- 18 Şubat 2025
- 441
- 618
- 18
Bana da şimdi otururken bi anda geldiler ayy biraz araştırdım okudukça fenalaştımSu akip yolunu bulcakbence sonrasindaki aciysa derdin genel anestezi al oburu daha cok rahatsiz edecekse. En azindan olan oldu bebegim dogdu ya aagsalim der katlanirsin benim onunla da ilgili yakin cevremden tatsiz anilarim epiduralle de o yuzden hicbirini dusunmemeye calisiyorum sjdjfj
Evet 10 gün dedilersonuç 10 günde gelir dedilerse cumartesi hazırlıklı olllll
İlerledikce yeni levellarin kilidi aciliyor bacim ondanBana da şimdi otururken bi anda geldiler ayy biraz araştırdım okudukça fenalaştımakışa bırakcaz artık bakalım şimdiden onun evhamına girdim
Dimi bize evhamlanacak bişeyler lazım öyle rahat oturamayız totomuzun üzerindeİlerledikce yeni levellarin kilidi aciliyor bacim ondancinsiyeti filan da ogrendik ya hani aksiyon istiyor bunyeler bak ben hala bulanti filan bunlarla ugrasiyorum ruhum birinci trimesterda kaldi jdfjfj
O kadar doğru bir konuya değindin ki.Yaa gerçekten kınamak istemiyorum ama bazı aileler gerçekten çok saygısız. Ağaç yaşken eğilir diye muhteşem bir atasözümüz var ama artık insanların ben yapamadım ćocuğum yapsın düşüncesinin ucu fena kaçtı. Bir restorana gittiğimde etrafta bağıran koşan çocuklar görmek istemiyorum. Sakince yemeğimi yiyip kalkmak istiyorum. Asla çocuklarına yapma demiyorlar hatta umurlarında değil. Çocuk işte anlamıyor diye birseyi asla kabul etmem 2 Çocuk büyüttüm. Bakışım yeterdi çocuklarıma. Disiplin güzel bir şeydir.Ayyy tatli guzel huylu simarik olmayan bebek cocuk duasi entersu bazi ailelerin pervasizca cocuga hic sinir cizmeden kamusal alanda tepemize cikmalarina bile mudahale etmemeleri, cocuk o canim bakis acilari beni cidden sogutuyor cok insallah disiplinli yetistirebilirim diyorum cook onemsiyorum bu konuyu niyeyse
Kızlar bi şey sorucam. Bana biri bizimki sezaryen olur çünkü tüp bebek tedavisiyle oldu demişti ama soramadım ona böyle bir zorunluluk var mı merak ettimİlerledikce yeni levellarin kilidi aciliyor bacim ondancinsiyeti filan da ogrendik ya hani aksiyon istiyor bunyeler bak ben hala bulanti filan bunlarla ugrasiyorum ruhum birinci trimesterda kaldi jdfjfj
Listenin de bi amacı yok aslında millete ilan ediyoruz hamileyiz görün diyeBen de onu düşünüyordum tam niye yokum diyeAma ben listeyi niye tuttuğumuzu anlamadım sanırım ondan hiç girişimde bulunmamışım
Hahhaahaya doktor 12. haftada bize de sakın bişe almayon ama kız gibi dedi biz naptıkemzikler zıbınlar fetal de erkek çıktı, şuan çocuğumun kız emziği var
Bunu ben de çok merak ediyorum varmıki böyle bir zorunlulukKızlar bi şey sorucam. Bana biri bizimki sezaryen olur çünkü tüp bebek tedavisiyle oldu demişti ama soramadım ona böyle bir zorunluluk var mı merak ettim
Ay agzina saglik ya cocuk buyutenler konussunO kadar doğru bir konuya değindin ki.Yaa gerçekten kınamak istemiyorum ama bazı aileler gerçekten çok saygısız. Ağaç yaşken eğilir diye muhteşem bir atasözümüz var ama artık insanların ben yapamadım ćocuğum yapsın düşüncesinin ucu fena kaçtı. Bir restorana gittiğimde etrafta bağıran koşan çocuklar görmek istemiyorum. Sakince yemeğimi yiyip kalkmak istiyorum. Asla çocuklarına yapma demiyorlar hatta umurlarında değil. Çocuk işte anlamıyor diye birseyi asla kabul etmem 2 Çocuk büyüttüm. Bakışım yeterdi çocuklarıma. Disiplin güzel bir şeydir.
Kız bacım ben oku oku bitiremedim az dur heleBugün mesajlar çabuk bitti boşluğa düştüm bi şeyler yazın
Yok kusum oyle bir kural, ama cogu doktor tup bebeklere zor kavusulan bebekler riske atmayalim gel alalim 38 dolunca mantiginda yaklasiyor, senin tanidik da o mantikla bir doktorla ilerletiyodur sureciniKızlar bi şey sorucam. Bana biri bizimki sezaryen olur çünkü tüp bebek tedavisiyle oldu demişti ama soramadım ona böyle bir zorunluluk var mı merak ettim
Chatgpt kankimiz böyle diyoBunu ben de çok merak ediyorum varmıki böyle bir zorunluluk
Ya benim de dikkatimi çeken bir şey. Ben bir de herrrr şeyi çocuğuna soranları anlamıyorum bakalım ana olunca anlayacak mıyım agsjwsk.Ay agzina saglik ya cocuk buyutenler konussunyani umarim ben de beceririm bak hic tahammulum yok, canimi veriyim ama simarmasin ya. Hic simarmayip mum gibi otursun demiyorum da sokaktaki yabancinin yabanci olduginu evinde olmadigini daha edepli olmasi gerektigini bilmesi lazim, bunu da ogretecek kisi benim esimle yani. Hamile kalana kadar canim cikti ama tek yuz vermek istemedigim konu bu gercekten herseyde esnerim de bunda esnememek duam
Teşekkürler aklımda bi sekme daha kapandıChatgpt kankimiz böyle diyo
Valla kucucuk cocukken annem bana hic bamya sevip sevmedigimi, dokuzda uyumak isteyip istemedigimi, odevimi yapmam dersime calismamin brnim keyfime bagli olup olmadigini sormadiYa benim de dikkatimi çeken bir şey. Ben bir de herrrr şeyi çocuğuna soranları anlamıyorum bakalım ana olunca anlayacak mıyım agsjwsk.
Ay hamile hamile milleti kınamakla ne güzel şey yapıyoruz başımıza gelmesin
Hahaha böyle böyle öğrenicezTeşekkürler aklımda bi sekme daha kapandı
Valla anne baba her konuda bir takım gibi hareket ederse çocukta şımaramıyor. Birde çocuğu doğru davranışlarında takdir etmek o doğru davranışları pekiştirip alışkanlık haline getiriyor. Yani sadece hata yaptığında kızmak, uyarmak doğru değil. O zamanda öfkeli ve güvensiz bir çocuk olabilir.Ay agzina saglik ya cocuk buyutenler konussunyani umarim ben de beceririm bak hic tahammulum yok, canimi veriyim ama simarmasin ya. Hic simarmayip mum gibi otursun demiyorum da sokaktaki yabancinin yabanci olduginu evinde olmadigini daha edepli olmasi gerektigini bilmesi lazim, bunu da ogretecek kisi benim esimle yani. Hamile kalana kadar canim cikti ama tek yuz vermek istemedigim konu bu gercekten herseyde esnerim de bunda esnememek duam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?