- 22 Kasım 2022
- 3.478
- 3.808
- 63
kalsiyum içeren ne varsa asılmamız lazımCanım aynı durumdayımresmen diş etlerim çekilmeye başladı
Kalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ben de yeni başladım (11. haftadayım) vitabiotics osteocare başladı doktorum.kefir olur aslında bak onu hiç tüketmiyorum puxhu da söylemişti almadım hala. bugün alayım
Kaşar peyniri de yekalsiyum içeren ne varsa asılmamız lazımdoğurana kadar diş etleri böyle giderse sallanır hepsi allah korusun ya
aaaa bunu bilmiyordum öyle bi takviye olduğunu. bi sorayım doktoraKalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ben de yeni başladım (11. haftadayım) vitabiotics osteocare başladı doktorum.
Sata göre kuşum cunku misal o ay önce gidebilir, daha sonra normale dönebilir tutmaz o yaniBu arada kızlar şunu soracağım size. Siz gebelik haftanızı sat a göre mi değiştiyse usg ye göre mi söylüyorsunuz? Mesela benim sat a göre 13+5 ama ultrasona göre 14+3 iki uygulama var birinde ayrı birinde ayrı takip ediyorum:) çok önce değişmişti usg de bu değişen gibi gidiyor zaten her kontrolde o yüzden merak ettim size sormak istedim.
inşallah canım ya .4 ay prenseslik ayı dediler biz hala kül kedisi :)Ben de aynı durumdayım iki gündür baya arttı. Baş ağrısı ile birlikte. Doktor mide bulantısı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin emaresidir demişti tek tesellim o:)
16. haftada kalsiyum ve demir başlanıyor demişti bana doktor. Bu hafta verir sanırımKalsiyum takviyesi alıyor musunuz? Ben de yeni başladım (11. haftadayım) vitabiotics osteocare başladı doktorum.
Senin fetal ne oldu canımm? Haber varmııBen de aynı durumdayım iki gündür baya arttı. Baş ağrısı ile birlikte. Doktor mide bulantısı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin emaresidir demişti tek tesellim o:)
ben 5. haftamdan beri kullanıyorum ağrım sızım hiç olmadı diyebilirim osteo kullanıyorum ben deaaaa bunu bilmiyordum öyle bi takviye olduğunu. bi sorayım doktora
Ben priam’a karar verdim canım, hatta belkiBende cybex mios yada priam istiyorum ama beklemedeyim henüz easy twist de olabilir o da pratik
Bana da erken geldi ama insan motive oluyor ufak tefek aldıkçamaşallahhbende 2 tane tulum takım aldım acaba erken mi başladım diye düşünüyordum ama çoğunluk alışverişe başlamış ne güzel
Gorseli varmı acabaBen priam’a karar verdim canım, hatta belki
e-priam kendi kendine sallansın dursun restoranda dışarıda.
benimmm hala çıkmadı cuma çıkıcak dedilerBir arkadaşın fetali kit eksikliğinden beklemedeydi. Kimdi ya unuttum şimdi ne durumda acaba
Ay doktora sordum ısrarla ama takviye için bisey demedi daha cok fırçala diyor. Zaten fırçaladıkça eriyor diş eti resmen ben anlamadım. Görüntüsü bile bozulduben 5. haftamdan beri kullanıyorum ağrım sızım hiç olmadı diyebilirim osteo kullanıyorum ben de
İnşallah sagliklla ilerlersiniz dualarım sizinleKizlarr bir test daha yaptim daha belirgin!
Kan da verdim! Persembe sabah yine kan vercem. Ne yazikki sonuclar bir gunde cikiyor.
Kac olmasi lazim iki gune bir nasil artmali nolur beni bilgilendirin.
ilk kimyasal gebelik 2018de yasadim, ikinci ve sonuncu bu gectigimiz mart ayi yasadim. Ins bu gebeligim saglikli ilerler. Bol dua bekliyorum ve dua ediyorum. Benimle bilgilerinizi paylasirsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim
beni de merdiven çıkarken falan rahat kullanımı biraz cezbediyor priam 'ın bakalım henüz karar veremedim :)Ben priam’a karar verdim canım, hatta belki
e-priam kendi kendine sallansın dursun restoranda dışarıda.
betan kesin yüksek gelir canım çok belirgin testlerin tabi 3 dk sonra böyle çıkmadıysa. Beklemek istemiyorsan özel hastanede kan verebilirsin 1 saat sonra çıkıyor sonucuKizlarr bir test daha yaptim daha belirgin!
Kan da verdim! Persembe sabah yine kan vercem. Ne yazikki sonuclar bir gunde cikiyor.
ilk kimyasal gebelik 2018de yasadim, ikinci ve sonuncu bu gectigimiz mart ayi yasadim. Ins bu gebeligim saglikli ilerler. Bol dua bekliyorum ve dua ediyorum. Benimle bilgilerinizi paylasirsaniz tecrubelerinizi cok sevinirim
Çoook tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Size tavsiyem beta hcg baktırırken progesteron da baktırmanızKizlarr bir test daha yaptim daha belirgin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?