- 4 Mart 2025
- 1.463
- 1.859
- 48
Kakişlerine sağlıkBiz bir aydir patates, havuc, yogurt ve kabak yiyoruz. Kakanin hem rengi hem kokusu degisiyor malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kakişlerine sağlıkBiz bir aydir patates, havuc, yogurt ve kabak yiyoruz. Kakanin hem rengi hem kokusu degisiyor malesef![]()
İlk kez ceza aldım da benimki biraz uzun sürdüYine mi ceza aldın kaçırmışım ben oraları :)
Hoşgeldin tekrardan
ataksız geçirirsiniz inşallah
Puset i çıkarıp normal başlığa geçtiniz mi ? Puset i genel olarak sevmiyor bebikolar . Benim bebeğimde aynı durumdaydı ama puseti çıkardığımdan beri bir tık daha iyiYa bebeğim bebek arabasında durmuyor . Korkudan markete bile çıkamıyorum. Hem bebeği hem de arabayı taşımak zorunda kalıyorum sonrasında. Çok zorlanıyorum.
Hoş geldinnnSelam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım![]()
HoşgeldinSelam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım![]()
Nimenrix yapıyor evetMenenjit aşıları sizde de uyku yaptı mı?
HoşbuldukHoş geldinnnNerelerdesin
![]()
HoşbuldukHoşgeldin![]()
Vallahi çok oldu yaHoşbulduksorma sorma ceza yemiştim ama biraz uzun bir ceza oldu
![]()
Evet. Puseti ben de sevmiyordum içinde iki büklümlü onuda sevmiyordu zaten.Puset i çıkarıp normal başlığa geçtiniz mi ? Puset i genel olarak sevmiyor bebikolar . Benim bebeğimde aynı durumdaydı ama puseti çıkardığımdan beri bir tık daha iyi
Bence de Hamiltonun tentesi biraz kısa görünüyor ben de o yüzden biraz uzaklaştım açıkçası. Bir de fiyat aralığı olarak biraz yukarıda kalıyor. Joie de fena değil ben de gözüme Baby Plus Coupeyi kestirdim cumartesi bakmaya gideceğim. Joie'ye de bakarım bir karar vereceğim inşallah. Hayırlı olsun size güzel günlerde kullanın inşallahMerhaba ne yaptınız? Ben şans eseri ebebekte deneyip Joie Pact pro da karar kıldım ne yazık ki ikinci elini bulamadım ama şu an indirimde fiyatı fena değil. Ağırlık, açma kapama kolaylığı, sırt boy uzunluğu (bazı modellerin çok kısa, çocuğun başı boşta kalıyormuş büyüdükçe) güvenlik kemerinin pratikliği ve tente uzunluğu bakımından istediğim özelliklere sahip. Şubede denemenizi tavsiye ederim. Nuna Trvl da önerdiler orda fakat sırt kısmı çok kısaydı, haricinde o da güzel yine de 1,5 yaşa kadar max kullanır diye düşünüyorum o yüzden eledim. Yine Hamilton r1 de güzel, sağlam bir araba ama tentesi gözümü korkuttu açıkçası çok yetersiz geldi bana rüzgarlık takarım çok güneşe çıkmam diyorsanız o da olabilir. Joie ye göre daha ağır ayrıca
İyi yapmışsınn değişiklik güzeldirEvet evetbenimhepumudumvar dı kullanıcı adım. 14 sene önce almıştım. Dedim şimdi ne alaka, değiştireyim
Çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini yaptım
![]()
O düzelme sadece 2 hafta kadar sürdü maalesef . Sık uyanmaya başladı tekrardan . Şimdilerde ise daha kötü bir durum yaşıyorum. Gece uyurken yüz üstü dönüp uyandırıyor kendini. Ama bahsettiğim ara sıra değil. Ben ağlayınca düzeltiyorum onu , daha sırtım yatağa değmeden bir daha kendini çevvirip uyanıp ağlıyorB brcubrcu0101 sizin de bebeğiniz bir ara gece çok fazla uyanıyordu. Sonra düzelmişti sanırım bir ara. Şu an nasıl? Uykusuzluktan delirmek üzereyim, gerçekten![]()
Ek gıda serüvenine hoş geldiniz ben ilk başlarda çay kaşısı ile verdim 1 2 kere ve suyu yemekten hemen sonra vermiyordum 5 10 dk sonra verdim irmik muhallebe filan yiyoer şuan öyle ölçmedim zaten verirken döküyor genelde ağzı ıslanıyor yetiyor toplasam 1 yemek kaşığı içiyordurKızlar selamlar. İnşallah herkes iyidir. Yarın tadıma başlayacağız. Kabak yedirmeyi düşünüyorum. Sonrasında su vermek gerek mi ? Verilecekse ne kadar verilmeli ?