2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Ben de 28 haziranda transfer oldum Rabbim inşallah ikimize de aynı anda güzel haberler almayı, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar herkese selam, ben de 28 Haziran’da tek embriyo transferi oldum. Test tarihim 8 Temmuz. İlk transferim sanki zaman geçmiyor gibi bir an umutsuz oluyorum bir an umutlanıyorum sizde durumlar nasıl?
Benim de ilk transferim, inan bana da zaman geçmiyor. Ve aynı hisler bende de var. Hiçbir belirtim de yok henüz

Benim ilk 2 gün kasıklarımda belimde bir ağrı oldu ama bugün hiçbir şey yoktu
Benim 3. Gün sol kasığımda ara ara batma çekme gibi bi his oldu ama belirti olarak göremiyorum. Belki de sürekli uzandığım için. Şu anda belirti de arıyorum kendimde ister istemez, çok zor bi süreç. Rabbim sabır versin

Ben günlük yaşantıma döndüm sayılır bu hafta işe gitmiyorum sadece onun dışında evde yavaş yavaş birşeyler yapıyorum çok yatmakta iyi değil diyorlar kan dolaşımı olmaz diye

Ben günlük yaşantıma döndüm sayılır bu hafta işe gitmiyorum sadece onun dışında evde yavaş yavaş birşeyler yapıyorum çok yatmakta iyi değil diyorlar kan dolaşımı olmaz diye
Evet evet ben de öyleyim, 3 gün bol bol uzandım dinlendim ama artık yavaş yavaş evde gezinip ağır olmayacak işler yapıyorum

9. Günüm kanamam geldi doktorum 12. Gün test yap demişti.. şimdi görüştüm test yap dedi.. çok heyecanlıyım kızzlarr..

Selam kızlar bugün benimde test günümdü şükür pozitif değeri gördük sonuç 1010 çıkmış bunu tekrarlamak gerekir mi
Ayy hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde test yaptınııız

Selam kızlar bugün benimde test günümdü şükür pozitif değeri gördük sonuç 1010 çıkmış bunu tekrarlamak gerekir mi
Değeriniz çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Beta 1500 ve üzeri kese görülüyor diye biliyorum tekrar test yapmaya gerek kalmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…