- 11 Nisan 2024
- 881
- 746
- 23
hayırlı olsun canım. oğlumuz oluyoooooYaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah 80% erkek söyledi doktorum çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun çok aktif çocuk dedi doktor 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş
Çok tatlıııı bi göbüşKızlarr ay hava miss çıkın çıkın bebeleri gezdirin kııızeşimle erken işlerimizi hallettik pikniğe çıkardım bebemi
Yaa kıyamam sana yaaaSoylemesi ayip esimin cani cok patates kizartmasi cekti koftenin yanina, ay dedim yapiyim sana hadi normalde kizartma yemeyiz hani. Ter bosandi sirtimdan tansiyonum mu dustu nedir hepsi bir bir koktu. Ki patates kizartmasi icin can veririm
Xaomi baya iyi canım alabilirsinKızlar iyi bir tartı almak istiyorum öneriniz varsa çok memnun olurum,54 kilo hamile kaldım bakalım kilo oldum
Rose sen neden listede yoksun gözümden kaçanlar arasında mısın yoksa at bilgilerinihayırlı olsun canım. oğlumuz oluyooooo
Ben de onu düşünüyordum tam niye yokum diyeRose sen neden listede yoksun gözümden kaçanlar arasında mısın yoksa at bilgilerini
Ya kesinlikle biz bak mum gibi buyuduk kasini kaldirmasi yeterdi annemizinYa gerçekten öyle bi anne olmak istemiyorum. Çok yakın çevremde de bakıyorum, kişiliğini oldukça sevdiğim bazı yakınlarım 5-6 yaşındaki çocukları tarafından zorbalanıyor. Öyle böyle değil ama sosyal yaşantıyı zorlaştıracak kadar. O derece hoşgörülü olabileceğimi hiç zannetmiyorum, allahta korktuğumuzu yaşatmasın. Ama çocuk biraz da olsa korkmalı anneden
Ayyyy seninki iyiymis bacim mis gibi kokar zambakYaa kıyamam sana yaaabenim burnuma zambak kokusu geliyor şuan nerden geldiğini asla bilmiyorum acayip bir koku hassasiyetim var son zamanlarda hajahajaj
Ya ben de aslında 2 hafta önce aşırı hareketinden erkek sanırım demiştimBu gün ultrasyonda o haraketliliğini gördükten sonra gözüm korktuhep böyle karnımda çabalayacak mı, ben uyuya bilecek miyim düşüncesi sardı beni
Benim o aylarda hangi parkta ne yapacağım belli7-8 aylıkken havamızdan geçilmez bizim skhdkdjdjdjshd
Ya bana da 5 hafta demişti daha 3 haftam varKızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?
Ya biz de dun konustuk ilk kez dogum seklini doktorumla,vajinalin benim icin imkansiz olmadigini ama cok da mumkun gozukmedigini, zaten tup bebek gebeligi oldugu icin dogumu kendisinin yonetme olasiginin daha iyi olacagindan soz etti. Zaten onceki gittigim doktorlardan bazilari asla ama asla vajinal yapamayacagimi soyledigi icin ben fikren okeydim sezaryene sok olmadim o yuzdensjdjdjd. Gel gor epidural olan herkes o etine dokunuldugunu cekidtirildigini hissettigini ama acisini hissetmedigini soyluyor. Yani onu bilmek cok kotu acikcasi onu bile hissetmek istemem yaKıslarr bişey dicem djdj temiz havayı içime çekerken araştırmalara daldım çocuk karnımda büyüdü de sezeryanla doğurma kısmına geçtim dhdjdj neyse ben genel anestezi alarak sezeryan düşünüyodum hep kendimce kafamda uyur uyanırım her şey biter diye, sonra genel anestezi alınca bebeğe de geçiyor gibi şeyler okudum bi de uyanınca inanılmaz bi ağrı hissedildiğini. Spinal olup belden uyuşturulunca doğal olarak bölge uyuşuk olduğu için birkaç saat o ilk ağrılar hissedilmez daha rahat geçer dediler. Ammmma velakin ben biraz sıkıntılıyım ağrı hissetmesem bile o ameliyat ortamı karnımı kestiklerini bilmek falan dokunduklarını hissetmek beni zaten istemsizce bayıltabilirallahım yazarken bile midem bulanmaya başladı bu konuda ne düşünüyorsunuz yada tecrübeli annelerim sezeryan olanlardan nasıl geçirdiniz ne oldu beni bi aydınlatın ya erkenden oturdum bunu araştırıyorum taktım kafayı yicem temiz hava çarptı dhdjd
Dun ben de doktora iki haftayi uzun buldugumdan bazen kendi kendime evhamlandigimdan soz ettimKızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?
12+2 cinsiyet de gözükmüyor dediKaç haftalıksiniz
Benim de normal vajinal doğumu assla düşünmemem peki öyle sıfır ihtimal ki benim içinde dhdhd içimde kalır çocuk gene doğuramamYa biz de dun konustuk ilk kez dogum seklini doktorumla,vajinalin benim icin imkansiz olmadigini ama cok da mumkun gozukmedigini, zaten tup bebek gebeligi oldugu icin dogumu kendisinin yonetme olasiginin daha iyi olacagindan soz etti. Zaten onceki gittigim doktorlardan bazilari asla ama asla vajinal yapamayacagimi soyledigi icin ben fikren okeydim sezaryene sok olmadim o yuzdensjdjdjd. Gel gor epidural olan herkes o etine dokunuldugunu cekidtirildigini hissettigini ama acisini hissetmedigini soyluyor. Yani onu bilmek cok kotu acikcasi onu bile hissetmek istemem yadaha ilerisi de dedigin gibi genel anestezi ama ciktigini gormezsem de catlarim gibi sjdjdjdj
Yok cnm gostermedi. Dr goremedim dedi artik sonra ki muayenedeYaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah 80% erkek söyledi doktorum çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun çok aktif çocuk dedi doktor 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş
Su akip yolunu bulcakBenim de normal vajinal doğumu assla düşünmemem peki öyle sıfır ihtimal ki benim içinde dhdhd içimde kalır çocuk gene doğuramambende işte nasıl dayanırım bilmiyorum CANLI CANLI BİÇECEKLER BENİ DİYORUM DHDJ acı hissi olmasa da insan bi tuhaf olur ya, genel anestezi de uyanınca karında uyuşukluk hissi olmadığını o yüzden deli gibi acıdığını söylüyolar kafalar bi milyon oldu benim şimdiden off napcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?