• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Unutmuş muhtemelen tabi mizaç meselesi büyük oğlum ortalığı yıkardı küçük daha sakin ama ağlamıyor demek çok iddialı 😁
Yok annesi de şey dedi evet biz hiç ağlatmadık hiç ağlamasına izin vermedik😂
Böyle bir şeh olabilir mi ya . Evet bazıları daha çok ağlar bazıları daha sakin ama bebej bu yani acıktığını bile ağlayarak dile getirir 😂

Böyle bir şeh olabilir mi ya . Evet bazıları daha çok ağlar bazıları daha sakin ama bebej bu yani acıktığını bile ağlayarak dile getirir 😂
Ne kadar gereksiz yorum yapmışlar tebrikler en iyi onlar bebek bakıyor. Bebeği ağlayanlar bilerek ağlatıyor 😌

Ben bu yorumlar sebebi ile ilk çocuğumun bebekliğini ziyan ettim 😢
Kayınvalidem sürekli benim çocuklarım hiç ağlamadı , gece koydum odalarına sabaha kadar uyudular demesi üzerine ben ağla ağla mahvediyordum kendimi ben bu çocuğa bakamıyorum bu çocuğun birseyi var diye 😅
İkinci çocuğumda ilk çocuğumun sorunlarını unutmuşum 5 yılda 😂 koca kadın 30 yıl önce doğurduğu çocuğun bebekliğini nasıl hatırlasın 😂

Birde şey var sen annesisin neden ağladığını bilirsin 🤪 abi nerden bileyim 9 ay karnımda taşıdımda bende yeni tanıştım onunla 😂
Şimdi öle bir yorum yapan olunca başlıyorum gazı vardır , açtır, uykusu vardır kesin 🤣🤪

Uzuldum boyle olmasina. Esim destek olıyor diyordunuz cunku. Heralde erkeklerin icinde bir yerde bu duygular var, farkli sıklıklarla ortaya çıkıyoe. Büyük oğlımun yaptığı her olumsuz şey için de eşim beni suçlar, ben yetiştirmişim diye. Çok kötü hissettiriyor insana. Ben bazen bağırıyorım yeter diye 😩 taşıyamıyorum. Böyle günler gelip geçiyor yine de merak etmeyin. Umarım telafi eder, kalbinizi kazanır💐
Ya evet öyleydi ama bir aydır lohusaymış gibi bir hali var ve yıldım gerçekten. Annesi babası yanında olanların hali elbet farklıdır bende o da yok yani tek ailem eşim ve çocuğum bu kadar 🤦‍♀️
Size de üzüldüm şimdi umarım bir şeyler biz daha fazla kırılmadan yoluna girer yaa

4.ay kilo alımı zaten yavaşlamayacak mıydı? Hepimiz buna hazırladık kendimizi bütün kaynaklar bunu söylüyor 🙄 hepimizin bebesi az besleniyor. doktor neden böyle söylemiş anlamadım. Her ay 1 kilo alamaz ki bebekler 🙄
Bu saydığın aktiviteleri ben hergün yapamıyorum. Dün çok huysuzdu mesela bişe yapmak istemedi, beni çok yordu. Bugünde ben dinlenmeyince halim yoktu sadece kitap okudum onuda dinlemedi zaten 😅
Çok hassas dönemlerdeyiz en yakınlarımız bile bizi kırabiliyor çok haklısın umarım hatasını anlar 😔 bu bebek sadece senin değil ki gerekli özeni gösteremedim diye kendiside sorumluluk hissetmeli. Ama nerdeee? Seni çok iyi anlıyorum canım lütfen kendini üzme sütün etkilenmesin 💕
Ahh ya o da etkilendi bir aydır ona yanıyorum. Mastit sonrası ne çok uğraştım mamaya devam etmeyelim diye ama bilmiyorum artık ne olacak 🤦‍♀️ doktor 600 gr civarı bekliyormuş. 10 gün sonraya tekrar çağırdı duruma göre ilerleyeceğiz dedi. Dobarlanalım bıragmaalım gendimizi a dostlar

