Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekti iş güçtü derken hiç giremedim ne durumdasınız bnm bebeğim burnu akıyır ve tamamen sütümü bıraktı ful mama içiyor başta çok ğzğldüm ama yapacak bişi yok emmeyince emmiyor işte
Valla ben de uzun süredir aktif değildim ataklar gıda zehirlenmesi ev taşıma telaşı vs derken 5 aylık olduk bugün doktorumuz ek gıdaya başlamak için onay verdi kimler başladı aramızda nasıl gidiyor süreçler
Kızlar üşüttüm demiştim ya meğer mastit olmuşum. Meme ucum aşırı kötü halde. 1 haftadır bununla uğraşıyorum. Sütüm çıkamadığı için ateş yaptı. Halsizlik. Bir de emziremeyince de azalmaya başladı. Mama aldım gerektiği an vereceğim. Hiçbir şey bizim sağlığımızdan daha önemli değil. Sağlıklı mutlu anne mutlu bebek demek
Çok geçmiş olsun mastit konusunda ben çok çektim artık prof oldum sıcak su torbasıyla bası yapıp aynı anda pompayla sağım yapmanızı ve ibuprofen kullanmanızı tavsiye ederim. 1 günde düzeliyor yoksa o ateş sertlik hissi çok kötü ve tekrarlıyor maalesef.
Bebekti iş güçtü derken hiç giremedim ne durumdasınız bnm bebeğim burnu akıyır ve tamamen sütümü bıraktı ful mama içiyor başta çok ğzğldüm ama yapacak bişi yok emmeyince emmiyor işte
Bende başta çok üzülmüştüm sütüm gelmeyip oğlum emmeyince baya psikolojim bozulmuştu çevre baskısı doktorların hemşirelerin ayıplaması sanki bilerek yapıyoruz ama eskiye dönsem bi daha kendime o haksızlığı yapmazdım
Valla ben de uzun süredir aktif değildim ataklar gıda zehirlenmesi ev taşıma telaşı vs derken 5 aylık olduk bugün doktorumuz ek gıdaya başlamak için onay verdi kimler başladı aramızda nasıl gidiyor süreçler
Çok geçmiş olsun mastit konusunda ben çok çektim artık prof oldum sıcak su torbasıyla bası yapıp aynı anda pompayla sağım yapmanızı ve ibuprofen kullanmanızı tavsiye ederim. 1 günde düzeliyor yoksa o ateş sertlik hissi çok kötü ve tekrarlıyor maalesef.
Çok teşekkür ederim. Antibiyotik başlandı. İnşallah işe yarar. Sizin dediğiniz ilaçta mı antibiyotik? Evet sürekli ateş halsizlik çok kötü oldum. İnşallah bir daha olmaz geçer gider.
4 saattir parktaydım ordan da yemek yemeye götürdüm bir daha evde uğraşmayayım diye
Yıkadım ikisini şimdi yatırıcam ve temizlik yapıcam
Allah yardımcımız olsun kaldı kaç gün
Zamanında parkta yaşamış biri olarka parkı hiç sevmiyorum desem tek başınıza nasıl götürüyorsunuz parka süpersiniz, ben henüz ona cesaret edemiyorum. Biz de akvaryum gezisi yaptık dün. Kaldı 8 düşünüyorum düşünüyorum bakalım her güne bir şey bulacağız :)