- 23 Haziran 2025
- 203
- 104
- 18
Sende demi pcos var acaba ? Bide yaş kaçtı acaba ilk denemeniz mi ?Odaya geldikten sonra hemşireler uyandırdı zaten kendime gelmem için bı sure kendimi toparlayinca Dr ziyarete geliyo, şöyleki kişiden kişiye değişiyor durum anladığım kadariyla mesela benimle aynı dönemlerde bu işlemi yaptıran arkadaslarim ağrı yaşamadı çok hızlı toparladilar ancak benim onlara göre daha zor oldu işlem öncesinde de oturup kalkarken zorlaniyordum, zorluk sebebi yumurta sayımın fazlaligindanmiş ilk 2 gün sonrasında normale dönmeye başladım ,
Evet pcos vardı, 35 yaşındayım ilk denememSende demi pcos var acaba ? Bide yaş kaçtı acaba ilk denemeniz mi ?
Daha 24 yaşındayım erken başlarsam daha iyi olur diye düşündüm benim yaşlarımda olan varmı acabaMerhaba benimde bu hafta iğnelerim bittikten sonra yumurtalarımı toplanıcak heyecanlıyım ilk deneyimimDua edin kızlar korkuyorum
Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet pcos vardı, 35 yaşındayım ilk denemem
Aminn hepimizin inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah
Merhaba benim yarın yumurta toplamam olucak 28 yaşındayımMerhaba benimde bu hafta iğnelerim bittikten sonra yumurtalarımı toplanıcak heyecanlıyım ilk deneyimimDua edin kızlar korkuyorum
Merhaba benimde bu hafta iğnelerim bittikten sonra yumurtalarımı toplanıcak heyecanlıyım ilk deneyimimDua edin kızlar korkuyorum
Merhaba benim yarın yumurta toplamam olucak 28 yaşındayımİnşallah
SebepsizPeki sorun ne senin merak ettim
Sebepsiz
Hiç bir sorun yok bende de eşimde sebepsiz infertiliteNasıl yani
Bizde de öyle aynıHiç bir sorun yok bende de eşimde sebepsiz infertilite
Bende senin gibiyim inşallah güzel sonuçlar gelir guzel düşün ki güzel olsun Allah'ın izniyleAminn hepimizin inşallah
Aynı gün transferimiz inşallah bizde evlat sahibi oluruz..Bugün embriyo transferim yapıldı. 2 embriyo transfer edildi, progesteron değerim de iyi çıktı, bu beni çok rahatlattı. Test günüm 4 Temmuz, sabırla bekliyorum. Erken test yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum.
Herkesten dualarını bekliyorum, hepimize bol şans ve güzel haberler olsun!
Hatırlıyorum sizi nisanda da transfer olmuştunuz sanki.. bende nisanda olmuştum.. üzülmeyin diyemicem büyük hayal kırıklığı evet üzülüyor insan birbirimizi tanımıyoruz ama sonuçlarımıza sevinip üzülebiliyoruz.. Hakkınızda hayırlısı olsun bende 2. Denemdim 5 temmuz test günüm.. bir önce ki gibi telaşlı değilim Nasip olduğuna inanıp hayatımıza devam edeceğiz.. Bu sıkıntılarımızın elbet bir karşılığı olacaktır..Benim sonucum negatif çıktı. İkinci denememdi
Selam kızlar,Aynı gün transferimiz inşallah bizde evlat sahibi oluruz..2. Denemem bir öncekine nazaran daha donuk bir ruh halindeyim.. 1. Gün kahve rengi lekelenme oldu.. sizin nasıl gidiyor..
Siz ne zaman embriyo transferi oldunuz? Şu an kaçıncı gününüzdesiniz veya süreç nasıl gidiyor? Herkes deneyimlerini ve hislerini paylaşırsa çok sevinirim!Evet pcos vardı, 35 yaşındayım ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?