Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım ben tek seferde iki tane alıyorum bazen özellikle gece yatmadan bazen çok iyi uyumuş olurum,bazen de hiç bana mısın demiyor.Berbat uyku uyurum.Sersemlik çok yapıyor .

Kızlar bu arada elma yiyince de bebek çok güzel oluyormuş
Ayy ben çok yiyorum ama ekşi elma
Bak gorumcemi severim guzel de kizdir allah icin fizigi boyu posu gozleri filan, ama yani onun cocugu bana benzeeyecek mi hayir imkansiz. O zaman benimki de ona benzemesin ya ne münoseboooo
Ben sevmem yalan yok içten pazarlıklı köy kurnazının teki özenti, karakteri olmayan bir tip hiç hoşlanmam böyle insanlardan aile ortamı dışındada asla muhatap olmam o sebeple ona benzeyeceğini sanmam ben kendi resmime ve kız kardeşlerimin resmine bakacağım göçmen genlerimizden nasiplensin kızım
Ahahahah ay boyu posu kocama benzese bari ben 164 standart biriyim ahdjdjdjd. Hunkarim heybetlidir genis omuzlu filan sjdjdjdjdjd CILEK ICIME SEN KACTI AHAHAHAHA
Bak evet bir tek boyu ve bacakları babasına benzeyebilir 1.90 boyuyla bir katkısı olsun çocuğa benim baldırlarım kalın eşimin sütun gibi bacakları ona benzeyebilir
Progestan fitil kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. İlacı kullandıktan 1-2 saat sonra karın ağrısı oluyor. Bacaklarımda halsizlik oluyor biraz. Bunlar normal midir acaba?
Canım ben fitil olarak alıyorum gaz yapıyor evet ama bacaklarda halsizlik olmadı hiç çok uzun zaman kullandım hem oral hem vajinal ama bacaklarda sorun olmadı
Kızlar bana da arkadaşlarım akrep burcu kızları fena olur diyorlar yandık napıcaz biz bana çekerse iyi huylu olur da (mütevazilik seviyem) babasına çekerse biraz şüpheli djfjjffjdk
Ayy benim akrep burcu 2-3 arkadaşım var hepsi de çok naif iyi yürekliler hırslılar falan severim yani

Hep fitili kullandıktan sonra olduğu için öyle düşündüm. Böyle çok hafif bir karın ağrısı oluyor. Doktora sormuştum. Olabilir demişti ama emin olmak istedim yine de. Her şeyden korkar oldum
Bide doktora sorup yanıt almamıza rağmen kendi canımızı sıkmak için iyice kurcalıyoruz bazı şeyleri, bende de var bu durum valla saçlarımda beyaz yoktu üç ayda saçlarım beyazladı. Şimdiden böyle her şeyden korkup tedirgin oluyoruz bebekten sonra ne olur Allah bilir

Dün gece bi rüya gördüm ama etkisiyle uyandım sonra anlamına baktım. Hamileyse oğlu olur diyordu dedim eski çağlarda yaşasaydık bu rüya çok işime yarardı beldenin bilge kocakarıları rüyamı yorumlayıp cinsiyet söylerlerdi. Gecenin dördü yatakta dönen muhabbet bu tabii bu kocama uykusuz her gece yorgun ölesiye formunda yansıdı ama olsundu

Günaydın a dostlar ben ara kontrole gittim geldim perşembe günü serklaj olacağım şimdilik her şey yolunda çok şükür bebek göbek kombin güncellemesi ile pozitif ve enerjik bir gün olsun otururken karnım çıkıyor diyordum ayakta da çıkıyor

Eklentiler

• 1000013406.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 1000013407.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 90
Canımmm çok sevindim oh oh bebişin kocaman olmus Allah nazarlardan saklasın
Saat kaçta randevun persembe günü

Oy maşallah nazar değmesin hamiş göbüşleri çok motive ediyor beni ya bayılıyorum

Oh maşallah canım büyümüş kocaman olmuş

Ahahahahahahaah ilahi poncikkkkkk

Oyyy masallah buyumussunuz annesi gayet de var hamile gobusun deli misin insallah her sey cok yolunda gidecek canim zaten tedbiren yapilacak dualarimiz seninle

Kızlar herkese iyi haftasonlarıı... Ay ben bi hasta oldum ilk üç ay bulantı bilmeyen ben banyodan çıkamadım 50 sayfa yazmışsınız okumaya başlamadan selam vereyim dedim

Oyyy masallah buyumussunuz annesi gayet de var hamile gobusun deli misin insallah her sey cok yolunda gidecek canim zaten tedbiren yapilacak dualarimiz seninle
İnşallah canım olayım bitsin görümcem bende eşim yurtdisina gidecek diğer gorumcem de gelecek yatarım evde mis gibi yapılınca enfeksiyon kanama riskin var yaptırmazsan da düşük riskin var birden açılır suyun gelebilir dedi sen seç dedi dedim riske atamam elimden geleni yapayım da

İnsallaholumsuz hicbir risk olmayacak allahin izniyle iyi dusunelim iyisi olsun canim, gorumcelere naz yap baksinlar yegenlerinin annesine cicek gibi

Kızlar zaten ilaç alamıcam diye hastaneye gitmek istememiştim ben. Dün hastalığın da etkisiyle kocamı bi payladım adam neye uğradığını şaşırdı. Az kaldı evden kovuyordum sonra böyle olmıcak biz bi acile gidelim dedi ağlaya ağlaya acile gittim. Bişey yapmadılar tabi bi parol serum yedim bu sefer de ona söylendim sana demiştim ne gerek vardı diye. Ama sonra doktor bi bebeğe bakalım dedi benim sinir uçtu gitti hemen koşa koşa yattım baktık. Cihaz o kadar kötüydü ki üstüne benim kız da zıplayıp durunca bişey göremedik. Ama bana yetti valla. Sonra sırıta sırıta eve geldim. eşim diyo bi daha seni direkt eline çikolata verip acile götürcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…