Kilo problemi hemen hemen hepimizde olmaya başladı sanırım o yüzden onu takma çoxuk bu alır da verirde dönem dönem değişir sağlıklı olsun yeter . Eşin konusunda erkek milleti öyle maalesef 🤦 2 gün bırak o baksın madem kolay mıymış. Ben kendim bile bazen acaba bebeğimle yeterince ilgilenemedim mi diye üzülüyorum . Tüm gün uyudu uyandı hiçvie şey yapamadık diye üzülüyorum . Ama biz de insanız biz de yoruluyoruz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hepimiz eminim ki. Bir bebeği annesinden daha fazla kimse düşünemez . İki yudum az içince bile üzülüyoruz , onlar mı bizden çok düşünecek
Kiloyu da dert etmiyorum, benim kardeşim 1 yaşında 7 kiloyu anca geçmişti mesela. Şu an bizimki normal aralıkta alt sınır ama normal aralıkta sonuçta. Sorun eşim işte hadi deyince gelebilecek ya da özledim diyip gidebilecek bir annem babam yok. O yüzden burada yaşadığım en ufak sıkıntı bile fazlasıyla batıyor zaten niye böyle oldu bu adam anlamıyorum

Ah canim valla haklisin duyma gorme maalesef oluyor boyle seyler ben iki cocuklayim bi biri bi biri aglio banyo yaptirdiktan sonra gelip tutucagi yerde nie aglatiosun dio 😀 yani hepsi bi cins her dediklerine takilcak olsak kafayi yerdik ilk tecrubeniz duzen de oturur cocugunuzu da tanirsiniz hersey sut liman olur gene dalgalanir gene duzelir hep boyle olmus herkes icin aynisi gecerli 🤗
Ay inşallah öyle olur yoksa benim sonum Silivri 😅😅🤣 3.sayfalardan okursunuz burada işte o zaman hatırlayın beni

Geçenlerde gayet rahat ve iyi anlaşan bir çift ike görüştüm. Bebekleri oldu. İlk dakikadan birbirlerini eleştirmeye başladılar, dedim ki anne baba dünyasına hoşgeldiniz 😁 galiba bu sorumluluk bazen fazla geliyor ve bazen birbirimize sarıyoruz. Cocuk öncesi biz eşimle nadir tartışırdık.
Şimdi nasılsınız peki? Yani bu tartışma eleştirme fazı geçti mi

Kiloyu da dert etmiyorum, benim kardeşim 1 yaşında 7 kiloyu anca geçmişti mesela. Şu an bizimki normal aralıkta alt sınır ama normal aralıkta sonuçta. Sorun eşim işte hadi deyince gelebilecek ya da özledim diyip gidebilecek bir annem babam yok. O yüzden burada yaşadığım en ufak sıkıntı bile fazlasıyla batıyor zaten niye böyle oldu bu adam anlamıyorum
Konuşun bence sen böyle davrandığında ben üzülüyorum kendimi suçluyorum sütüm azalıyor diyin. Süt erkeklerin zayıf noktası çocuklarının iyiliği için midir bilemiyorum ama bu lafı duyunca dikkat ediyorlar.

Ya evet öyleydi ama bir aydır lohusaymış gibi bir hali var ve yıldım gerçekten. Annesi babası yanında olanların hali elbet farklıdır bende o da yok yani tek ailem eşim ve çocuğum bu kadar 🤦‍♀️
Size de üzüldüm şimdi umarım bir şeyler biz daha fazla kırılmadan yoluna girer yaa
benim de ailem uzakta malesef, ah yakın olabilsek. Çocuktan sonra ne kadar önemli olduğunu anladım ve büyüdükçe tabi sadece ailen var görüyorsun. Zamanla kendi ailemiz de sağlam temellere oturur umarım

