- 23 Temmuz 2024
- 2.194
- 1.735
- 53
- 23
Ya kızlar oğlum git gide süzülüyor artık başkası görünce de çok zayıflamış diyo fark ediliyor ilk iki ay normal aralıkta kilo alan bebem son iki 150 ve 100 gram almış memeyi uykuluyken ağzında geveliyor sadece mamayı da 1 ölçeği 1 saatte zor bela bazen içirebiliyorum bazen onu da içmiyor
M
melekinsan
en çok bu konuda sen çektin doktorlar bize de normal diyo deneyip önerebilecegin bı yöntem var mı ki
ya gerçekten tükenmiş hissediyorum annemin torunlarının hepsi tosuncuktu bı biz çürük elmayız herkes emzirmiyor musun mama bebesi puf olur neden bu kadar zayıf diyip daha da geriyor beni çişli bez sayısı günde 4 5, bazen günlük bazende 2 günde bir büyük tuvaletini yapıyor normal olması gerektiği gibidir diyordum hep ama çevre öyle dedikçe ben geriliyorum tamam bikac santim boy atmış ama kilo alımı çok az geliyor bu aralar tuvaletinin rengi de yemyeşil alerjik bebe ben diyet yapıyorum egzamaları biraz dindi kanamalar olmuyor eskisi gibi ama kilo alımı gerçekten canımı çok sıkıyor bugün ilk kez kafaya taktım ve çok üzgünüm