Yapar diye biliyorum, boyutu az mı?Kızlar rota aşısı kırmızı çizgi şeklinde kan yapar mı? Geçen hafta olduk ama. Az önce bezde gördüm de bi korktum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapar diye biliyorum, boyutu az mı?Kızlar rota aşısı kırmızı çizgi şeklinde kan yapar mı? Geçen hafta olduk ama. Az önce bezde gördüm de bi korktum![]()
Rota aşısı 2.doz sonrası bizde de oldı çizgi şeklinde ertesi gün dr takip edelim ama aşı yapmamıştır dedi. Arastırdım yapabilir diyor kaynaklar zorlanmadan dolayı makattan da gelmiş olabilirmiş. Bir daha olmadı gerçi takip ettim sizin de öyle olur inşKızlar rota aşısı kırmızı çizgi şeklinde kan yapar mı? Geçen hafta olduk ama. Az önce bezde gördüm de bi korktum![]()
Merhaba benim oğlum 2 aydır böyle bazen huzursuzluk iştahsızlık oluyor ve gazı kötü kokuyordu. 3 doktora götürdüm önceki doktor fitille tualetini yapmasını önerdi almadım fitili bir başka doktora daha sordum normal olduğunu söyledi.2 gün önce tanıdığım bir doktora daha götürdüm normal olmadığını söyledi tedavi gerektiğini söyledi bağırsakların çalışması için. oğlum mama destekli beslendiği için mamasını değiştirmemiz gerektiğini söyledi en önemlisi ise her gün 120 ml kadar su içmeli. Birde kaka kültürü yaptırmamız gerektiğini söylediBenim bebişim hala 4-5 günde bir kaka yapıyor. Hala bizim gibi olan var mı? Acaba ben mi kötü besleniyorum. Geçen gün haşlanmış sebze yedim hemen kaka yaptı. Üzüm çok yediğim bir dönem daha sık kaka yapmıştı. Acaba alerjik mi diye aklımda tilkiler dolaşıyor ama kakada mukus vs yok, egzama yok, sadece az kaka yapıyor. Doktora göre normal. Ek gısaya geçmedik, sadece anne sütü.
Merhaba benim oğlum 4.ayda az kilo almıştı buraya yazmıştım. 4. aydan sonra kaşık mama vermeye başladım bende kabritanın (keçi sütlü) karabaşaklı olanından. 5. ay yeni bitti 800 gr kadar kilo aldı maşallah. Şimdi kabritanın yulaflı olanından aldım. Yani besin değeri olmasa kilo aldırmaz benceKızlar merhaba . Bebeğim son 2 aydır iyi kilo almadığı ve memeyi çok az emdiği için doktorumuz mama takviyesi istemişti . Fakat bebeğim bir türlü sevemedi ve içmedi bende ısrarcı olmadım . 3 ayrı mama denedim yok istemiyor . Biberon zaten kabul etmiyor .
Onun dışında doktorumuz günde 1 kez Hipp in 5 tahıllı mamasını önermişti . Bebeğim onu sevdi yiyor . Sağdığım süt ile yapıyorum onu bu arada .
Benim merak ettiğim bu tahıllı mamanın besin değeri var mı? Yoksa sadece bebek doysun kilo alsın meselesi mi?
Bize de nefrolog su içmesini önerdi 100 ml, henüz başlamadım. Koruyucu antibiyotik kullanıyor, bizde de belki o bağırsakları etkiliyordur. Teşekkür ederim, umarım çözülürMerhaba benim oğlum 2 aydır böyle bazen huzursuzluk iştahsızlık oluyor ve gazı kötü kokuyordu. 3 doktora götürdüm önceki doktor fitille tualetini yapmasını önerdi almadım fitili bir başka doktora daha sordum normal olduğunu söyledi.2 gün önce tanıdığım bir doktora daha götürdüm normal olmadığını söyledi tedavi gerektiğini söyledi bağırsakların çalışması için. oğlum mama destekli beslendiği için mamasını değiştirmemiz gerektiğini söyledi en önemlisi ise her gün 120 ml kadar su içmeli. Birde kaka kültürü yaptırmamız gerektiğini söyledi
Bizde sarılık durumu olduğundan dolayı ben suyu doğduğundan beri içiriyorum ,ama az içiyor kendisi sevmiyor suyu.Bize de nefrolog su içmesini önerdi 100 ml, henüz başlamadım. Koruyucu antibiyotik kullanıyor, bizde de belki o bağırsakları etkiliyordur. Teşekkür ederim, umarım çözülür![]()
Çok sevindim sizin adınızaMerhaba benim oğlum 4.ayda az kilo almıştı buraya yazmıştım. 4. aydan sonra kaşık mama vermeye başladım bende kabritanın (keçi sütlü) karabaşaklı olanından. 5. ay yeni bitti 800 gr kadar kilo aldı maşallah. Şimdi kabritanın yulaflı olanından aldım. Yani besin değeri olmasa kilo aldırmaz bence
Teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınızagünde ne kadar veriyordunuz acaba miktar ve sayı olarak?
