Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
hayırlı olsun canım. oğlumuz oluyooooo

Soylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririm
Yaa kıyamam sana yaaa benim burnuma zambak kokusu geliyor şuan nerden geldiğini asla bilmiyorum acayip bir koku hassasiyetim var son zamanlarda hajahajaj

Ya kesinlikle biz bak mum gibi buyuduk kasini kaldirmasi yeterdi annemizin ne zararimiz var mis gibi okuduk ettik meslek sahibi olduk evlendik hala daha da azicik cekinirim yani anne babaya bi saygi olmali skdjjf

Yaa kıyamam sana yaaa benim burnuma zambak kokusu geliyor şuan nerden geldiğini asla bilmiyorum acayip bir koku hassasiyetim var son zamanlarda hajahajaj
Ayyyy seninki iyiymis bacim mis gibi kokar zambak benim bir sac tarama spreyim var, saci acmiyor ama kokusu o kadar guzel zambak ki hep ondanaliyorum

7-8 aylıkken havamızdan geçilmez bizim skhdkdjdjdjshd
Benim o aylarda hangi parkta ne yapacağım belli
Kızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?
Ya bana da 5 hafta demişti daha 3 haftam var aman napim eylemsizlik kanunu gereği bir şey nasılsa öyle gidiyordur diyerek iyidir iyi diyorum Ama arada belki şehir hastanesinde dahiliyeye gittiğim bi gün uğrarım meraktan

Kıslarr bişey dicem djdj temiz havayı içime çekerken araştırmalara daldım çocuk karnımda büyüdü de sezeryanla doğurma kısmına geçtim dhdjdj neyse ben genel anestezi alarak sezeryan düşünüyodum hep kendimce kafamda uyur uyanırım her şey biter diye, sonra genel anestezi alınca bebeğe de geçiyor gibi şeyler okudum bi de uyanınca inanılmaz bi ağrı hissedildiğini. Spinal olup belden uyuşturulunca doğal olarak bölge uyuşuk olduğu için birkaç saat o ilk ağrılar hissedilmez daha rahat geçer dediler. Ammmma velakin ben biraz sıkıntılıyım ağrı hissetmesem bile o ameliyat ortamı karnımı kestiklerini bilmek falan dokunduklarını hissetmek beni zaten istemsizce bayıltabilir allahım yazarken bile midem bulanmaya başladı bu konuda ne düşünüyorsunuz yada tecrübeli annelerim sezeryan olanlardan nasıl geçirdiniz ne oldu beni bi aydınlatın ya erkenden oturdum bunu araştırıyorum taktım kafayı yicem temiz hava çarptı dhdjd

Bana hamile kalmadan önce iki kişi iş yerinde hamile misiniz diye sordu (aşırı saçma evet). Ben de inş düşünüyorum falan demedim de NEEE HAMİLE GİBİ Mİ GÖRÜNÜYORUM YOKSA diye tepki vermiştim. Neyse şimdi gerçekten hamile gibi görünüyorum bazen kıyafete göre değişiyor. Bunlar şimdi beni görünce iyice emin olmak için karnımı süzüyorlar korkudan tekrar soramıyorlar da yazık bakalım ne kadar dayanabilecekler

Ya biz de dun konustuk ilk kez dogum seklini doktorumla,vajinalin benim icin imkansiz olmadigini ama cok da mumkun gozukmedigini, zaten tup bebek gebeligi oldugu icin dogumu kendisinin yonetme olasiginin daha iyi olacagindan soz etti. Zaten onceki gittigim doktorlardan bazilari asla ama asla vajinal yapamayacagimi soyledigi icin ben fikren okeydim sezaryene sok olmadim o yuzdensjdjdjd. Gel gor epidural olan herkes o etine dokunuldugunu cekidtirildigini hissettigini ama acisini hissetmedigini soyluyor. Yani onu bilmek cok kotu acikcasi onu bile hissetmek istemem ya daha ilerisi de dedigin gibi genel anestezi ama ciktigini gormezsem de catlarim gibi sjdjdjdj

Kızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?
Dun ben de doktora iki haftayi uzun buldugumdan bazen kendi kendime evhamlandigimdan soz ettim aksi olmadigi surece iyi oldugunu farz etmek zorundasin dedi ahahahahaha. Yani ekstrem bir agri kanama vs allaj korusun suphe uyandirici bir sey yoksa mecburuz sanirim iyi oldugunu dusunmeye ama bazen aklima cok kotu senaryolar geliyor hic anlamadan seyri degisen gebeliklerle filan ilgili, dua okuyup dusunmemeye calisiyorum
Ama bir ay coooook uzun

Benim de normal vajinal doğumu assla düşünmemem peki öyle sıfır ihtimal ki benim içinde dhdhd içimde kalır çocuk gene doğuramam bende işte nasıl dayanırım bilmiyorum CANLI CANLI BİÇECEKLER BENİ DİYORUM DHDJ acı hissi olmasa da insan bi tuhaf olur ya, genel anestezi de uyanınca karında uyuşukluk hissi olmadığını o yüzden deli gibi acıdığını söylüyolar kafalar bi milyon oldu benim şimdiden off napcazz

Yok cnm gostermedi. Dr goremedim dedi artik sonra ki muayenede

Su akip yolunu bulcak bence sonrasindaki aciysa derdin genel anestezi al oburu daha cok rahatsiz edecekse. En azindan olan oldu bebegim dogdu ya aagsalim der katlanirsin benim onunla da ilgili yakin cevremden tatsiz anilarim epiduralle de o yuzden hicbirini dusunmemeye calisiyorum sjdjfj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…