Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Zaten erkek halaya benzemez. İlk erkek çocuk genetik olarak anneye benzermiş. Hık demiş simuşun burnundan düşmüş diyecekler. Ahanda buraya yazdım

Zaten erkek halaya benzemez. İlk erkek çocuk genetik olarak anneye benzermiş. Hık demiş simuşun burnundan düşmüş diyecekler. Ahanda buraya yazdım
Anammmm benim de erkegim nece olur bilmem dicem tam babam aklima geldi ben onun kopyasiyim ahsjdjdjdjd. Hosgeldin dede bebek
Ama bak vunu da curuturum kaynim kayinpederimin aynisi kocam kaynanamin aynisi ikinci oglan olaraktan

Ne kadar da ben gerçekten .Ne bakıyorsunuz diye kavga edesim var,eşim çok yardımcı biri gene de kendim yapmayınca hiç içime sinmiyor,evimi bok götürmesine tahammülüm kalmayınca kendimi iyice daraltıyorum.

Ama kız çocuk bele erkek cocuk kasığa vurur dedikleri doğru olabilir sanki simuş? Senin çok belirgin kasık benim çok belirgin bel ağrım vardı en büyük fark oydu
Yaa inşallah öyledir. Benimde bel ağrım en başından beri hiç geçmedi ve azıcık ayakta kalsam ölüyorum bel ağrısından. Bel ağrısına da sevinilmez dimi

en son üniversitede 50 kiloydum doğumdan sonra hedefim 55
Ben de 4 sene once evlenirken 48 dim. Utanmasam arti 20 gelicem bi iki haftaya bu gidisle ajdjdjdj. Ama 48 ken esim bwgenmiyodu beni bak cocuk gibisin filandiyodu ajdjdjdjd. 55 benim de limit kilomdur keske donsem dogurunca

Anammmm benim de erkegim nece olur bilmem dicem tam babam aklima geldi ben onun kopyasiyim ahsjdjdjdjd. Hosgeldin dede bebek
Ama bak vunu da curuturum kaynim kayinpederimin aynisi kocam kaynanamin aynisi ikinci oglan olaraktan
Seninki sana benzeyecek çünkü ilişkinizin baskını sensin. Sen benim balık hislerime güven ve o gün geldiğinde bana yaz

14 hafta göbüş güncellemesi dısardan bakanlar anlamasa da ben bu haline bile çok mutlu oluyorummmm

Biraz yemek biraz bebek ajdjdjdjdjd
Eki Görüntüle 3589192

Göbek konusunda kimse benimle yarisamaz ahahahah midem de çok şişlik hissediyorum ya nedense (aynanın kusuruna bakmayın bacikomlar)
41 kere maşallah kızlar sizlere poponuzu kaşıyın o kadar tatlı duruyor ki göbeğiniz

Seninki sana benzeyecek çünkü ilişkinizin baskını sensin. Sen benim balık hislerime güven ve o gün geldiğinde bana yaz
Ahahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHA

Yaa inşallah öyledir. Benimde bel ağrım en başından beri hiç geçmedi ve azıcık ayakta kalsam ölüyorum bel ağrısından. Bel ağrısına da sevinilmez dimi
Aha senin de kızın olcak o zaman
Annem belim ağrıyor diye senin kızın olacak dediğinde hep kızardım saçmalama çocuk erkeğe benziyor ne alaka diye
Bana hamileyken beli erkek kardeşime hamileyken kasığı ağrımış hep

Ahahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHA
Heybetini gizli tut yiğidimmm de ona hahahahahaahhahahha
Bende senin gibiyim ve hünkarım aslanlar gibi boylu poslu. O yüzden kızım benim gibi beyaz tenli ela gözlü fındık burunlu olsun, kocam gbi boylu kuvvetli olsun. Kızz cok mu şey istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…