Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İlacı kullandıktan 1-2 saat sonra karın ağrısı oluyor. Bacaklarımda halsizlik oluyor biraz. Bunlar normal midir acaba?

Günaydın kızlar. Dün bütün gün mide bulantısıyla uğraştığım için gece 1 tane prilam içtim. İlk defa kullandım. Bugün sersem halde uyandım. Daha kötüyüm. Prilam’ın böyle bir etkisi var mı?

Uyku hali sersemlik yaptığı söyleniyor ama bana yapmadı çünkü içmeyince daha kötüydüm

Kızlar bana da arkadaşlarım akrep burcu kızları fena olur diyorlar yandık napıcaz biz bana çekerse iyi huylu olur da (mütevazilik seviyem) babasına çekerse biraz şüpheli djfjjffjdk

Günaydın, evet yapıyor valla. Ben bir gün sabah işe giderken içtim ve günü zor kapattım. Sarhoş gibiydim ayakta uyuyordum resmen. O yüzden gece uyumadan 1 saat önce içiyorum. Hem uyuma etkisini kullanıyorum

Günaydın, evet yapıyor valla. Ben bir gün sabah işe giderken içtim ve günü zor kapattım. Sarhoş gibiydim ayakta uyuyordum resmen. O yüzden gece uyumadan 1 saat önce içiyorum. Hem uyuma etkisini kullanıyorum
Ben gece uyumadan önce içtim. Haftalardan beri ilk defa deliksiz uyudum gerçekten. Ama mide bulantım geçmediği gibi üstüne sersemlik ve baş ağrısı eklendi

Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İlacı kullandıktan 1-2 saat sonra karın ağrısı oluyor. Bacaklarımda halsizlik oluyor biraz. Bunlar normal midir acaba?
Ben kullanıyorum progestan neredeyse bir aydan fazladır ama böyle bir etkisi olmadı bende. Fitil kaynaklı olduğuna emin misin?

Ben kullanıyorum progestan neredeyse bir aydan fazladır ama böyle bir etkisi olmadı bende. Fitil kaynaklı olduğuna emin misin?
Hep fitili kullandıktan sonra olduğu için öyle düşündüm. Böyle çok hafif bir karın ağrısı oluyor. Doktora sormuştum. Olabilir demişti ama emin olmak istedim yine de. Her şeyden korkar oldum

Kız niye kara haber gibi söylüyon shsjd erkek cocugu candır, bebde keremde kız istiyordm ama iyi ki kerm olmus o olmasa naparmısım bizim için en hayırlısını allah bilir. Belki kız olsa kalbime bu kadsr şifa olmucaktı, cunku erkek bebeleri anneye cok düşkün olur

Sağlıkla gelsin diye de dua etmek lazım canom çok da şeytmemek lazım nasılsa planı yaptın ikinci için kıbrıs yolları arşınlancak rabbim gönlüne göre versin erkek bebeğin tadını doğunca anlayacaksın iki yeğenim var her gördüğümde her resimlerine baktığımda ağzım sulanır kalbim erir rabbim eksikliklerini göstermesin analarına aşık iki erkek evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…