• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Birde diş boyamadığından emin misiniz? Arkadaşımın oğlunda böyle bir olumsuzluk yaşanmıştı. O zaman hamile bile değildim ürünün ismini sormadım. Şuan dişleri yok tabi ama ilaç hemen bitmeyecektir sonuçta.
Bence boyayabilğr şuan bile ağzını boyadı hemen ardından süt verdim

Be hiç vakit bulup giremiyorum ya, iyisiniz inşallah hepiniz. Benim canım yavrum asla bana temas etmeden uyumuyor da 🤦🏻‍♀️
Doktor konusu konuşulmuş heralde. Ben de ilk çocuğumu her ay götürmüştüm. Şimdi ben de biraz şüpheyle bakıyorum açıkçası. 3 ay kontrolüne götürmedik, sağlık ocağında ölçümü yapıldı. 4. Ay aşılarından sonra bi gidicez ama doktora, burnu çok tıkanıyor onu söyliycem bi

Kızlar bu arada kilo alımı düşüklüğü ile alakalı doktorum şöylr bir öneride bulundu, her emmeden sonra kalan sütü sağ dedi . Hem meme boşaldığı için süt üretimi artar hemde sağdığını bebeğe vermiş olursun.

Be hiç vakit bulup giremiyorum ya, iyisiniz inşallah hepiniz. Benim canım yavrum asla bana temas etmeden uyumuyor da 🤦🏻‍♀️
Doktor konusu konuşulmuş heralde. Ben de ilk çocuğumu her ay götürmüştüm. Şimdi ben de biraz şüpheyle bakıyorum açıkçası. 3 ay kontrolüne götürmedik, sağlık ocağında ölçümü yapıldı. 4. Ay aşılarından sonra bi gidicez ama doktora, burnu çok tıkanıyor onu söyliycem bi
Benim ilk çocuktan kontrolleri gereksiz görmem peki 😂😂
Onu sordum hava kuru normal serum sık dedi yine bildiğim bir şey🙈😂

İ

ya ilk sene ben her ay götürüyorum sonradan üç ayda bire düşmüştü. Evet boy kilo baş ölçümü standart 🤨
Alerji için iyi bir doktor bulup düzenli götürecem sanırım 🙄 boy kilo sağlık ocağıda ölçüyor ve çok şükür bebiko iyi durumda şuan

Kızlar ilaç içmek istiyorum grip oldum , sağımı ne zaman yapıyorsunuz ne kadar zaman sonra?

Kızlar ben demir ilacı vermedim ilk kızımda hiç hiçte değeri düşük olmadı çok şükür. Kan tahlili yapmadan takviye almayı doğru bulmuyorum açıkçası, demir de direk 4.ay stabil başlanıyor.

Telaşlanma durumu kesinlikle aynı. Buyuk oğlımun 3 aylıkken burnu tıkandığında acile götürmüştüm ve sürekli hasta ettik diye ağlıyordum 🙈 ilk ateşi çıktığında da perişan oldum ama yaşaya yaşaya alıştım. Bizde hasta olunca suclu değil de doktora götürme gereksz baskısıyla, antibiyotik verelim darlaması oluyr 😁

İkinci çocukta yine dediğin gibi ıyanmasına kabulleniş, isteklerine kabullenişle yaklaşıyorum. Şu vakitte geçer gibi bir düşüncem olabiliyor. Olan yine ilk çocuğa, bazem kendimi hep kızarken buluyorum sınırlarımı çok çok zorluyor 😔 daha iyiyiz ama suçluluk duygum da bazı günler çok oluyor. O da böyle bir bebekti işte diye düşünüyorum. Yani yine toyluğumun ceremesini büyük çekiyor :(

her konuda laflıyoruz ne güzel💕

Ayy sizin ilk çocuktaki haliniz ben ama 🙈🙈🙈

Kızlar ben demir ilacı vermedim ilk kızımda hiç hiçte değeri düşük olmadı çok şükür. Kan tahlili yapmadan takviye almayı doğru bulmuyorum açıkçası, demir de direk 4.ay stabil başlanıyor.
Haadi ya. Benim ilk bebeğim. Doktor ne derse direkt yapıyorum. İnşallah doğru yapıyorumdur🤦 bugün demir e başladık

Kızlar boza sütü artırıyor diye duymuş eşim boza almış gelmiş 😅 sizinle de paylaşayım dedim ihtiyacı olan varsa.

Back
X