• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Benim de böyle. Kullandığım vitaminlerin hepsini pozitifi gördüğümüz an bıraktırdı. Sadece folikasit omega3 verdi vitamin olarak. Geçen gün gittiğimde saçlarım dökülüyor dedim ama hiçbir şey vermedi yine 3 ay böyle devam dedi.
Sizde de var mı saç dökülmesi 2 haftadır bende baya dökülüyor korkuyorum biraz valla.
Sizin düzeldi mi?

Bence de Hamiltonun tentesi biraz kısa görünüyor ben de o yüzden biraz uzaklaştım açıkçası. Bir de fiyat aralığı olarak biraz yukarıda kalıyor. Joie de fena değil ben de gözüme Baby Plus Coupeyi kestirdim cumartesi bakmaya gideceğim. Joie'ye de bakarım bir karar vereceğim inşallah. Hayırlı olsun size güzel günlerde kullanın inşallah 😊
Coupe da çok güzel bir model ama 15 kg taşıma kapasitesi var sanırım ondan elemiştim 🥲 Çook teşekkür ederim, siz de güzel günlerde kullanın ☺️

Kızlar selamlar. İnşallah herkes iyidir. Yarın tadıma başlayacağız. Kabak yedirmeyi düşünüyorum. Sonrasında su vermek gerek mi ? Verilecekse ne kadar verilmeli ?
Günlük max 180 ml imiş ama içemiyorlar pek. Doktor gerek de yok dedi. Zaten anne sütünün %70’i su.

Ek gıda serüvenine hoş geldiniz ben ilk başlarda çay kaşısı ile verdim 1 2 kere ve suyu yemekten hemen sonra vermiyordum 5 10 dk sonra verdim irmik muhallebe filan yiyoer şuan öyle ölçmedim zaten verirken döküyor genelde ağzı ıslanıyor yetiyor toplasam 1 yemek kaşığı içiyordur
Anladım çok teşekkür ederim ☺️ bakalım biz neler yaşayacağız 😊kaç gün sonra irmikli şeyler yemeye başladı acaba ?

Back
X