakaliyor yine çığlıkla uyanıyor üşüttü galiba sol tarafinda gogsunun altında da bı şişiklik var ama önceden var mıydı bilmiyorum şimdi yine ağlayarak koala gibi bana sarılarak uyuyakaldı eşimi çağırdım gelsin acile gidelim 😔😔
Bi ara kaka ve gaz için bi hareket vardı. Onu yakın zamanda yaptın mı sol göğüs altına basıyorduk ya belki sert felan ya da üst üste bastıysan zarar vermiş olabilir.

Mantıklı bir tercih olmus gule gule kullanin

Güle güle giysin minnoş çol tatlıymış🥰 bende de bir benzeri var ama bacakları üşür mü diye endişeleniyorum bu kez de 😂 yani arabaya kadar gitmekte sorun yokta ben kış boyu da bebeğimi açık havada gezdirmeyi planlıyorum en az yarım saat 1 saat civarı. O zaman bacaklar üşür mü acaba. Yoksa bunu giydirip çıkarmak kolay oluyor aslında
Bebek arabasinin battaniyesi bacaklari isitir :)

Gerçekten artık çıldırmak falan değil benim takatim kalmadı uykusuzluktan yorgunluktan perişan oldum. Ne olacsk nasıl düzelecek bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum. Uğraşıp didinip uyutuyorum max yarım saat uyuyor ya böyle bir şey olsbilir mi . Akşamdan beri artık tükendim ben
İnanın bu yazdığınızı eşime okudum ve sen yazmış olabilir misin dedi. Aynı şeyleri yaşıyoruz ve bizim sürecimiz çok daha önce buna evrildi. Ağustos sonunda bebeğim rota virüs geçirdi sonrasında tüm düzeni değişti arkasına 3. ay 4. Ay atağı derken bir aydır saatbaşı kalkıyorum bazen yarım saatte bir her seferinde emmek istiyor başka türlü uyumayı kabul etmiyor. Gündüz uykuları da aynı şekilde yanında yatarsam uyuyor yoksa hemen uyanıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım ve çok yoruldum.

Şimdilik sadece dışarda giydirdik o yüzden bi sorun olmadı dışardan iç mekana geçiş olmadı çok kalın bişey de olmadığı için arabada da kalın gelmiyor

Sanırım bebeklere ne giydirilmeli meselesi en zor olan kısımmış🤦 uzmanların bahsettiği derecelerde giydirilmesi önerilen şeylerde bebeğim buz gibi oluyor 🤦 ve sanırım üşüttü zaten ara ara öksürüyor. Her gecr ne giydirecem derdinden gına geldi. Hiç söylenenler uymuyor yani . Evin derecesi 25
Gösteriyor , 1 tog uyku tulumunda göğüs ve ense kısmına dokunduğumda buz gibi. Zaten sabaha doğru derece 22 -23 lere geliyor . İlk uyuttuğumda iyi ama sabaha doğru buz gibi oluyor. Bir şey anlamadım vallahi . Bana çok zor geldi giyim işi

Sanırım bebeklere ne giydirilmeli meselesi en zor olan kısımmış🤦 uzmanların bahsettiği derecelerde giydirilmesi önerilen şeylerde bebeğim buz gibi oluyor 🤦 ve sanırım üşüttü zaten ara ara öksürüyor. Her gecr ne giydirecem derdinden gına geldi. Hiç söylenenler uymuyor yani . Evin derecesi 25
Gösteriyor , 1 tog uyku tulumunda göğüs ve ense kısmına dokunduğumda buz gibi. Zaten sabaha doğru derece 22 -23 lere geliyor . İlk uyuttuğumda iyi ama sabaha doğru buz gibi oluyor. Bir şey anlamadım vallahi . Bana çok zor geldi giyim işi
Sen ne giyiyorsan bebeğe bir fazlasını giydir demişti doktorumuz. Ben kendim battaniyeyle yatıyorum tamam ona battaniye çok ama üstü açık ince bir zıbınla da yatırmaya gönlüm el vermiyor. Aynı sizin gibi düşünüyorum. Gece nasıl yatırsam diye düşünürken yoruluyorum.

Sen ne giyiyorsan bebeğe bir fazlasını giydir demişti doktorumuz. Ben kendim battaniyeyle yatıyorum tamam ona battaniye çok ama üstü açık ince bir zıbınla da yatırmaya gönlüm el vermiyor. Aynı sizin gibi düşünüyorum. Gece nasıl yatırsam diye düşünürken yoruluyorum.
Penye tulumla yatırıyordum ama gerçekten soğuktu yani . Kendinizle aynı giydirin diyenlerde var ama sanki bebek benden daha fazla üşüyor gibi . Hem spğuk oldu mu biz üzerimize bir örtü çekebiliyoruz ama bebek çekemiypr yani🤦

