Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sata göre kuşum cunku misal o ay önce gidebilir, daha sonra normale dönebilir tutmaz o yani

Ben de aynı durumdayım iki gündür baya arttı. Baş ağrısı ile birlikte. Doktor mide bulantısı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin emaresidir demişti tek tesellim o:)
inşallah canım ya .4 ay prenseslik ayı dediler biz hala kül kedisi :)

Kizlarr bir test daha yaptim daha belirgin!
Kan da verdim! Persembe sabah yine kan vercem. Ne yazikki sonuclar bir gunde cikiyor.

Kac olmasi lazim iki gune bir nasil artmali nolur beni bilgilendirin.

ilk kimyasal gebelik 2018de yasadim, ikinci ve sonuncu bu gectigimiz mart ayi yasadim. Ins bu gebeligim saglikli ilerler. Bol dua bekliyorum ve dua ediyorum. Benimle bilgilerinizi paylasirsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim

Eklentiler

• 16849E8C-7457-4FF7-88B6-46BF6174448F.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah sagliklla ilerlersiniz dualarım sizinle

betan kesin yüksek gelir canım çok belirgin testlerin tabi 3 dk sonra böyle çıkmadıysa. Beklemek istemiyorsan özel hastanede kan verebilirsin 1 saat sonra çıkıyor sonucu

Çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Size tavsiyem beta hcg baktırırken progesteron da baktırmanız
Benim de üç kaybım var, sonuncuda beta takibiyle birlikte progesteron da bakıldı hep, olası bir durumda takviye gerekirse diye. O normal değer aralığındaysa gebelik de güzel ilerliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…