- 29 Haziran 2022
- 4.182
- 2.365
- 83
- 32
Dökülüyor zaren şöyle yapıyorum ağzını açtığı an bir yudum döküyorum ağzına :)Kaşık biberonu beceremedim ben ya hep döküldü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dökülüyor zaren şöyle yapıyorum ağzını açtığı an bir yudum döküyorum ağzına :)Kaşık biberonu beceremedim ben ya hep döküldü![]()
Annemi de bu havalarda evinden etmek istemiyorum kardeşim var okula giden babam var . Bizim evde çok küçük hiö rahat etmiyor daralıyor kadın. Ama biraz daha zorlanırsam öyle yapacağım mecburenAcaba annenizi mi çağırsanız kayınvalidelerden gizli? Eşinize söyleseniz sizinkiler de gelmek istiyor onlar da çocuk düzelince gelsin söylemeyelim şimdilik yoksa kırılırlar gelmek isterler çok kalabalık olur vs gibi
Ay çok komik bağırıyorlar değil mi4. Ay ile birlikte farklılıklar ortaya çıktı tabi. Bağırmayı öğrendi mesela. Biraz da bebeklerin mizacıyla alakalı da olabilir. 4. Ay ile uyumama durumu da girdi işin içine, bence bu da huysuzluk yapar.
Genelde hep çevremden görüyorum bebeklerin ayaklar dışarı fırlamış içi o kadar dar ki çoğu pusetin, bebek sanki havada duruyor gibi, ama bizimki de maxi cosi hem içi çok geniş hem kemerleri geniş çok rahat bir puset.Bizde 3 puset var ikisi çok dar boyutu da küçük zaten. Asıl kullandığımız maxi cosi bayağı bir büyük. Onunki oluyor uzunca bir süre de olacak gibi pusetin kilo aralığını kontrol etmek lazım
Merhaba, 2025 anneler whatsapp grubundayim ve sizin gibi uyku konusunda cok zorlanan bir anne Pınar Sibirskyden eğitim almış faydasını gormus, isterseniz bir araştırın kundakanne instagram hesabı. Normalde 4.ayda uyku egitimi pek verilmiyor ama o veriyormus bu ayda. Galiba farkli paketler var bakarsınız bir.Kızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Arkadaş yarım saatte bir uyanmak nedir ya . 2 saatte biri alır başıma koyarım ama yok yarım saatte bir uyanıyor .
Artık gün içinde hareket edecek hal bırakmıyor bende hünlerdir evde sıcak yemek pişirip yiyemedim gece uykusuz kalmaktan . Bu nedir arkadaş yatağına bırakıyorum 15 dk sonra geri kalkıyor artık geceler eziyet gibi oldu bana. Az uz değil 20 gündür bu çocuk böyle .
Bu kadarının atak matak olduğunu düşünmüyorum ben artık çevremde onca bebek var kimse bu kadar sıkıntı çekmemiş. Tamam atak olur uykuları bozulur huyu suyu bozukur anlarımda bu bambaşka bir boyut artık atak diyip hiçbir çözüme girişmedim ama bi problem var belli ki. Gündüz uykularında sorun yok uykuya dalışında sorun yok ağlama yok ama grce boyu uyanıp duruyor.
Bir yeri ağrısa ağlardı. Aç olsa bilirdim. Soğuk olsa bilirim. Yabi artık düşünmem lazom neyden kaynaklı böyle nasıl çözülğr ben artık bunun derdine düşecem.
Gerçekten takatim kalmadı
Doktorda diş dedi ama diş olsaydı ağlamaz mıydı ya sa gündüzde huzursuz olmaz mıydı?
Kulak çekiştirmek disle mi ilgili acaba? Kızımda var son zamanlarda anlam veremedim ben de..Her çocuğun diş süreci farkli sanirim. Büyük oğlum resmen bağıra bağıra, her saniyesini yaşayarak çıkarırdı dişlerini, çok zordu hem gündüz hem gece.
Küçük bebeğim de yaklaşık 2 hafta önce alt iki dişi ayni anda çıkardı ve bence kesinlikle daha kolaydı iki diş bir arada olmasina rağmen üstelik. Gece rahatsız olmadi, gündüz biraz huzursuzdu.
Elini kulağına götürüyor mu ? Kulağını cekiştiriyor mu ?
Benimki uyumaya çalışırken kulağını çekiştiriyorKulak çekiştirmek disle mi ilgili acaba? Kızımda var son zamanlarda anlam veremedim ben de..
Stresle mi başa çıkıyorlar acaba boyle yaparakBenimki uyumaya çalışırken kulağını çekiştiriyor![]()
Yatakta beraber uyumayı dene seni istiyordur annesi yanındaKızlar ben bu gece uykusu problemine artık katlanamayacak hale geldim . Ben atak matak olduğunu artık düşünmüyorum . Nasıl çözülür ne yapılır allah aşkına doktora mı gitmemüz lazım uyku eğitmenine mi gitmemiz lazım ne gerekiyorsa yapayım ama ne ruh sağlığım kaldı ne fiziki sağlığım kaldı ben artık gerçekten çıldırmak üzereyim.
