• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Hahahaha evet bende uyanmamasina şaşırıyorum 🥴 yani aslında çok destek eşim şimdi adamıda harcamayayım,kızımıza karşı çok ilgili ama gece uyanmalar konusunda yok yani, bende erken işe gidiyor diye kıyamıyorum ama bu gece dedim ona yine uyanıp öyle 2 2bucuk saat uyumazsa kaldıracam bgn seni sen uyutmaya çalış dedim ama bgn uyandı, karnını doyurdum, uyudu tekrar uyandırmaya gerek olmadı, şimdi ikinci uyanışı doyuruyorum uyur inşallah 😍
Maşallah hep böyle devam eder ins

Gece ben üşüdüm cam açıktı 25 dereceydi üşünecek bir derece değil bence 🤔

Hiç kullanmadım canım. Deneyimleri merak etmiştim. Birde sana bir şey soracağım gündüz ne kadar uyuyor bebeğin ? Kaç uyku yapıyor birde?
Valla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüz

Keşke bu bebişler biraz daha sosyal büyüyebilseler .
Dün kendi iş yerimi ve eşimin iş yerini ziyarete gittik bebeğimle yani tüm gün dışardaydık. Herkes ilgilendi herkes güldürmeye eğlendirmeye çalıştı. Ve tüm gün p kadar keyifliydi ki. Uyku saatlerinde arabasında uyuya kaldı. Sütünü içti. Ve sıfır ağlama ile günü bitirdik.
Evde tek başomızayken her şeye ağlıyor sürekli kucak istiyor uyutmak zorlaşıyor . Anladım ki bu bebişler yalnızlıktan sıkılıyorlar.
Ama maalesef benim bebeğimde dahil çoğumuzun bebeği yalnız büyüyor . Bizim etrafımızda kimsemiz yok akşama kadwr ben ve bebeğim yalnızız artık ona da hak veriyorum tüm gün ben bile sıkılıyorum çünkü.
Evde 1 çocuğu daha olan anneler bence zor ama daha güzel bebeğiniz açısından . Ya da etrafı kalabalık olanlar şanslısınız
Evet maalesef yalnızlık hem bizi hem bebeklerimizi etkiliyor kaç gündür kız kardeşim 4 yaşında oğlu annem bendeydi Miray 4 yaşında yeğenime bile nasıl gülüp gözüyle onu takip ediyordu, dün gece onlar döndüler pazartesi de annem dönüyor 😥 yine kalacaz baş başa diye üzülüyorum 😥😔

Anakucağında kaka yapmasın diye dua ediyorum resmen 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ bezin orta ve ön kısmı bomboş azıcık kaka bile sırtına çıkıyor bide kıyafetlerini yıkamakla uğraşıyorum. Az önce yaşandı 🤣
Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artık 😂 siz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?

Siveno kullanıyorum ben çıkarmıyor da haliyle. Leke çıkarıcı yapmadım, tüm beyaz zıbınlar bel bölgesinden sarı desenli artık 😂 siz kullanıyor musunuz leke çıkarıcı?
E- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorum

Valla hiç bilmiyorum cnm bu aralar uykusu aşırı az ve sürekli uyumak istiyor ama yarım saat olmadan kalkıyor ve zaten öyle çok fazla dalipda uyumuyor gündüz
Benimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruz🫣
E- bebeğin toz leke çıkarıcısi var o çok güzel çıkarıyor kaynar suyun içine döküyorum icinede lekeli kıyafetleri atıyorum mis gibi çıkıyor sonra öyle makineye atıyorum ben hala çok kakaliysa önce beyaz sabunla mamayı biraz arındırıyorum
Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.

Benimki normalde 5 kez uyuyordu yani uyku süresi her zaman farklı ama 5 kere uyutuyordum. Dün 4 kes uyuttum gece uyanmadı dedim acaba gündüz mü çok uyutuyoruz🫣

Ya hangisi acaba gösterir misin bende de var ama kakaları çıkarmıyordu. C Corpuss bende sivenodan hiç memnun değilim kuzenim direkt duru sabun tozuyla yıkıyormuş hiç leke kalmıyormuş bende bitince öyle yıkayacağım.
Beyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyor

Eklentiler

• 17593947116119045940118321864771.webp
    17593947116119045940118321864771.webp
    31 KB · Görüntüleme: 12
Beyaz sabun gerçekten çıkarıyor benim toz olanındansa kalıpla yıkamak daha kolayıma geldi . Toz leke çıkarıcı bu valla ben memnunum ama kaynar suda bekletiyorum ben bir saat falan sonra öylece makineye atıyorum sarı lekeleri falan çok güzel çıkarıyor
Benimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı ya😂 Senin kız narin kaka mı yapıyor acaba😅

Benimde bu ama hiçbir zaman çıkarmadı ya😂 Senin kız narin kaka mı yapıyor acaba😅
Hahahaha yok bi kaka yapıyor bazen benim üstüm başım bile kaka oluyor 😃 ama direk koymuyorum leke çıkarıcıya önce beyaz sabunla arındırıyorum sarı lekesi için leke çıkarıcıya basıyorum

Siveno neyi temizliyor bilmiyorum kimyasal olmayınca leke filan çıkarmıyor doğal olarak 😅 Melek’in dediği gibi ebebeğin toz leke çıkarıcısı güzel ağız bezlerini kaynar suyla bekletiyorum hemen köpürüyor zaten kakalı kıyafetleride hemen bölgesel beyaz sabunla çitiliyorum beklerse zor arınıyor iki elim kanda olsa da gidip kakayı yıkıyorum 🤣🤣🤣 beyaz sabun hacı şakir iyi geçen yoktu Migros marka aldık parça parça dağılıyor lavaboyu kirletiyor 🫠
Ağız bezleri anne sütü olmasına rağmen siyah siyah iz yapıyor normal mi bilmiyorum ama siveno ile çıkmıyor mecbur bekletiyorum

Bunun sıvısı güzel değil bu arada hiç almayın hamileyken iki şişe almışım bide 🙄 bu toz olan çok iyi

Canimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi 😂) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice 🤗

Geldi geldi kutlama yapıcaktım az kalsın😂 Bugün 8.günümüzdü bir kakanın bu kadar mutlu edeceğini düşünmezdim😂
Ah hadi gözünüz aydın 🤗 Biz hala dolu dolu yapamadık. Sadece gaz çıkartırken az az bir şeyler yapıyor. Doktor genel durumu iyiyse sıkıntı yok dedi ama yarın bir götürüp muayene ettireceğim ne olur ne olmaz..

Teşekkür ederiz daha iyiyiz çok şükür bugünde alerji randevumuz vardı onun için kan alındı damar bulamadı asistanlar delip deştiler ağlamaktan helak oldu yine o gün gibi kriz tutacak diye korkumdan öldüm kan vermekten vazgeçtim ki baş hemsire gelip onların iğneyi takma süresi kadar zamanda 5 tüp kan aldı 🤦🏻‍♀️
Koşarak eve geldik şimdi iyiyiz ama geçen gün 7 saat aralıksız ağladığı için gözü kanlanmış inşallah acımıyordur ve çabuk geçer 🤷🏻‍♀️🌸
Ya Allah onları ne etsin, hep aynı şey oluyor asistanlarla. Kardeşimi de delip deştiler geçen gün. İçim parçalandı her seferinde.
Yavrum onca ağlamanın sonunda gözü mü kanlandı bir de 🥺

Back
X