Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bebeğim bebek arabasında durmuyor . Korkudan markete bile çıkamıyorum. Hem bebeği hem de arabayı taşımak zorunda kalıyorum sonrasında. Çok zorlanıyorum.
Puset i çıkarıp normal başlığa geçtiniz mi ? Puset i genel olarak sevmiyor bebikolar . Benim bebeğimde aynı durumdaydı ama puseti çıkardığımdan beri bir tık daha iyi
Selam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım
Selam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım
Puset i çıkarıp normal başlığa geçtiniz mi ? Puset i genel olarak sevmiyor bebikolar . Benim bebeğimde aynı durumdaydı ama puseti çıkardığımdan beri bir tık daha iyi
Evet evet benimhepumudumvar dı kullanıcı adım. 14 sene önce almıştım. Dedim şimdi ne alaka, değiştireyim Çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini yaptım
Merhaba ne yaptınız? Ben şans eseri ebebekte deneyip Joie Pact pro da karar kıldım ne yazık ki ikinci elini bulamadım ama şu an indirimde fiyatı fena değil. Ağırlık, açma kapama kolaylığı, sırt boy uzunluğu (bazı modellerin çok kısa, çocuğun başı boşta kalıyormuş büyüdükçe) güvenlik kemerinin pratikliği ve tente uzunluğu bakımından istediğim özelliklere sahip. Şubede denemenizi tavsiye ederim. Nuna Trvl da önerdiler orda fakat sırt kısmı çok kısaydı, haricinde o da güzel yine de 1,5 yaşa kadar max kullanır diye düşünüyorum o yüzden eledim. Yine Hamilton r1 de güzel, sağlam bir araba ama tentesi gözümü korkuttu açıkçası çok yetersiz geldi bana rüzgarlık takarım çok güneşe çıkmam diyorsanız o da olabilir. Joie ye göre daha ağır ayrıca
Bence de Hamiltonun tentesi biraz kısa görünüyor ben de o yüzden biraz uzaklaştım açıkçası. Bir de fiyat aralığı olarak biraz yukarıda kalıyor. Joie de fena değil ben de gözüme Baby Plus Coupeyi kestirdim cumartesi bakmaya gideceğim. Joie'ye de bakarım bir karar vereceğim inşallah. Hayırlı olsun size güzel günlerde kullanın inşallah
Evet evet benimhepumudumvar dı kullanıcı adım. 14 sene önce almıştım. Dedim şimdi ne alaka, değiştireyim Çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini yaptım
Kızlar adet gecikmesi yaşayan var mı geçen ay erken olmuştum bu ayda günüm geçti doğumdan bu yana düzenli oluyordu ama hamilelik şüphem de var içim işimi yiyor daha çok erken kızım çok küçük ama göğüsüm ağrıyor bilmiyorum psikolojik mi başım faln dönüyor
Bbrcubrcu0101
sizin de bebeğiniz bir ara gece çok fazla uyanıyordu. Sonra düzelmişti sanırım bir ara. Şu an nasıl? Uykusuzluktan delirmek üzereyim, gerçekten