Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın hamişlerrrrr.
Bugünümün problemi diş etleri. Gebeliğin başından beri aşırı derecede kanıyordu, şimdi eriyor artık resmen bunu yaşayan var mı aranızda ya

Günaydın hamişlerrrrr.
Bugünümün problemi diş etleri. Gebeliğin başından beri aşırı derecede kanıyordu, şimdi eriyor artık resmen bunu yaşayan var mı aranızda ya
Günaydın bebeğin seni sömürdüğü güzel beslendiği anlamına geliyor :) ilk gebeliğimde de çok olurdu bunda da olmaya başladı. kalsiyum bol bol almak lazım bol peynir süt ürünleri tüketebilirsin

Kızlar bebek karnımın sağ tarafına çökmüş gibi karnım sert ve ağrıyor. İlk gebeliğim gebeliğimin başından beri karnım ağrıyor, doktorum normal dedi rahim genişlediği için. Sanki karnım yırtılıyor böyle bir şey yaşayan var mı ?
Mide bulantılarım hala geçmedi prilam kullanıyorum Hala midesi bulanan var mı ? Bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı psikolojim bozuldu resmen

Günaydın hamişlerrrrr.
Yavrum çokça süt ürünü yemen lazım,dişleri de gebelik çok rahatsız ediyor.Bol bol peynir ye sabahları,akşam da muhakkak yoğurt ye.Bir bardak da gece yatmadan süt içebilirsin .

Günaydın hamişlerrrrr.
yani bugün benim de bi ayrı kanadı, fırçayı değdirir değdirmez aşırı bi kanama oldu şaşırdım ben deee

Aaa tamam çok sağol canım iyi Ona göre düzenleyeyim tekrar :)

Tesekkur ederim canim icime au serptin. Ins saglikli bir gebelik olur benimki de ve saglikli bor evlat.
Kan verecegim bugun sonra 2 hun arayla verip takip yapacagim. Ins betahcg yukselir saglikli bir sekilde arta arta gider dia edin benim icin

Canım tebrik ederim. Ben de yaşamıştım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hiç korkma kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik çok duydum. Güzel geçsin tadını çıkar
Amin canim ins cok tesekkurler Allah razi olsun. Dualariniza ihtiyacim var

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun insallah 13.30 da ikili sonucumu almaya gideceğim muayene de isteyecegim doktordan insallah usg den bakar

Ayy bunun ona faydası varsa şikayet etmemmm anam dişsiz kalmiyim de bide gençliğimin baharında ahjlaljalha

Yavrum çokça süt ürünü yemen lazım,dişleri de gebelik çok rahatsız ediyor.Bol bol peynir ye sabahları,akşam da muhakkak yoğurt ye.Bir bardak da gece yatmadan süt içebilirsin .
ay normalde de süt çok severim ama gebelikte asla tüketemedim,. kendimi zorlayayım bakalım artık yapcak bişey yok

Günaydın kızlar migreni olanlar nasıl başa çıkıyor acaba annemde de var ama hamile olunca hiç ağrımadı demişti benim bu 2. ilki 3 gün sürdü kafamı duvarlara vurasım geldi 1 tane parol aldım onun kendine hayrı yok zaten bu da 2. oldu 2 gündür deliricem ağrıdan

Yahu bende kasık ağrısı dışında bir şey kalmadı sizin belirtileri görünce kendimi sorguluyorum bir şey mi var diye…kontrole gidene kadar paranoyaklıkşar başladı hffjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…