Hala devam ediyor maalesef ateşi de arada çıkıyor ağlamaktan yorulup emmiyor 10 CC mama içip uyuyakaliyor yine çığlıkla uyanıyor üşüttü galiba sol tarafinda gogsunun altında da bı şişiklik var ama önceden var mıydı bilmiyorum şimdi yine ağlayarak koala gibi bana sarılarak uyuyakaldı eşimi çağırdım gelsin acile gidelim 😔😔
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm şimdi nasıl 😔

Penye tulumla yatırıyordum ama gerçekten soğuktu yani . Kendinizle aynı giydirin diyenlerde var ama sanki bebek benden daha fazla üşüyor gibi . Hem spğuk oldu mu biz üzerimize bir örtü çekebiliyoruz ama bebek çekemiypr yani🤦
Kesinlikle haklısınız. Bakalım bu gece kaloriferi kapattık bakalım. Bu havaları da hiç sevmem bir sıcak bir soğuk. Bebeğin üstüne bir şey örtüyor musunuz?

Kesinlikle haklısınız. Bakalım bu gece kaloriferi kapattık bakalım. Bu havaları da hiç sevmem bir sıcak bir soğuk. Bebeğin üstüne bir şey örtüyor musunuz?
Yok işte örtülse bu kadar dert olmaz 😄 hem bebeğim sevmiyor ayaklarıyla itiriyor tamamen açana kadar hemde bana tehlikeli geliyor yüzüne örterse diye . Dümdüz yatırdığım içinde giyilecek şeyi doğru seçmem lazım🤦

Kızlar selam, benim ikizlerim 4 ay 12 günlük oldular ama düzeltilmiş 3 aylıklar. Bütün yaz annemde kaldım birlikte baktık 1 aydır kendi evimdeyim desteksiz bakmaya başladım. İkiz oldukları için biraz yorucu oluyor ama şimdilik iyi gidiyor. Sürekli takip ettim burayı ama çok yazamadım.
Benim kızlar gece uykularını hala yarım kundakla yapıyolar kundaksız yatırdığım zaman irkilme refleksleri devam ediyor uyandırıyorlar kendilerini. yakında dönmeye başlayacaklar doktorumuzda kundağı bırakalım artık dedi. Kundak yapıp bırakan oldu mu aranızda nasıl başardınız?
Bir de kızlarımdan biri bu ara aşırı kucak istiyor ana kucağında durmak istemiyor. Benim de sırtım belim dayanmıyor artık. Daha önce konuşuldu hatırlıyorum kanguru öneriniz var mı denemek istiyorum.
Ankarada yaşıyoruz şu an oda sıcaklığımız 25 derece. Kış için uyku tulumu alacağım ama kararsızım 1 tog mu yoksa 1.5-1.6 tog mu alsam acaba. Sizler kaç aldınız?

Kızlar selam, benim ikizlerim 4 ay 12 günlük oldular ama düzeltilmiş 3 aylıklar. Bütün yaz annemde kaldım birlikte baktık 1 aydır kendi evimdeyim desteksiz bakmaya başladım. İkiz oldukları için biraz yorucu oluyor ama şimdilik iyi gidiyor. Sürekli takip ettim burayı ama çok yazamadım.
Benim kızlar gece uykularını hala yarım kundakla yapıyolar kundaksız yatırdığım zaman irkilme refleksleri devam ediyor uyandırıyorlar kendilerini. yakında dönmeye başlayacaklar doktorumuzda kundağı bırakalım artık dedi. Kundak yapıp bırakan oldu mu aranızda nasıl başardınız?
Bir de kızlarımdan biri bu ara aşırı kucak istiyor ana kucağında durmak istemiyor. Benim de sırtım belim dayanmıyor artık. Daha önce konuşuldu hatırlıyorum kanguru öneriniz var mı denemek istiyorum.
Ankarada yaşıyoruz şu an oda sıcaklığımız 25 derece. Kış için uyku tulumu alacağım ama kararsızım 1 tog mu yoksa 1.5-1.6 tog mu alsam acaba. Sizler kaç aldınız?
Maşallah ikizlerle 😍🧿 bırakmak mı gerekiyormus bende hala yarım kundak yapıyorum irkilme refleksi kalmadı aslında ama alıştı kundaga daha güzel uyuyor diye kundaksiz çok uyanıyor doktorumuza da sormak hiç aklıma gelmemişti 😮😕 ayyy kundaksizda çok zor nasıl geçecez acaba yaa

Maşallah ikizlerle 😍🧿 bırakmak mı gerekiyormus bende hala yarım kundak yapıyorum irkilme refleksi kalmadı aslında ama alıştı kundaga daha güzel uyuyor diye kundaksiz çok uyanıyor doktorumuza da sormak hiç aklıma gelmemişti 😮😕 ayyy kundaksizda çok zor nasıl geçecez acaba yaa
Evet kundaksız çok zor 😞 doktorumuz da artık dönmeye başlayacaklar elleri bağlı olursa kendilerini kurtaramazlar bu yüzden bırakalım kundağı dedi biz de çok alışmıştık bakalım nasıl olacak. Geçen hafta denedim bir gece hiç uyumadılar sürekli uyandılar 😢

Back
X