2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Selam kızlar bende 28 haziranda çift embriyo 2. Transferimi olacağım. 1 denemem de yine çift embriyo transferi olmuştum. Ama bir tanesi tutundu. Maalesef kanamam oldu kalp atışını duymadan düşük gerçekleşti.
Dualarınıza talibim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin

Siz ne zaman embriyo transferi oldunuz? Şu an kaçıncı gününüzdesiniz veya süreç nasıl gidiyor? Herkes deneyimlerini ve hislerini paylaşırsa çok sevinirim!
Benim transferim 20 haziran cuma oldu, ilk iki gün dikkat ettim dinlenmeye ancak sürekli yatmadım doktorum arada evin içinde hafif yürüyüşler yapmamı söyledi, sonrasında da normal hayatına dön dedi ve pazartesi günü de işe başladım izin almami istemedi.Ani,sert, zorlayacak hareketlerden kaçınıyorum. Bol su içiyorum, karbonhidratı çok minimuma düşürdüm,paketli işlenmiş gıda tüketmiyorum, protein ve sebze agirlikli besleniyorum. Başlarda regl ağrıları çok hissettim ama dün ve bu gün bu ağrılarda minimuma düştü onun harici başka birşey hissetmiyorum zaten hissedebilmek için çok erken .Fiziksel değil ama psikolojik olarak belirsizlik beni zorluyor. Onun harici hiç zorluğu yok bence ,

Günaydınlar

Benim transferim 23 Haziran Pazartesi günü gerçekleşti. İlk iki gün mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştım ama sürekli yatmadım. Doktorum da hafif yürüyüşlerin iyi geleceğini söylediği için ev içinde küçük hareketlerle geçirdim günlerimi.

Beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum. Paketli gıdaları tamamen kestim, sebze ve protein ağırlıklı bir düzene geçtim. Başlarda bende de regl sancısı gibi ağrılar oldu ama bugünlerde oldukça azaldı. Fiziksel bir belirti hissetmek için henüz erken olduğunun farkındayım ama bekleyiş psikolojik olarak biraz zorluyor tabii .

Sizin yazınızı okuyunca çok benzer şeyler yaşadığımızı görmek iyi geldi. İnşallah hepimiz için bu süreç en güzel şekilde sonuçlanır.

Aslında bir çocuğum var, canımın içi… Kalbimin dışarıda yürüyen minik hali. Ama anne yüreği işte, bir tane daha olur mu diye yine aynı heyecanla, aynı dualarla bekliyorum.

Kalbimde yer var mı derseniz, valla ben o kalbi genişlettim; biri kiraz gözlü, diğeri inşallah yakında kucağıma gelecek

Şu an sadece hormonlar değil, sevgi ve sabır da tavan yaptı…

Ama ne yalan söyleyeyim: Bir yandan da test gününe kadar geçen zamanın süresi galiba Einstein’ın görecelik teorisine meydan okuyor

arka arkaya günlerde olmuş transferlerimiz :)
Benim de 21 Haziran. 36 yaşındayım, ilk transferim.

Ben de meyve sebze dışında hiç karb almıyorum. Her gün ceviz içi, yumurta ve taze meyve yemeye çalışıyorum. Kahveyi kestim o çok zorluyor ne yalan söyleyeyim.
Genel olarak da ayakta geçiriyorum, ofisteyim gün içinde.

Transfer sonrası ilaç olarak da methyl folate, Oksapar ve Corasprin alıyorum (progestan dex devam).

2 Temmuz test tarihim ama herhalde dayanamam öncesinde bi bakarım, zaten sabırsız bi tipim iyice obsesif oldum :)

hepimize kolaylıklar, güzel haberleri beraber alırız umarım.

Allah yavrunuzu size bağışlasın, yeni girdiğiniz süreçte de hayırlı haberleriniz duyarız inşallah. süreç zor ama hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonu güzel olsun inşallah

Bende hiç dayanabileceğimi sanmıyorum hatta dün kaset test aldım hazırda dursun diye her an bı bakayım diye meraklanabilirim ama sabredebilirsem 9 yada 10. Günü bekliyorum

Bende hiç dayanabileceğimi sanmıyorum hatta dün kaset test aldım hazırda dursun diye her an bı bakayım diye meraklanabilirim ama sabredebilirsem 9 yada 10. Günü bekliyorum
Benimle aynı gün transferin bi belirtin var mı nasıl geçiyor

Benimle aynı gün transferin bi belirtin var mı nasıl geçiyor
Yani bilmiyorum belirti diyebileceğim farklı birşey yok regl olacakmış gibi şişkin hissediyorum başlarda olan regl ağrılarım minimuma indi, sizde durum ne var mı farklı birşey

Yani bilmiyorum belirti diyebileceğim farklı birşey yok regl olacakmış gibi şişkin hissediyorum başlarda olan regl ağrılarım minimuma indi, sizde durum ne var mı farklı birşey
Farklı hiç bir şey yok çok nadir kasık krampları sadece

Bugun catlatma iğnesi olacagim kizlar transfer gunum belli oldu 2 temmuz dualarda bulusalim

Transferimin 3. Güne girdim bazen kasık ağrım oluyor bazen hiç birşeyim olmuyor. Bazende bel ağrısı bacağa vuran bir ağrı oluyor.. Bir negatif sonucu aldım Allahım bu mubarek ayın hürmetine bize anneliği taddırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…