- 22 Kasım 2022
- 3.469
- 3.803
- 63
Hangi duaaa bende okuyayımOrasini soyleyemiyoruz malesefbi dua var korunma duasi diye ben hep onu okurum gücünede cok inanirim kizimda da hep okurdum, oyle bi guven veriyoki hic kotu bise dusunmedim
Zaten erkek halaya benzemez. İlk erkek çocuk genetik olarak anneye benzermiş. Hık demiş simuşun burnundan düşmüş diyecekler. Ahanda buraya yazdımBak bir tek bu senaryoda mumkun olabilir istebizim benzeyen tek sey sackas rengimiz ama kiz olsaydi fizik olarak cekebilirdi o da ben gibi narin yapili ama benden boyludur elleri tirnaklari uzun guzeldir boyle. Ama yani anasi dururken banane neden hala kizkardesim olsa ceksin teyzeye okeyim bak sjdjfjfjfj.
Ben kuru sıkıyım mehmet ali erbil diyebilirsiniz dkdjdkjdjdjd hep lafta hep
Anammmm benim de erkegim nece olur bilmem dicem tam babam aklima geldi ben onun kopyasiyim ahsjdjdjdjd. Hosgeldin dede bebekZaten erkek halaya benzemez. İlk erkek çocuk genetik olarak anneye benzermiş. Hık demiş simuşun burnundan düşmüş diyecekler. Ahanda buraya yazdım
Ne kadar da ben gerçekten .Ne bakıyorsunuz diye kavga edesim var,eşim çok yardımcı biri gene de kendim yapmayınca hiç içime sinmiyor,evimi bok götürmesine tahammülüm kalmayınca kendimi iyice daraltıyorum.Değilsin bazı günler herkesi pıçaklama hissi doğuyorevin durumunu görünce delirecek gibi oluyorum eşimin yaptıklarını beğenmiyorum yataktan kalkasım gelmiyor işe gidiyorum parfüm kokuları bayıyor mezar turizm gerçekten iğrenç bi hayat şarkısı tüm gün kafamda çalıyor
Yaa inşallah öyledir. Benimde bel ağrım en başından beri hiç geçmedi ve azıcık ayakta kalsam ölüyorum bel ağrısından. Bel ağrısına da sevinilmez dimiAma kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu
Allah çok yardımcımız olsun,ben de kolonya koklayıp duruyorum .hiç bilmiyorum ben çocukken bile kustuğumu bilmem çok can sıkıcı bişey günde üç oluyodu bazen bu ara bire düştü allahtankahve kokluyorum bazen anlık yatıştırıyo beni dene istersen
SenceIlk hamileligin mi
Bunu hepimiz için dileyip amin diyelimen son üniversitede 50 kiloydumdoğumdan sonra hedefim 55
Yaaaa maviiiiiş hıçkırıklarını yerim ben onunnnnnn
Bende de bel ağrısı var sizin cinsiyt belli miYaa inşallah öyledir. Benimde bel ağrım en başından beri hiç geçmedi ve azıcık ayakta kalsam ölüyorum bel ağrısından. Bel ağrısına da sevinilmez dimi
Ben de 4 sene once evlenirken 48 dim. Utanmasam arti 20 gelicem bi iki haftaya bu gidisle ajdjdjdj. Ama 48 ken esim bwgenmiyodu beni bak cocuk gibisin filandiyodu ajdjdjdjd. 55 benim de limit kilomdur keske donsem doguruncaen son üniversitede 50 kiloydumdoğumdan sonra hedefim 55
Noooooo benim 55’te kemiklerim sayılırBunu hepimiz için dileyip amin diyelim
Seninki sana benzeyecek çünkü ilişkinizin baskını sensin. Sen benim balık hislerime güven ve o gün geldiğinde bana yazAnammmm benim de erkegim nece olur bilmem dicem tam babam aklima geldi ben onun kopyasiyim ahsjdjdjdjd. Hosgeldin dede bebek
Ama bak vunu da curuturum kaynim kayinpederimin aynisi kocam kaynanamin aynisi ikinci oglan olaraktan
14 hafta göbüş güncellemesidısardan bakanlar anlamasa da ben bu haline bile çok mutlu oluyorummmm
41 kere maşallah kızlar sizlere poponuzu kaşıyınGöbek konusunda kimse benimle yarisamaz ahahahah midem de çok şişlik hissediyorum ya nedense(aynanın kusuruna bakmayın bacikomlar)
Ahahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHASeninki sana benzeyecek çünkü ilişkinizin baskını sensin. Sen benim balık hislerime güven ve o gün geldiğinde bana yaz
Aha senin de kızın olcak o zamanYaa inşallah öyledir. Benimde bel ağrım en başından beri hiç geçmedi ve azıcık ayakta kalsam ölüyorum bel ağrısından. Bel ağrısına da sevinilmez dimi
"Bismillâhillezi lâyedurru ma'asmihi şey'ün filerdi velâfissemâi vehüves-semi'ulalim."Hangi duaaa bende okuyayım
Aaay bu neeeeeeeeee
Heybetini gizli tut yiğidimmm de onaAhahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?