Evet benim de arkadaşın kızı akrep, kız olursa yandın diyo:))Kızlar bana da arkadaşlarım akrep burcu kızları fena olur diyorlar yandık napıcaz bizbana çekerse iyi huylu olur da (mütevazilik seviyem) babasına çekerse biraz şüpheli djfjjffjdk
Canım ben tek seferde iki tane alıyorum bazen özellikle gece yatmadan bazen çok iyi uyumuş olurum,bazen de hiç bana mısın demiyor.Berbat uyku uyurum.Sersemlik çok yapıyor .Günaydın kızlar. Dün bütün gün mide bulantısıyla uğraştığım için gece 1 tane prilam içtim. İlk defa kullandım. Bugün sersem halde uyandım. Daha kötüyüm. Prilam’ın böyle bir etkisi var mı?
Ayy ben çok yiyorum ama ekşi elmaKızlar bu arada elma yiyince de bebek çok güzel oluyormuş
Ben sevmem yalan yok içten pazarlıklı köy kurnazının teki özenti, karakteri olmayan bir tip hiç hoşlanmam böyle insanlardan aile ortamı dışındada asla muhatap olmam o sebeple ona benzeyeceğini sanmamBak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münoseboooo
Bak evet bir tek boyu ve bacakları babasına benzeyebilir 1.90 boyuyla bir katkısı olsun çocuğaAhahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHA
Canım ben fitil olarak alıyorum gaz yapıyor evet ama bacaklarda halsizlik olmadı hiç çok uzun zaman kullandım hem oral hem vajinal ama bacaklarda sorun olmadıProgestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İlacı kullandıktan 1-2 saat sonra karın ağrısı oluyor. Bacaklarımda halsizlik oluyor biraz. Bunlar normal midir acaba?
Ayy benim akrep burcu 2-3 arkadaşım var hepsi de çok naif iyi yürekliler hırslılar falan severim yaniKızlar bana da arkadaşlarım akrep burcu kızları fena olur diyorlar yandık napıcaz bizbana çekerse iyi huylu olur da (mütevazilik seviyem) babasına çekerse biraz şüpheli djfjjffjdk
Bide doktora sorup yanıt almamıza rağmen kendi canımızı sıkmak için iyice kurcalıyoruz bazı şeyleri, bende de var bu durumHep fitili kullandıktan sonra olduğu için öyle düşündüm. Böyle çok hafif bir karın ağrısı oluyor. Doktora sormuştum. Olabilir demişti ama emin olmak istedim yine de. Her şeyden korkar oldum
Canımmm çok sevindim oh oh bebişin kocaman olmusGünaydın a dostlar ben ara kontrole gittim geldim perşembe günü serklaj olacağım şimdilik her şey yolunda çok şükürbebek göbek kombin güncellemesi ile pozitif ve enerjik bir gün olsun otururken karnım çıkıyor diyordum ayakta da çıkıyor
Oy maşallah nazar değmesinGünaydın a dostlar ben ara kontrole gittim geldim perşembe günü serklaj olacağım şimdilik her şey yolunda çok şükürbebek göbek kombin güncellemesi ile pozitif ve enerjik bir gün olsun otururken karnım çıkıyor diyordum ayakta da çıkıyor
Kızlar bana da arkadaşlarım akrep burcu kızları fena olur diyorlar yandık napıcaz bizbana çekerse iyi huylu olur da (mütevazilik seviyem) babasına çekerse biraz şüpheli djfjjffjdk
Oh maşallah canım büyümüş kocaman olmuşGünaydın a dostlar ben ara kontrole gittim geldim perşembe günü serklaj olacağım şimdilik her şey yolunda çok şükürbebek göbek kombin güncellemesi ile pozitif ve enerjik bir gün olsun otururken karnım çıkıyor diyordum ayakta da çıkıyor
Ahahahahahahaah ilahi poncikkkkkkBen sevmem yalan yok içten pazarlıklı köy kurnazının teki özenti, karakteri olmayan bir tip hiç hoşlanmam böyle insanlardan aile ortamı dışındada asla muhatap olmam o sebeple ona benzeyeceğini sanmamben kendi resmime ve kız kardeşlerimin resmine bakacağım göçmen genlerimizden nasiplensin kızım
Oyyy masallah buyumussunuz annesiGünaydın a dostlar ben ara kontrole gittim geldim perşembe günü serklaj olacağım şimdilik her şey yolunda çok şükürbebek göbek kombin güncellemesi ile pozitif ve enerjik bir gün olsun otururken karnım çıkıyor diyordum ayakta da çıkıyor
Sabah 6 da hastanede yatış verecekler bugün anestezi işlerini hallettim sanırım ilk beni alacaklar operasyonaCanımmm çok sevindim oh oh bebişin kocaman olmusAllah nazarlardan saklasın
Saat kaçta randevun persembe günü
Ben de ben de sapıklar gibi dokunasim geliyorOy maşallah nazar değmesinhamiş göbüşleri çok motive ediyor beni ya bayılıyorum
Daha çok göbek daha çok göbekOh maşallah canım büyümüş kocaman olmuş
İnşallah canım olayım bitsin görümcem bende eşim yurtdisina gidecek diğer gorumcem de gelecek yatarım evde mis gibiOyyy masallah buyumussunuz annesigayet de var hamile gobusun deli misin insallah her sey cok yolunda gidecek canim zaten tedbiren yapilacak dualarimiz seninle
İnsallaholumsuz hicbir risk olmayacak allahin izniyleİnşallah canım olayım bitsin görümcem bende eşim yurtdisina gidecek diğer gorumcem de gelecek yatarım evde mis gibiyapılınca enfeksiyon kanama riskin var yaptırmazsan da düşük riskin var birden açılır suyun gelebilir dedi sen seç dedi dedim riske atamam elimden geleni yapayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?