2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Geçmiş olsun canım. Kontrole kaçta gideceksin. Sorun yoktur inşallah. Kanama bir çok gebelikte olabilen bir durum. Güzel haberlerini bekliyorum

Geçmiş olsun canım. Kontrole kaçta gideceksin. Sorun yoktur inşallah. Kanama bir çok gebelikte olabilen bir durum. Güzel haberlerini bekliyorum
Teşekkür ederim canım. Sabah 9.5 ta sınav görevim var 🤦‍♀️ sınavdan önce ilk kan verdiğim yere gidip kan vereceğim. Sınavdan sonra da direkt tüp bebek merkezine giderim. İnşallah vericek güzel bir haberim olur😣 sen ne durumdasın bu arada

İnşallah güzel haberler alacaksın. Ben aynı pazartesi kese randevum var. Onu bekliyorum. Güzel haberler getirsin bu hafta bize.

Popodan iğne verir yüksek ihtimal. O daha yüksek içerikli sanırım. Öyle düşünme. Doz yeterli değil demek ki. Yükseltilmesi lazım. Doz ayarlanınca azalır ya da kesilir.

Popodan iğne verir yüksek ihtimal. O daha yüksek içerikli sanırım. Öyle düşünme. Doz yeterli değil demek ki. Yükseltilmesi lazım. Doz ayarlanınca azalır ya da kesilir.
3 kimyasal gebeliğim var acaba diyorum bu da mı öyle oldu 😔 nasipse bir kaç saate öğrenicem inşallah. Moral verdiniz Allâh razı olsun🙏

Kayıplar çok üzüyor. Travma etkisi de bırakıyor. Herkesin yaşadığı aksilikler bile bize korkutucu geliyor. Bilinçaltımız harap ne yazık ki. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Gözün aydın canım🌸 bana tüm betalarını yazabilir misin sana zahmet 🙏 bu sabah kanamam başladı malesef. Bir anda su gibi indi ben şok oldum çok üzgünüm 😔 kan vermeye gideceğim bugün ama moral sıfır 😔
12. Günü teste kararlıydım 9. Gün kanama başladı test sonucum 239 du.
Kanama devam etti ama adet kanı gibi kırmızı 10. Günde kan sulandırıcı kesildi ve ek olarak + bir progestan iğneye başladım kalçadan 11. Gün kan verdim değer 538 di.
Kanama azaldı ama yine azar azar var canım yatıyorum dinleniyorum çok ayakta durmuyorum

Sabah akşam göbekten progestan iğnem var. Sabah 1 akşam 2 de fitilini var progestan. Buna rağmen kanama oluyorsa çok iyi düşünemiyorum malesef 😔😣
Rahatla olur mu bende bu kadar kana değerim düşük çıkar diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymıy olabiliryormuş yani sabırla tevekkülle bekleyeceğiz

Benimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim

Benimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim
Ayy ne güzel inşallah güzel sonuçlar görürsün..
valla 3 gündür bende var kanama ama alışamadım normal demelerine rağmen..
Sanırım bizim bu ehvamımız bir iki ay sürecek..
ama kendimize yapıyoruz biraz sakinleşmemiz lazım kızlar 🤲🏻🫶

3 ay böyle stresli geçecek galiba dusmesse tabi bugün 5+4 oldu gerçekten başından sonuna kadar çok yorucu tup bebek sureci

Nezaman transfer olmuştun
Sabah akşam göbekten progestan iğnem var. Sabah 1 akşam 2 de fitilini var progestan. Buna rağmen kanama oluyorsa çok iyi düşünemiyorum malesef 😔😣
Nezaman transfer olmuştun

İlaçlardan mı bilmiyorum ama aşırı sinir hali ve agresiflik var üstümde bugün transferle birlikte 5. Gün. Normal mi sizce kızlar, var mı bu durumu yaşayan

Rahatla olur mu bende bu kadar kana değerim düşük çıkar diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymıy olabiliryormuş yani sabırla tevekkülle bekleyeceğiz
Kan verdim canım 114 den 214 olmuş 🙏 48 saatten az iki tahlilin arası. Hoca artış için çok güzel dedi kanama için de çok sık rastladığımız bir durum dedi. Kalçadan iğne verdi 5 günlük. Bol su ve istirahat 🤗 3gün sonra tekrar kan verip Dr un yanına gideceğim hayırlısı inşallah

Kayıplar çok üzüyor. Travma etkisi de bırakıyor. Herkesin yaşadığı aksilikler bile bize korkutucu geliyor. Bilinçaltımız harap ne yazık ki. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Selam canım Kan verdim 114 den 214 olmuş 🙏 48 saatten az iki tahlilin arası. Hoca artış için çok güzel dedi kanama için de çok sık rastladığımız bir durum dedi. Kalçadan iğne verdi 5 günlük. Bol su ve istirahat 🤗 3gün sonra tekrar kan verip Dr un yanına gideceğim hayırlısı inşallah

Kan verdim canım 114 den 214 olmuş 🙏 48 saatten az iki tahlilin arası. Hoca artış için çok güzel dedi kanama için de çok sık rastladığımız bir durum dedi. Kalçadan iğne verdi 5 günlük. Bol su ve istirahat 🤗 3gün sonra tekrar kan verip Dr un yanına gideceğim hayırlısı inşallah
Maşallah canım sağlıkla gelişsin inşallah..

Back
X