Görümce görümce görmeyeyim ömrümce diye şakalar yapıyorum sadece içimdenİnsallaholumsuz hicbir risk olmayacak allahin izniyleiyi dusunelim iyisi olsun canim, gorumcelere naz yap baksinlar yegenlerinin annesine cicek gibi
Öncelikle geçmiş olsunKızlar zaten ilaç alamıcam diye hastaneye gitmek istememiştim ben. Dün hastalığın da etkisiyle kocamı bi payladımadam neye uğradığını şaşırdı. Az kaldı evden kovuyordum sonra böyle olmıcak biz bi acile gidelim dedi ağlaya ağlaya acile gittim. Bişey yapmadılar tabi bi parol serum yedim bu sefer de ona söylendim sana demiştim ne gerek vardı diye. Ama sonra doktor bi bebeğe bakalım dedi benim sinir uçtu gitti hemen koşa koşa yattım baktık. Cihaz o kadar kötüydü ki üstüne benim kız da zıplayıp durunca bişey göremedik. Ama bana yetti valla. Sonra sırıta sırıta eve geldim. eşim diyo bi daha seni direkt eline çikolata verip acile götürcem
Hadi bakalım kolaylıkla ferahlıkla geçsinSabah 6 da hastanede yatış verecekler bugün anestezi işlerini hallettim sanırım ilk beni alacaklar operasyona
Aloooğ anneğğ nerde kaldı bizim muz püresiAma elini kulağına götürmüş biriyle konuşuyor gibi süphelii
Eşek sıpasıı 5-6 ay sonra çıkışta bekliycem onuAloooğ anneğğ nerde kaldı bizim muz püresi
Ya maşallahAma elini kulağına götürmüş biriyle konuşuyor gibi süphelii
Anneğğğ aynıAloooğ anneğğ nerde kaldı bizim muz püresi
Benim de öyle oluyor canım normal diye düşünüp hiç stres yapmıyorumKızlar benim sağ kasığımda hatta doktorun ultrasonda baktırdığı yerde orası oluyor,bazen ani hareket edince yatakta filan telefona uzanınca o zaman ani bir ağrı hissediyorum,siz de böyle bir şey oluyor mu?
Sağlıkla gelsin diye de dua etmek lazım canom çok da şeytmemek lazım nasılsa planı yaptın ikinci için kıbrıs yolları arşınlancakrabbim gönlüne göre versin erkek bebeğin tadını doğunca anlayacaksın iki yeğenim var her gördüğümde her resimlerine baktığımda ağzım sulanır kalbim erir rabbim eksikliklerini göstermesin analarına aşık iki erkek evlat
En başından beri ilk duam tabii ki saglıklı olmasıydı onu söylemeye bile gerek yok, aksini düşünen yoktur diye tahmin ediyorum. Yok yok yavaş yavaş ogluş moduna da giriyoruz tabi, ayrıca bana çok düşkün olacagı için yine şanslıyım, babası düşünsün gerisini bananeKız niye kara haber gibi söylüyon shsjd erkek cocugu candır, bebde keremde kız istiyordm ama iyi ki kerm olmus o olmasa naparmısımbizim için en hayırlısını allah bilir. Belki kız olsa kalbime bu kadsr şifa olmucaktı, cunku erkek bebeleri anneye cok düşkün olur
Yüzüne söylesin bakalım bide dkdhdjhdjdhdEşek sıpasıı 5-6 ay sonra çıkışta bekliycem onu
Ani olup hemen geçtiği için bana da normal geldi açıkçası,doktora bile sormadım .Benim de öyle oluyor canım normal diye düşünüp hiç stres yapmıyorum
İçini ferah tut bir şey olmaz inşallah kaç haftalık senin bebikkoAni olup hemen geçtiği için bana da normal geldi açıkçası,doktora bile sormadım .
Benim oglum da hep yattigi yerden el kol dirsek kivirma halinde pasa gibi yatiyorÖncelikle geçmiş olsunbugün benim de kontrolüm vardı çikolata yedim bizim oğlan banamısın demiyor hiç hareket etmiyor hiç göremedik elini kolunu hareket ederken,anası gibi rahatına düşkün demekki sürekli yatışta
Yaaa evettt bi esitsizlik var hep, hatta doktora dedim ki kafasi daha buyuk ya su an ona gore mi farkediyor, hayir diyip guldu rezil oldum sjdjdjdj. Ama yeminle fark varKızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
Ahahahaha ben gorumceme bu aralar surekli yegenine bir sey almasi yapmasi yonunde motive edici mesajlar atiyorum, kizin bana sevgisi artti resmen hala olacagi icin ahdjdjdGörümce görümce görmeyeyim ömrümce diye şakalar yapıyorum sadece içimden
Bende de aynı hatta soracağım gidince bir de sağ tarafta sürekli hissettiğim birşey var bağırsak diyeceğim ama sanmıyorum üçüncü olduğu için benim hissediyor olabilirmiyim tabiki daha erken ama eminim sankiKızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
11 haftalık şekerimİçini ferah tut bir şey olmaz inşallah kaç haftalık senin bebikko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?