Arkadaş yarım saatte bir uyanmak nedir ya . 2 saatte biri alır başıma koyarım ama yok yarım saatte bir uyanıyor .
Artık gün içinde hareket edecek hal bırakmıyor bende hünlerdir evde sıcak yemek pişirip yiyemedim gece uykusuz kalmaktan . Bu nedir arkadaş yatağına bırakıyorum 15 dk sonra geri kalkıyor artık geceler eziyet gibi oldu bana. Az uz değil 20 gündür bu çocuk böyle .
Bu kadarının atak matak olduğunu düşünmüyorum ben artık çevremde onca bebek var kimse bu kadar sıkıntı çekmemiş. Tamam atak olur uykuları bozulur huyu suyu bozukur anlarımda bu bambaşka bir boyut artık atak diyip hiçbir çözüme girişmedim ama bi problem var belli ki. Gündüz uykularında sorun yok uykuya dalışında sorun yok ağlama yok ama grce boyu uyanıp duruyor.
Bir yeri ağrısa ağlardı. Aç olsa bilirdim. Soğuk olsa bilirim. Yabi artık düşünmem lazom neyden kaynaklı böyle nasıl çözülğr ben artık bunun derdine düşecem.
Gerçekten takatim kalmadı
Yok öyle bir şey gözlemlemedimHer çocuğun diş süreci farkli sanirim. Büyük oğlum resmen bağıra bağıra, her saniyesini yaşayarak çıkarırdı dişlerini, çok zordu hem gündüz hem gece.
Küçük bebeğim de yaklaşık 2 hafta önce alt iki dişi ayni anda çıkardı ve bence kesinlikle daha kolaydı iki diş bir arada olmasina rağmen üstelik. Gece rahatsız olmadi, gündüz biraz huzursuzdu.
Elini kulağına götürüyor mu ? Kulağını cekiştiriyor mu ?
Uyku arkadaşı 2 ay ıldu alalı ama hala alışamadı. Tutuşturmaya çalılıyorum ama bırakıyorYatakta beraber uyumayı dene seni istiyordur annesi yanındauyku arkaşı varmı ben doğduğundan beri yanında bi tane uyku arkaşı koydum ona alışık uykusu gelince yatırıyorum onu da koyuyorum koltuk altına kendi kendine uyuyor akşam 12 yatırınca 5 kadar kesintisiz uyuyor güvende hissediyor kendini
Bide strese giriyor yani hanımefendiStresle mi başa çıkıyorlar acaba boyle yaparak![]()
Onu hiç ayırma yanından alışsın bir yere gittiginiz de yolda hep yanına koy puşetin içine koy zamanla alışacak farkı gözlemlersin ben çok faydasını gördüm hiç sallamıyorum kendi kendine uyumayı öğrendi onun sayesinde oyun oynarken filan hem yanında tuturmaya çalışma zamanla kendi alacak benim ki hiç eline almıyor zaten yeni yeni başladı birseyleri tutmayaUyku arkadaşı 2 ay ıldu alalı ama hala alışamadı. Tutuşturmaya çalılıyorum ama bırakıyorbirlikte yatmayı deneyeceğim
![]()
Babası ağırlığını vermeden tutuyor, o zaman basıp adım atıyor. Kafayı da dik tıtuyor ama bazen boynu bükük dolaşıyor. O da normal gibi geliyor bana. Zaten kafayı dik tutuyorsa sorun yoktur gibi geldi. Eğrilik olsa hiç dik tuttuğu bir an olmazdı diye düşündüm.Kızlar bebekleriniz ayakta tuttuğunuzda basabiliyor mu
Bir de benim oğlum kafasını kaldırıyor onda sorun yok ama kucagimda tuttugumda hep yan tutuyor.. boyun filmi cektirdim temiz cikti ama 4 ayi doldurdu duzelmedi
Bu hafta tekrar baska doktora goturecegim
Brn denedim pınar sibirskyi. Hepsi hemen hemen aynı yöntem. Anne bebeği ağlatmayı göze alamıyorsa eğitim ilerlemiyor.Merhaba, 2025 anneler whatsapp grubundayim ve sizin gibi uyku konusunda cok zorlanan bir anne Pınar Sibirskyden eğitim almış faydasını gormus, isterseniz bir araştırın kundakanne instagram hesabı. Normalde 4.ayda uyku egitimi pek verilmiyor ama o veriyormus bu ayda. Galiba farkli paketler var bakarsınız bir.
WhatsApp grubu linkini de yazayım belki katılmak isteyen olur
![]()
Bir miktar sapma olabilir. Sonuçta hastalık vs olunca erteleniyor gerekince. Sağlık ocağına sorun tabi. En doğrusunu söylerler.Kızlar 4 ay aşılarını illa tam 4 aylıkken mi yapmak lazım? 4,5 aylıkken yaptırsam sorun olur mu ?