• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ya görmen lazım kadına ne biçim sorular soruyor... Böyle aşırı net sonuçlar istiyor resmen kadından. Probiyotik tam olarak kaçta etki gösterir gibi sorular. Ne bilsin kadın, bir sürü değişken var. Ama dün konuştum, tatlı dille rica ettim bir daha doktorla doğrudan iletişim kurmamasını. Sen bana bırak, ben gereken soruları sorarım, sen sadece ben çok önemli bir şeyi atlarsam bana hatırlat dedim. Yoksa kadın bizi kabul etmeyecek bir daha...
Aman Allah esirgesin iyi doktor bulmak da ayrı bir mesai gerçekten 🤦‍♀️
Nasıl olacak böyleeeee

Daha iyi geliyor bebeklere bilşyor musun.
Biz de bebek uyumadan eşimle baş başa yemek yiyemiyorduk sıra sıra yiyorduk haliyle soğuyordu. Çözümğ bulduk artık yerde yemek yiyoruz😂😂 sofrayı seriyoruz bebeği de yanımıza uzatıyoruz kesinlikle ağlamıyor bizi izliyor biraz oyuncaklarl oyalanıyor derken biz yemiş oluyoruz. Tavsiyedir😂
Bizimki bizimle beraber yemek istiyor 🙈 her öğünde emzirme peşindeyim az büyüseler de mama sandalyesine geçsek en azından 🙈🙈🙈

Kızlar bu pusetlerdeki emniyet kemerleri genel olarak dar mı? Herkeste var mı o sıkıntı? Yanş bebeğim doğduğundan beri sadece ayaklarına bağlayabiliyorum. Omuz mümkün değil aşırı dar. Şimdi bi tekrar söküp yeniden ayarlayayım dedim yok kemer en sonda

Sadece kafayı bozan ben ve bu abla degilizdir dimi çünkü bende hep en kötüyü düşünüp içimi karartıyor kendimi kahrediyorum😂

Kızlar bu pusetlerdeki emniyet kemerleri genel olarak dar mı? Herkeste var mı o sıkıntı? Yanş bebeğim doğduğundan beri sadece ayaklarına bağlayabiliyorum. Omuz mümkün değil aşırı dar. Şimdi bi tekrar söküp yeniden ayarlayayım dedim yok kemer en sonda
Bizim de belden popodan gibi bağlanıyor

Bizde 3 puset var ikisi çok dar boyutu da küçük zaten. Asıl kullandığımız maxi cosi bayağı bir büyük. Onunki oluyor uzunca bir süre de olacak gibi pusetin kilo aralığını kontrol etmek lazım

Merhaba hanımlar 11 Haziran doğum tarihi ek gıda başlanabilir mı acaba

Sadece kafayı bozan ben ve bu abla degilizdir dimi çünkü bende hep en kötüyü düşünüp içimi karartıyor kendimi kahrediyorum😂

Yok yok değilsin. Bugün benimde önüme çıktı bu paylaşım, ay dedim yalnız değilmişim. Bazen çok daha kötüsünü düşünüp ağlamaklı oluyorum. Bildiğin kalbim sıkışıyor sonra fark edip düzeltiyorum kendimi. Balık burcu olmak çok zor 😂🙈

Sen naptın bu arada yerleştin mi? Üst komşu yeni bir şey yapmadı dimi?

Merhaba hanımlar 11 Haziran doğum tarihi ek gıda başlanabilir mı acaba
Henüz çok erken bence. Ama tabi doktorla ilerlemek daha mantıklı çünkü her bebek farklı. Osman Gönülal aadece anne sütü alıyorsa kilo alımı da iyiyse 6. Aydan önce gerekli görmüyor.

Kızlar doktorumu dentinox jel vermişti , dişinde kabarcoklar var diş çıkarıyor dedi. Gece çok sık uyandığını söylemiştim, ağrıdan olabilir dedi.
bu kremin bir zararı var mıdır yani diş ağrısından yatamıyor olsaydı ağlamaz mıydı? Sık uyanıyor ama ağlamıyor biraz meme emip geri yatıyor.

