Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Maşallah canım. Rabbim esirgesin Sen kaç haftalıksın? Seninki de baya çıkmış. Benim çocuk içeride iki büklüm mü duruyor ne yapıyor da bu kadar küçük acaba
Ahahhaha biraz bebek biraz göbek ortaya karışık oldu
Aayyyyy ucuncu de boyle mi oluyor yaaaaa ben sok ahahahahaha
Yani biraz sezeryan göbeğin vardı biraz da bebek buyudu diye düşünüyorum
Amannn yarabbbiiiii ay maşallahh hele göbeğin güzelliğine gell
Hahahahha daha güzeli senin olacaktır eminim ki
Bacımm bacımmmm maşallah subhanallah bunu nasıl başardın sennn
Su içsem yarıyor bacım benim suçum yok hormonlar online
Cinsiyeti erkekmiş ya yazık umurlarında bile olmadı birbirlerini yemeye devam ettiler. Yavrum daha ana karnında yazılmış kötü kaderi çok üzüldüm
Bebeğe çok üzüldüm nereye doğacağını bilmeden yavrum benim

Oyyyyy nasil durmus oyleee yaaa minnos benimki hep yan yatik kafa sagda ayaklar solda ahdjfjfjf

7 yıldır evliyim görümcelerimin suratına hiç dikkatli bakmadım, dikkatli de bakmayacağım mazallah
Ben anneme degil
Halama benziyorum mesela ama şu kafadayım herkesi doğurup kendine benzettsin banane ben taşıyacak ben doğuracak o kadar emek verecek bana benzesin

Ben anneme degil
Halama benziyorum mesela ama şu kafadayım herkesi doğurup kendine benzettsin banane ben taşıyacak ben doğuracak o kadar emek verecek bana benzesin
Bak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münoseboooo

Bak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münoseboooo
Görümcemle ben o kadar çok benziyoruz ki bana benzerse ona, ona benzerse bana benzeyecek kızım herkes öz ablam zannediyor

Görümcemle ben o kadar çok benziyoruz ki bana benzerse ona, ona benzerse bana benzeyecek kızım herkes öz ablam zannediyor
Bak bir tek bu senaryoda mumkun olabilir iste bizim benzeyen tek sey sackas rengimiz ama kiz olsaydi fizik olarak cekebilirdi o da ben gibi narin yapili ama benden boyludur elleri tirnaklari uzun guzeldir boyle. Ama yani anasi dururken banane neden hala kizkardesim olsa ceksin teyzeye okeyim bak sjdjfjfjfj.

Pihtilasma testi yaptirmismiydiniz kan pihtilasmasi olabilir mi acaba

benimki zayıf kupkuru bişi yaa huylarını da hiç sevmiyorum eşimle bana benzesin inşallah akıllı yavrum annesinin sözünü dinler o hxjshhajz

benimki zayıf kupkuru bişi yaa huylarını da hiç sevmiyorum eşimle bana benzesin inşallah akıllı yavrum annesinin sözünü dinler o hxjshhajz
Ahahahahaha benimkinin de degisik huylari vardir kayinvalidem bile kendi kizini kastederek iyi ki kiz olmuyor torun dedi ahahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…