Ahh ya o da etkilendi bir aydır ona yanıyorum. Mastit sonrası ne çok uğraştım mamaya devam etmeyelim diye ama bilmiyorum artık ne olacak 🤦‍♀️ doktor 600 gr civarı bekliyormuş. 10 gün sonraya tekrar çağırdı duruma göre ilerleyeceğiz dedi. Dobarlanalım bıragmaalım gendimizi a dostlar
Doktor öyle bekliyor ama yani bu bebelerin iştahı ortada 🤣🤣 hepimizde aynı sorun olduğu için normal görüyorum.. fazla emzirmeye çalışsam kusuyor
Toparlanmaktan başka seçeneğimizin olmayışı 🥹🥹

Konuşun bence sen böyle davrandığında ben üzülüyorum kendimi suçluyorum sütüm azalıyor diyin. Süt erkeklerin zayıf noktası çocuklarının iyiliği için midir bilemiyorum ama bu lafı duyunca dikkat ediyorlar.
Geçen hafta da bu şekilde geçti söyleyince papaz oluyoruz. Küfür etmişim gibi tepki almayacağımdan emin olsam söylerim de yakınımda 5 karış suratla dolaşmasından iyi şu an

Kızlar bebeğim 4. Ay kontrolünde sadece 470 gr almış. Bekliyordum zaten bu ay beslenmesi çok kötüydü . Üzüldüm tabi ama yapacak bir şey yok🙁 doktor idrar tahlili aldı her ihtimale karşı bazen idrar enfeksiyonu durumlarında az süt içme, kilo kaybı yaşanabiliyormuş .
Onun dışında diş etlerinde beyazlık var dii çıkarabilir onun ağrısı olabilir o sebeple gece uyanmaları sıklaşmış olabilir dedi bir krem verdi.
Bizde durumlar böyle

Kızlar bebeğim 4. Ay kontrolünde sadece 470 gr almış. Bekliyordum zaten bu ay beslenmesi çok kötüydü . Üzüldüm tabi ama yapacak bir şey yok🙁 doktor idrar tahlili aldı her ihtimale karşı bazen idrar enfeksiyonu durumlarında az süt içme, kilo kaybı yaşanabiliyormuş .
Onun dışında diş etlerinde beyazlık var dii çıkarabilir onun ağrısı olabilir o sebeple gece uyanmaları sıklaşmış olabilir dedi bir krem verdi.
Bizde durumlar böyle
Doktorun yorumu ne oldu, çünkü kötü değil kilo alımı.

Bizde durumlar böyle
Benim kızın dişleri cikiyor canım dedim ya iki gün önce hiç bişey içmedi hiç ama iciremedim alt yan disleri kabarmış önce ön dişler çıkar diye biliyorum diye emin olamadım ama diş miş ve sağ kulağı çok ağrıyor kulağına vuruyordu sürekli kulağının arkasını yara yapmış tırnaklarıyla 😥 oyyy kuzular yaaa minicik bedenleriyle ne kadar şeyle uğraşiyorlar dertlerini soyleyemeden benim kızda gece boyunca yarım saatte bir uyanıp ağladı salladım terkrar uyuttum sabah anneme verdim biraz uyudum ben ama annem de gidiyor pazartesi günü ya 😥 neyse bebisler iyi olsunda

Doktorun yorumu ne oldu, çünkü kötü değil kilo alımı.
Doktor az dedi günlük 15 gr a denk gelmiş . Ama dişlerinde beyazlık var diş çıkarıyor olabilir ondan kaynaklı olabilir ve büyüme atağından kaynaklı olabilir dedi o yüzden biraz daha gözlemleyelim dedi şimdilik mama yok dedi. Bana sordu sence sütün ona yetecek kadar var mı diye , evet var dedim ama bebek gündüzleri çok az emiyor dedim kafasını sürekli çeviriyor dedim, emdikten sonra sağdığımda da hala süt var göğüste desim . O zaman geçici bir süreçtir dedi vermedi mama . 2 hafta sonra tekrar kilo ölçümü yapalım dedi

Back
X