Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Öncelikle geçmiş olsun bugün benim de kontrolüm vardı çikolata yedim bizim oğlan banamısın demiyor hiç hareket etmiyor hiç göremedik elini kolunu hareket ederken,anası gibi rahatına düşkün demekki sürekli yatışta

Kızlar benim sağ kasığımda hatta doktorun ultrasonda baktırdığı yerde orası oluyor,bazen ani hareket edince yatakta filan telefona uzanınca o zaman ani bir ağrı hissediyorum,siz de böyle bir şey oluyor mu?

Kızlar benim sağ kasığımda hatta doktorun ultrasonda baktırdığı yerde orası oluyor,bazen ani hareket edince yatakta filan telefona uzanınca o zaman ani bir ağrı hissediyorum,siz de böyle bir şey oluyor mu?
Benim de öyle oluyor canım normal diye düşünüp hiç stres yapmıyorum

En başından beri ilk duam tabii ki saglıklı olmasıydı onu söylemeye bile gerek yok, aksini düşünen yoktur diye tahmin ediyorum. Yok yok yavaş yavaş ogluş moduna da giriyoruz tabi, ayrıca bana çok düşkün olacagı için yine şanslıyım, babası düşünsün gerisini banane

Kızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum

Benim oglum da hep yattigi yerden el kol dirsek kivirma halinde pasa gibi yatiyor bizim ogluslar pasa olcak pasa

Kızlar benim bazen karnımın sağ lobu bazen de sol lobu daha şişkin oluyor. Yani yanılsama mı bu henüz öyle bi hareket alanı yoktur gibi geldiği için sizde de oluyor mu diye merak ediyorum
Yaaa evettt bi esitsizlik var hep, hatta doktora dedim ki kafasi daha buyuk ya su an ona gore mi farkediyor, hayir diyip guldu rezil oldum sjdjdjdj. Ama yeminle fark var

Görümce görümce görmeyeyim ömrümce diye şakalar yapıyorum sadece içimden
Ahahahaha ben gorumceme bu aralar surekli yegenine bir sey almasi yapmasi yonunde motive edici mesajlar atiyorum, kizin bana sevgisi artti resmen hala olacagi icin ahdjdjd

Bende de aynı hatta soracağım gidince bir de sağ tarafta sürekli hissettiğim birşey var bağırsak diyeceğim ama sanmıyorum üçüncü olduğu için benim hissediyor olabilirmiyim tabiki daha erken ama eminim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…