Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Anne sayılırız ne demek yaaa anneyiz bizzz bebeklerimizin kalbi atıyor nefes alıyorlarrr kurban olsun annesi prensesine dkdhdjdjdj
Ayyy hediye kimden kimdennn kocişten mi
Evett di mi di mi of cok kotu oldum bi an bilmiyorum esim de verirken aglamakli oldu bugunleri de gorduk ya filan dedi bende kayis koptu ahahahaha. Annemle babam da vardi tesaduf o an, onlari uzmemek icin susturdum kendimi ajdjdjdjd
Evet ya senin deyiminle hunkarim almis, ama haftasonu evde olmayiz pek diye kargo siparisini bugune vermis sjdjfjfjfjfjfj CUNKU ERKEK

kızlar hamileyken ayva yeyince bebek gamzeli oluyo mu gerçekten????? ben geçen yemeye çalışırken boğuluyodum da ona göre çok zorlamayım hxşsjsjsşaşxjjxkcm
Ayvadan nefret ederim yutamadigim icin ama gamzeli bi deluuganli dogurucaksam denerim oglusum icin bilenler yesillendirsin please

Ay kıyamam yaaaa Allah hünkarlarımıza uzun ömür versin valla ne güzel kalpleri var
Şimdi duygularımız da çok yoğun tabi bazı şeyler inanılmaz derecede etkiliyor iyi ki ağlamışsın mutluluktan ağlamak dünyanın ennnn güzel şeyi
Bi sonraki anneler gününde yavrularımızı koklucaz inşallah

Aminnn canim hepimize saglik versin keyifle bir omur surelim insallah ailelerimizle vallahi kiz boyle dolmusum da iki gundur aglamiyodum iyi geldi akdjdkjd
Ya ben de onu dusundum dedim seneye oglanin eline kucagina koyar hediyesini verirler filan diye yine gozlerim doldu
Bugun de annemlere bebise aldigimiz giysileri gosteriyodum yine bi hepimiz boyle ayyy ne yasiyoruz ani yasadik kotu oldum sjdjdjdjd

bebim görümcemde var ama ona benzesn istemiyorum cjdlsşnxnxkdndjjd ( allahım nolur)
Sirf bu sebepten oglum olmasina sevindim desem ahahahahahah ama amcasina da benzeyebilir simdi cok da sey etmiyim neyseki kaynim kocamdan bile yakisikli gibi ajdjdjdjd

Hmmmm demek iki gün ağlamadın çok uzun ara vermişsin bacııı
Ben dün akşam burnumu çeke çeke bi ağlarsınnnn. 80902000ler diye bi sayfa var eski sarkıları paylasıyor. Mikael-demet tuncerin bi şarkıısı vardı eskiden hatırlıyorum onu paylaşmış ama klip çok fena. Adam askerde şehir düşüyor karısı karnı burnunda hamile. Bak şehit haberleri benim içime ateş düşürür ona ayrı ağladım, kadının evladıyla yapayalnız kalmasına ayrı ağladım. tükendim ya kendimden geçtim skdjdkdjdjhdhdhshshshhshsgshs

Gibi di mi yaaaa. Ama raporlu degil. Esas cocuk raporlu engelli. Annesini vasi atamislar yani dusun. Ama kiz da asla normal degil. Birileri de dedi ki kizi da uyusturucuya akistirdi kesin kiz ondan malladi hani
Neeeeeeeee vasi dedikleri oğlanın vasisi miydi. Kızın zannetmiştim yarabbil alemin dur ben açayım şunu cok ilgimi çekti. Kesin hamile haliyle de uyusturucu içiyor deccal cok sinirlendim

Offf direkt empati kuracagin benzer durum ihtimali aklina gelmis cunku allahim korusun sus kocan dondu mu senin bir kavusma yasansin acil cilek kocasini ozlemis

Neeeeeeeee vasi dedikleri oğlanın vasisi miydi. Kızın zannetmiştim yarabbil alemin dur ben açayım şunu cok ilgimi çekti. Kesin hamile haliyle de uyusturucu içiyor deccal cok sinirlendim
Evet evet oglanin raporu var ve hapse girip cikmis annesi tedavi ettirin esra hanim diyip durdu dun. Kizi bence de hala zehirliyor o abdullah seytani ya cok manipulatif birisi zaten oynuyor hep kameralara isine gelmeyince studyodan ickiyo filan skjdjf

Evet o yarım aklıyla nasıl manipüle etmeye calısıyor insanları. Kızı cok fena yönetiyor

kızlar hamileyken ayva yeyince bebek gamzeli oluyo mu gerçekten????? ben geçen yemeye çalışırken boğuluyodum da ona göre çok zorlamayım hxşsjsjsşaşxjjxkcm
Kuzum ben kızıma hamileyken böyle canım sürekli limon sıkıp ayva yemek istiyordu kızımın çenesinde gamzesi var ama aynı yerde eşimin de var o yüzden bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…