Kızlar bi şey sorcam bebeğim 17 de uyandı, 19.30 da uyutmaya başladım uykusu vardı. Kucağımda emerken 15-20 dk kadar falan uyudu tam emin değilim süreden. Yerine koydum ve şu an uyandı. Gözleri baya açık. Ama esniyor. Uyutmaya çalışmaya devam mı etmeliyim sizxe yoksa uyudu uyandı az da olsa, bekletip 9 gibi veya 9.30 mı uyutmalıyım? Ya bu uyku meselesinden yıldım çok yoruldum. Hiç bir şey yapamıyorum resmen.

Yok yok değilsin. Bugün benimde önüme çıktı bu paylaşım, ay dedim yalnız değilmişim. Bazen çok daha kötüsünü düşünüp ağlamaklı oluyorum. Bildiğin kalbim sıkışıyor sonra fark edip düzeltiyorum kendimi. Balık burcu olmak çok zor 😂🙈

Sen naptın bu arada yerleştin mi? Üst komşu yeni bir şey yapmadı dimi?
Yaa dimi bende koçum ama konu sevdiklerim olunca en kötüsünü düşünüp mahvoluyorum hemde ortada hiçbir şey yokken 🥺 birde söz konusu oğlum olunca apayrı bağlanıp paranoyaklaşıyorum 😂
Sorduğun için çok teşekkür ederim bir daha muhatap olmadık birbirimizle arada biseyler vuruyor yere bolca da bağırıp çağırıyorlar ama takmamaya çalışıyorum coktan şikayet etmiştim eski ben olsam da daha haftam bitmeden insanların gözünde kötü görünmek yanlış anlaşılmak istemiyorum 😀
çok şükür diğer komşularım şeker gibiler daha bugün bile karşılaştık konuşup gülüştük bikac tanesiyle, istisnalar kaideyi bozmaz diyip aradaki çürük elmayı takmıyorum bende tamamen düzen kurmuş değilim yaşanılabilir duruma getirdik evi annemle bebistende fırsat buldukça değiştirip düzenliyorum ama epey uzun süreceğe benziyor 🤷🏻‍♀️🥰🥰

Yaa kızlar bebişim yarım saattir uyuyor bende bakımlandım çok iyi geldi 🥹(bakım; yemek yedim duş aldım göbüşüme kremler sürdüm dişlerimi fırçaladım hemde saçlarımı bile taradım 😂😂) çok iyi geldi yaa şimdide aldım suyumu geçtim TV karşısına zaten bı 10 dkya uyanır bu molanın da hakkını verdim iyi dinlendim haa🤣🤣🤣

Yaa dimi bende koçum ama konu sevdiklerim olunca en kötüsünü düşünüp mahvoluyorum hemde ortada hiçbir şey yokken 🥺 birde söz konusu oğlum olunca apayrı bağlanıp paranoyaklaşıyorum 😂
Sorduğun için çok teşekkür ederim bir daha muhatap olmadık birbirimizle arada biseyler vuruyor yere bolca da bağırıp çağırıyorlar ama takmamaya çalışıyorum coktan şikayet etmiştim eski ben olsam da daha haftam bitmeden insanların gözünde kötü görünmek yanlış anlaşılmak istemiyorum 😀
çok şükür diğer komşularım şeker gibiler daha bugün bile karşılaştık konuşup gülüştük bikac tanesiyle, istisnalar kaideyi bozmaz diyip aradaki çürük elmayı takmıyorum bende tamamen düzen kurmuş değilim yaşanılabilir duruma getirdik evi annemle bebistende fırsat buldukça değiştirip düzenliyorum ama epey uzun süreceğe benziyor 🤷🏻‍♀️🥰🥰
benimde kızım koç burcu. Çok sinirli çok inatçı zor bir burç 😂

İyi günlerde oturursunuz inş 🌸

Bu arada bende bişey soracaktım size 🥰
Oğlum son 3 gündür bu saatlerde uyuyup uyanıyor gece 2 ye kadar çığlıklarla oynayıp kahkahalarla gülüyor Mert Asaf uyku zamanı diyince ya dil çıkarıyor yada dalga geçer gibi yan bakıp sonra gülüşmeye devam ediyor 😂😂 o güldükçe ben gülüyorum ben güldükçe o gülüyor ortaya saçma sapan bi hal çıkıyor bu yeni guncelleme sizde de var mı yoksa benim oğlum mu bozuldu 😅😅

Back
X