- 22 Kasım 2022
- 3.484
- 3.812
- 63
Günaydın bebeğin seni sömürdüğü güzel beslendiği anlamına geliyor :) ilk gebeliğimde de çok olurdu bunda da olmaya başladı. kalsiyum bol bol almak lazım bol peynir süt ürünleri tüketebilirsinGünaydın hamişlerrrrr.
Bugünümün problemi diş etleri. Gebeliğin başından beri aşırı derecede kanıyordu, şimdi eriyor artık resmenbunu yaşayan var mı aranızda ya
Ben de aynı durumdayım iki gündür baya arttı. Baş ağrısı ile birlikte. Doktor mide bulantısı gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin emaresidir demişti tek tesellim o:)günaydın kızlar .Bulantılar bitecek derken artıyor benim .Aksam sadece çorba içebildim
Yavrum çokça süt ürünü yemen lazım,dişleri de gebelik çok rahatsız ediyor.Bol bol peynir ye sabahları,akşam da muhakkak yoğurt ye.Bir bardak da gece yatmadan süt içebilirsin .Günaydın hamişlerrrrr.
Bugünümün problemi diş etleri. Gebeliğin başından beri aşırı derecede kanıyordu, şimdi eriyor artık resmenbunu yaşayan var mı aranızda ya
yani bugün benim de bi ayrı kanadı, fırçayı değdirir değdirmez aşırı bi kanama oldu şaşırdım ben deeeGünaydın hamişlerrrrr.
ben sata göre hesaplıyorum çünkü doktorlarda doğumu sata göre planlıyor diye biliyorum. Usg de bebeğin boyuna göre ölçüm yaptıkları için boyu uzunsa haftası ileri çıkıyor gibi düşünüyorum ben ilerleyen haftalarda genellikle eşitleniyormuş zaten
Aaa tamam çok sağol canım iyi Ona göre düzenleyeyim tekrar :)Benim de öyle canım ya sata göre 14+3 ama usg göre 15+3 önden gidiyor. Ama ben hep sata göre söylüyorum çünkü bebek bazen öne geçer bazen geriye düşebilirmiş. Hep aynı ayarda gitmiyormuş çünkü o yüzden sat ı baz almak daha mantıklı gbi
Çok teşekkür ederim canımben sata göre hesaplıyorum çünkü doktorlarda doğumu sata göre planlıyor diye biliyorum. Usg de bebeğin boyuna göre ölçüm yaptıkları için boyu uzunsa haftası ileri çıkıyor gibi düşünüyorum ben ilerleyen haftalarda genellikle eşitleniyormuş zaten
Tesekkur ederim canim icime au serptin. Ins saglikli bir gebelik olur benimki de ve saglikli bor evlat.Merhaba. Hayırlı olsunBen geçen sene kimyasal gebelik geçirmiştim. 6 ay sonrasında tekrardan hamile kalınca sizin gibi bazı korkular yaşamıştım. Ama Allah nasip ettiyse bir şekilde oluyormuş, ilerliyormuş. Onu anladım. 12. haftamdayım şu an. O yüzden hiç korkmayın. Sağlıklı bir gebelikse ilerleyecektir. Şunu da eklemek isterim ki doktorlar kimyasal gebeliği gebelikten bile saymıyorlar bebek oluşmadan gebelik sonlandığı için. O yüzden tekrarlamadığı sürece onu yaşanacak diğer gebelikler için bir tehdit olarak görmüyorlar. En azından benim görüştüğüm doktorların hepsi böyle söyledi. Siz içinizi ferah tutun. Düzenli Beta HCG takiplerinizi yaptırın. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Amin canim ins cok tesekkurler Allah razi olsun. Dualariniza ihtiyacim varCanım tebrik ederim. Ben de yaşamıştım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hiç korkma kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik çok duydum. Güzel geçsin tadını çıkar
Ayy bunun ona faydası varsa şikayet etmemmmGünaydın bebeğin seni sömürdüğü güzel beslendiği anlamına geliyor :) ilk gebeliğimde de çok olurdu bunda da olmaya başladı. kalsiyum bol bol almak lazım bol peynir süt ürünleri tüketebilirsin
ay normalde de süt çok severim ama gebelikte asla tüketemedim,. kendimi zorlayayım bakalım artık yapcak bişey yokYavrum çokça süt ürünü yemen lazım,dişleri de gebelik çok rahatsız ediyor.Bol bol peynir ye sabahları,akşam da muhakkak yoğurt ye.Bir bardak da gece yatmadan süt içebilirsin .
inanılır gibi değil benimki artık bakıldığında bile kıpkırmızı görünüyoryani bugün benim de bi ayrı kanadı, fırçayı değdirir değdirmez aşırı bi kanama oldu şaşırdım ben deee
Süt tavsiye etmem insana uygun olmayan kalsiyum formu diyor yeni araştırmalar. Hele zorlanıyorsan fırsat bu fırsat yoğurt ayran kefire dön.ay normalde de süt çok severim ama gebelikte asla tüketemedim,. kendimi zorlayayım bakalım artık yapcak bişey yok
Canım aynı durumdayımGünaydın hamişlerrrrr.
kefir olur aslında bak onu hiç tüketmiyorum puxhu da söylemişti almadım hala. bugün alayımSüt tavsiye etmem insana uygun olmayan kalsiyum formu diyor yeni araştırmalar. Hele zorlanıyorsan fırsat bu fırsat yoğurt ayran kefire dön.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?