Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Valla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı :(
Canım chia ve keten tohumu pek önerilmiyordu hamilelikte. Ben de arkadaşa vericem evdekileri ilk buluşmamızda.

Bulantısız ve iştahımın açıldığı günlerin hayaliyle yaşıyorum,ne yersem yiyeyim sanki midem boş gibi ve huzursuz bir mide sanki.Canımın çektiği tek bir şey yok 🥲
15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açım 😂 Canımın yemek çekmesini geçtim, gördüğüm yemekten de tiksinir oldum tövbe yarabbim

15 haftalık olucam hala iştahım yok inan ki. Karnım acıkıyor iki lokma yediğim anda kesiliyorum. Açım efendim açım 😂 Canımın yemek çekmesini geçtim, gördüğüm yemekten de tiksinir oldum tövbe yarabbim
Sana iştah açıcı şeyler yazıyorum onları ye yaavrim (ne onlar bilmiyom)

Sana iştah açıcı şeyler yazıyorum onları ye yaavrim (ne onlar bilmiyom)
Kız bugün işten geldim içim çok kıyıldı diye iki dilim salçalı ekmek yedim eşim gelmeden. Anaaa sanki kuzu çevirme yemişim öyle tokum ki şuan ağzıma lokma süremem resmen 😂 umut ediyorum iki hafta içinde düzelecek

Bende hep bir açlık hissi var ama yemek yiyecek iştah da yok,her şey kokuyor gibi.Reels da yemek yapan görünce midem bulanıyor 🥲15.haftada böyleyse gidip bir doz ağlayayım ben .

Valla kuzum ben de iki haftadır öyle diyorum yulaf chia keten tohumu muz tahin süt veya activia mideme iyi geliyor. Bazen de vicdan azabı çekiyorum yumurta ve balık hayatımdan çıktı :(
Yulafı da hiç sevmiyorum ya haşlanmış
Yumurtadan da gına geldi,her gün aynı beslenmek valla bir yerden sonra ona da midem bulanacak ☹️

Canım ben bu ara salataya fecii takmış durumdayım marul roma peynir avokado domates ceviz ve haşlanmış yumurta hepsiyle karışık salata yapıyorum zeytinyağı tuz ekleyip yiyorum çokk iyi gidiyo aradan da meyveli yulaf kasesi hazırlıyorum dışarı çıktığımızda serpme kahvaltı bunlarla geçiyo benim kahvaltı rutinlerim
Bence güzel bir alternatif olmuş,salatayı hiç denememiştim belki ben de bir salata olayına girerim,öğlen nerdeyse beslenmiyorum muz ve elma yiyorum sadece,biraz da bazen kuruyemiş.Hata mı ediyorum bilmiyorum

Kız bugün işten geldim içim çok kıyıldı diye iki dilim salçalı ekmek yedim eşim gelmeden. Anaaa sanki kuzu çevirme yemişim öyle tokum ki şuan ağzıma lokma süremem resmen 😂 umut ediyorum iki hafta içinde düzelecek
Kız salçalı ekmek ne bak yaaa protein içeren bir şey yeseydin bari😅 Bu arada ben salçalı ekmek hiç bilmiyorum çiğ mi sürüyorsun salçayı

Ben bazen granola bowl yiyorum, bazen yumurtalı ekmek, labneli avokado, dışarıdan simit ayran, patatesli yumurta bütün tuşlara basıyorum her gün yumurta görmek benim de midemi bulandırıyor sanırım
Labne zararlı mı peki eritilmiş bir peynir olduğu için ona pek güvenemiyorum.

Menemen ya da yumurtanın yağda farklı versiyonlarını bulmaya çalışıyorum. Bazen avokado yiyorum. Bu ara ekmek yemiyorum ama kaçamak olarak ekmek pizza olabilir. Yoğurt yumurta veya peynir yumurtayı çırpıp ince dilimlenmiş ekmeklere sürüp üstüne de domates zeytin biber (hamilelikten önce sucuk da) koyup fırınlıyorum çok lezzetli oluyor.
Bu çok iyi bir öneri olmuş yapayım bunu 🌸

Yaaa sen gibiydim 13 haftaya kadar yiyemedim ikisini de doğru düzgün :( yumurtayı menemen gibi çeşitlendirerek yiyebiliyorum sen de patateslı veya menemen şeklinde bi dene bakalım🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben gruba çok aktif yazamasam da her paylaşımı okuyorum iki gündür grup çok sessiz S simlumina kuzum nerelerdesin sanki sen yoksun diye sessizleşti grup
Canim selamlar, bugun cok is yaptim utudur ev supurme vs. İslerim bitince de anacigima yemege geldim😬😬 simdi de oturduk puset anne yani vs bakiyoruz djfjfjf
Sen nasilsin canim💙

C cilekcanavari diş kanamasını ben doktoruma sordum ya burun kanar ya diş. Diş kanaması daha iyiymiş kan hacmimiz genişlediği icin yasanabilirmis ama diş etlerinle ilgili problem yaşıyorsan bir dis hekimi ile mutlaka irtibata geçmeniz iyi olabilir.

Bende instagramla ilgili biseyler paylasicaktim simdi yasak falan denince bilemedim soyliyim bari:) acibadem hastanesinin gebeler icin online yoga egitimi varmis çarşamba günleri.
Bende ikisi de kaniyor puuuuhhhjh

Dereotu çok az bulunduruyorum evde bitiremediğim için ama denerim alırsam😄 Kaymağı tavada eritip göz göz olunca yumurta tuz:) hem değişiklik oluyor hem de doğal kaymak uzun süre dayanmıyor ya hevesimi alınca omlet yaparak tüketmiş oluyorum bir taşla iki kuş:)
Bitiremediğini temizleyip buzluğa atıp ihtiyaç duyunca çıkar, ben öyle yapıyorum. Bugün de buzlukta çıkardım, çorbalara falan da öyle koyuyorum

Labne zararlı mı peki eritilmiş bir peynir olduğu için ona pek güvenemiyorum.
Labne eritme peynir değil yanlış biliyorsun. Gebelikte diyetisyenler de diyet listesine çok fazla yazıyor. Ben tadını da seviyorum gebelikte de tüketime uygun diye biliyorum hiç aksini duymadımm

Ya ben de aynı senin gibiyim şuan. Yani benim bulantım olmadı, hiç kusmadım ama her türlü yemekten ve yemek yapmaktan tiksinir oldum. Yani tiksinme doğru kelime mi bilmiyorum ama sabah yumurta pişirmek bile kafamda büyük bir mesele, yapamıyorum, yemek istemiyorum, kokular aklıma geliyor. Kolumu kaldırıp herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Yani dışarıdan da herhangi bir şey yemek istemiyorum. Bir hafta annemlere gitmiştim bi orada annem pişirip önüme koyunca sorunsuz yiyebildim, şimdi eve dönünce yine aynı sıkıntıları yaşıyorum ya. 🥲 Bütün yemeklerden tiksiniyorum, aklıma gelmeleri bile kötü hissettiriyor 🥲

Back
X