Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım. Sabah 9.5 ta sınav görevim varGeçmiş olsun canım. Kontrole kaçta gideceksin. Sorun yoktur inşallah. Kanama bir çok gebelikte olabilen bir durum. Güzel haberlerini bekliyorum
Sabah akşam göbekten progestan iğnem var. Sabah 1 akşam 2 de fitilini var progestan. Buna rağmen kanama oluyorsa çok iyi düşünemiyorum malesefProgestan iğne kullanıyor musun? Göbekten ya da popodan.
3 kimyasal gebeliğim var acaba diyorum bu da mı öyle olduPopodan iğne verir yüksek ihtimal. O daha yüksek içerikli sanırım. Öyle düşünme. Doz yeterli değil demek ki. Yükseltilmesi lazım. Doz ayarlanınca azalır ya da kesilir.
12. Günü teste kararlıydım 9. Gün kanama başladı test sonucum 239 du.Gözün aydın canımbana tüm betalarını yazabilir misin sana zahmet
bu sabah kanamam başladı malesef. Bir anda su gibi indi ben şok oldum çok üzgünüm
kan vermeye gideceğim bugün ama moral sıfır
![]()
Rahatla olur mu bende bu kadar kana değerim düşük çıkar diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymıy olabiliryormuş yani sabırla tevekkülle bekleyeceğizSabah akşam göbekten progestan iğnem var. Sabah 1 akşam 2 de fitilini var progestan. Buna rağmen kanama oluyorsa çok iyi düşünemiyorum malesef![]()
Rahatla olur mu bende bu kadar kana değerim düşük çıkar diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymıy olabiliryormuş yani sabırla tevekkülle bekleyeceğiz
Ayy ne güzel inşallah güzel sonuçlar görürsün..Benimde kese görmeye gideceğim gün kanamam oldu gece olmuş baya pijamaya falan gecmisti sabah hemen gittim kese göründü hersey normal dedi doktorum sonra bi daha kan gormedim kahverengi akıntı vardı bugün oda yok ama bütün psikolojim altüst oldu dikenustindeyim
3 ay böyle stresli geçecek galiba dusmesse tabi bugün 5+4 oldu gerçekten başından sonuna kadar çok yorucu tup bebek sureciAyy ne güzel inşallah güzel sonuçlar görürsün..
valla 3 gündür bende var kanama ama alışamadım normal demelerine rağmen..
Sanırım bizim bu ehvamımız bir iki ay sürecek..
ama kendimize yapıyoruz biraz sakinleşmemiz lazım kızlar![]()
Nezaman transfer olmuştunAyy ne güzel inşallah güzel sonuçlar görürsün..
valla 3 gündür bende var kanama ama alışamadım normal demelerine rağmen..
Sanırım bizim bu ehvamımız bir iki ay sürecek..
ama kendimize yapıyoruz biraz sakinleşmemiz lazım kızlar![]()
Nezaman transfer olmuştunSabah akşam göbekten progestan iğnem var. Sabah 1 akşam 2 de fitilini var progestan. Buna rağmen kanama oluyorsa çok iyi düşünemiyorum malesef![]()
23 haziranda oldum ben transferNezaman transfer olmuştun
Nezaman transfer olmuştun
Kan verdim canım 114 den 214 olmuşRahatla olur mu bende bu kadar kana değerim düşük çıkar diye düşündüm ama yerleşme kanamasıymıy olabiliryormuş yani sabırla tevekkülle bekleyeceğiz
Selam canım Kan verdim 114 den 214 olmuşKayıplar çok üzüyor. Travma etkisi de bırakıyor. Herkesin yaşadığı aksilikler bile bize korkutucu geliyor. Bilinçaltımız harap ne yazık ki. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Maşallah canım sağlıkla gelişsin inşallah..Kan verdim canım 114 den 214 olmuş48 saatten az iki tahlilin arası. Hoca artış için çok güzel dedi kanama için de çok sık rastladığımız bir durum dedi. Kalçadan iğne verdi 5 günlük. Bol su ve istirahat
3gün sonra tekrar kan verip Dr un yanına gideceğim hayırlısı inşallah