- 14 Haziran 2022
- 923
- 1.162
- 63
Ahahhaha biraz bebek biraz göbek ortaya karışık olduMaşallah canım. Rabbim esirgesinSen kaç haftalıksın? Seninki de baya çıkmış. Benim çocuk içeride iki büklüm mü duruyor ne yapıyor da bu kadar küçük acaba
Yani biraz sezeryan göbeğin vardı biraz da bebek buyudu diye düşünüyorumAayyyyy ucuncu de boyle mi oluyor yaaaaa ben sok ahahahahaha
Hahahahha daha güzeli senin olacaktır eminim kiAmannn yarabbbiiiii ay maşallahh hele göbeğin güzelliğine gell
Su içsem yarıyor bacım benim suçum yok hormonlar onlineBacımm bacımmmm maşallah subhanallah bunu nasıl başardın sennn
Bebeğe çok üzüldüm nereye doğacağını bilmeden yavrum benimCinsiyeti erkekmiş ya yazık umurlarında bile olmadı birbirlerini yemeye devam ettiler. Yavrum daha ana karnında yazılmış kötü kaderiçok üzüldüm
Yaaa bu kadının bebekleri çok güzel oluyor masallah subhanallhkanıt 1
7 yıldır evliyim görümcelerimin suratına hiç dikkatli bakmadım, dikkatli de bakmayacağım mazallahbebim görümcemde var ama ona benzesn istemiyorum cjdlsşnxnxkdndjjd ( allahım nolur)
Oyyyyy nasil durmus oyleee yaaa minnosKızlarrr
Benim anasını bütün gün panikten krize sokan bebeğe bakın
Çok şükür sıkıntı yokmuş. Progestan devam dedi biraz da istirahat önerdi. Şu lekelenme Lee bitsin artık gerçekten
Eki Görüntüle 3589221
Ben anneme degil7 yıldır evliyim görümcelerimin suratına hiç dikkatli bakmadım, dikkatli de bakmayacağım mazallah
Bak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münosebooooBen anneme degil
Halama benziyorum mesela ama şu kafadayım herkesi doğurup kendine benzettsin banane ben taşıyacak ben doğuracak o kadar emek verecek bana benzesin
Görümcemle ben o kadar çok benziyoruz ki bana benzerse ona, ona benzerse bana benzeyecek kızımBak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münoseboooo
Orasini soyleyemiyoruz malesefHadi zaman geçti diyelim o geçen süre içinde iyi olduğunu nasıl bilcez
Bak bir tek bu senaryoda mumkun olabilir isteGörümcemle ben o kadar çok benziyoruz ki bana benzerse ona, ona benzerse bana benzeyecek kızımherkes öz ablam zannediyor
Sıpalar bi tepiklemeye başlasalar bizi de rahatlasakOyyyyy nasil durmus oyleee yaaa minnosbenimki hep yan yatik kafa sagda ayaklar solda ahdjfjfjf
ayy altıma yapıcam gülmekten grupta görümce seven yokmuş he sjahgagagagahahahah7 yıldır evliyim görümcelerimin suratına hiç dikkatli bakmadım, dikkatli de bakmayacağım mazallah
Pihtilasma testi yaptirmismiydiniz kan pihtilasmasi olabilir mi acaba11+1 canım. Ama biliyorsunuz 8. Haftadan beri lekelenme ile mücadele ediyordum. Neden niçin oluyor hiç birşey söylemiyorlar tutunacaksa tutunur diyorlar. Bu kanamadan bir gün önce dr a gitmiştim ne kanama alanı ne başka birşey çok iyi dedi. Artık büyük düşük ihtimali %1 dedi. Sabahına bu oldu. Bilinmiyor işte sebebi.
benimki zayıf kupkuru bişi yaa huylarını da hiç sevmiyorum eşimle bana benzesin inşallah akıllı yavrum annesinin sözünü dinler o hxjshhajzBak bir tek bu senaryoda mumkun olabilir istebizim benzeyen tek sey sackas rengimiz ama kiz olsaydi fizik olarak cekebilirdi o da ben gibi narin yapili ama benden boyludur elleri tirnaklari uzun guzeldir boyle. Ama yani anasi dururken banane neden hala kizkardesim olsa ceksin teyzeye okeyim bak sjdjfjfjfj.
keşke karbonhidrat yeyince güzel olsalarKızlar bu arada elma yiyince de bebek çok güzel oluyormuş
Ahahahahaha benimkinin de degisik huylari vardir kayinvalidem bile kendi kizini kastederek iyi ki kiz olmuyor torun dedi ahahahahahahabenimki zayıf kupkuru bişi yaa huylarını da hiç sevmiyorum eşimle bana benzesin inşallah akıllı yavrum annesinin sözünü dinler o hxjshhajz
Ilk hamileligin miAy bi şey diycem hamilelik çok güzel bi şeymiş yaaaaaaaaaaaaaa Rihanna gibi sürekli doğurucam ben de
benimki de kendi kızından çok beni sever öyle diyo hepAhahahahaha benimkinin de degisik huylari vardir kayinvalidem bile kendi kizini kastederek iyi ki kiz olmuyor torun dedi ahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?