Bende 1 kez veriyorum ama 50 ml anne sütüne yapıyorum . 2 kez versem mi diye kararsız kaldım . Ama bahsettiğiniz marka türkiyede yok sanırım yurtdışındasınız . Burdakilerin içerikleri de çok temiz değil gibiTeşekkür ederimönce 3 kaşıkla başladım 2 gün boyunca ,Sonra 100 ml suya aldığı kadar 1 kez sabah veriyordum şimdi 2 kez veriyorum günde.Tabi öyle tombul bebek olamadı ama bunada şükürler olsun sağlıklı olsun.
Evet yurtdışındayım canımBende 1 kez veriyorum ama 50 ml anne sütüne yapıyorum . 2 kez versem mi diye kararsız kaldım . Ama bahsettiğiniz marka türkiyede yok sanırım yurtdışındasınız . Burdakilerin içerikleri de çok temiz değil gibi
Ben sormuştum sıkıntı olmaz bozulma açısından sebze olduğu için ama günlük az az haşla vitamini gitmesin demişti bende artık 3 değişik ürün ekleyeceksem çeyrek çeyrek koyuyorumKızlar dün mesela kabak haşladım ya birazını verdim gerisi kaldı buzdolabına kaldırdım. Bugün buzdolabından geri kalanını çıkarıp vermeli miyim ? Yeniden mi yapsam ? Ya da nasıl vereceğim. Isıtılmaz sanki
kuzum rüya görüyordur belki doktorda normal demişKızlar bebeğim uykudan korkarak uyanıyor o kadar içten ağlıyorki uyanınca geçiyor. bazen uykuda inliyor bildiğimiz kabus görüyor gibi. 1 ay önce nörolog kontrolü vardı bir sorun olmadığını söyledi.
Bence günlük haşlamakta fayda varKızlar dün mesela kabak haşladım ya birazını verdim gerisi kaldı buzdolabına kaldırdım. Bugün buzdolabından geri kalanını çıkarıp vermeli miyim ? Yeniden mi yapsam ? Ya da nasıl vereceğim. Isıtılmaz sanki
Yoğurt nasıl oluyor acaba? Bir bardak sütten bile baya yoğurt çıkıyor sadece bir iki kaşık yiyorlar başta gerisi çöp müBen sormuştum sıkıntı olmaz bozulma açısından sebze olduğu için ama günlük az az haşla vitamini gitmesin demişti bende artık 3 değişik ürün ekleyeceksem çeyrek çeyrek koyuyorum
bugün masela 3 parça tatlı patates çeyrek kabak koydum yapa yapa elim artık aza alıştı :)
Yogurtta da 3 gün kuralı var. Bebekler için kaşık değmesin diye küçük kavanozlara da yapılabilirYoğurt nasıl oluyor acaba? Bir bardak sütten bile baya yoğurt çıkıyor sadece bir iki kaşık yiyorlar başta gerisi çöp mü
İlginç, egzama alerjiye zemin hazırlar diye hiç duymamıştım.Teyzeleri bugün oğlumu alerji doktoruna götürdüm. Egzama olduğu kesinleşti. İşin tuhafı bu durumun ek gıdadan değil, menenjit aşısından ve mevsimin viralliğinden tetiklendiğini öğrendik. Alerjiler egzamaya sebep olmazmış, aksine egzama alerjiye zemin hazırlayabilirmiş. Bağışıklık sistemini erken eğitmek için yüksek alerjen içeren gıdaları öyle 1 yıl beklemeden 6. aya yaklaşırken vermeye başlayacağız dedi. Fındık fıstık yumurta beyazı hepsini 6. ayda veriyoruz yani![]()