Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ohh ellerine sağlık bende deprem anksiyetemle cebelleşiyorum 😞 bugün olan tüm minik depremleri hissettim onun dışında sürekli teknede gibi sallanıyorum panikten bacaklarım titriyo yavaştan deliriyorum sanki napıcam ben bu kadar korkmak hiç normal değil 😔🤦‍♀️
Ben de dun tam dedim ki neyse duruldu herhalde artik korktugumuzla kaldik filan, sabahina deprem haberine uyandim. Allahtan ne onu ne aksamkini hissetmedim, hissedince cok cok daha etkileniyor insan ya🥹 allah korusun hepimizi yapacak bir sey de yok :(((

Kizlar yarın doktor randavum vardı 11,6yim . İptal edilmiş randavum ve iki hafta sonra gideceğim .başka yerlerde de yer yok burası küçük bir yer . İki haftaya kadar folik asit kullanayım değil mi ikili test süresi var mı yani 14nci haftada gidecegim doktora birşey kacirirmiyim😭

Kizlar yarın doktor randavum vardı 11,6yim . İptal edilmiş randavum ve iki hafta sonra gideceğim .başka yerlerde de yer yok burası küçük bir yer . İki haftaya kadar folik asit kullanayım değil mi ikili test süresi var mı yani 14nci haftada gidecegim doktora birşey kacirirmiyim😭
Kullan canım aynı haftadayız 3 aylık olana kadar devam edeceğiz folik asit kullanımına yine de doktoruna mesaj at bilgi al bu konuda
hiçbir şey kaçırmazsın ben de geçen hafta gittim bi ay sonra çağırdı içini ferah tut canım 🌸

Folik asit 13.Haftaya kadar kullanılacak demişti doktorum onun dışında ikili test de 13 e kadara yapılıyor gideceuin hastane devlet ise talep oluştur illa ki iptal eden olur 🙏

Kullan canım aynı haftadayız 3 aylık olana kadar devam edeceğiz folik asit kullanımına yine de doktoruna mesaj at bilgi al bu konuda
hiçbir şey kaçırmazsın ben de geçen hafta gittim bi ay sonra çağırdı içini ferah tut canım 🌸
Benim gibi gece kuşusub galiba canım 😂

Herkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 💕💐perşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim 🙏🏻😔hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince 💕💕
Canım stres yapma ve dinlen bol bol sonrasında inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacaksın dualarımız seninle 🙏🏻🙏🏻

Herkese iyi geceler kızlar umarım hepiniz iyisinizdir 💕💐perşembe olan operasyonumu bugüne aldilar sabah 6da hastanede olacağım bana şans dileyin şu serklaji da enfeksiyonsuz kanamasiz atlatayim 🙏🏻😔hepinizi çok öpüyorum yine gelirim işlem bitince 💕💕
Canımmm günaydınn ♥️
Kalbim ve dualarım seninle. Herseyi sorunsuz su gibi atlatacaksın Allahın izniyle hiççç endişelenme. Bebeğin için çok iyi bisey yapıyorsun öyle düşün😍😍 İşlem bitince bekliyorum haberlerini

Folik asit 13.Haftaya kadar kullanılacak demişti doktorum onun dışında ikili test de 13 e kadara yapılıyor gideceuin hastane devlet ise talep oluştur illa ki iptal eden olur 🙏
14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmı 😢

Kizlar ilk kan teati sonucum geldi.

Hcg 280 cikti 😍😍😍😍

Nolu nolur yorum yapin!! Bana soyleyin bu cok guzel bise olmali 😍😍

Persembe sabah tekrar kan vericem iki kat en az artmia olmali degil mi?

Nolur beni bilgilendirin ayyy şuan mutluluktan agliuorumm
Tebrikler 😍 %60 artış bile normal kabul edilir ama iki katı artarsa da cillop olur 🙏

Kızlar son adet tarihim 6 nisan beklenen adet tarihi 6 mayıstı pazartesi hcg 2751 bugün doktora geldim kese görünür mü

Ohh ellerine sağlık bende deprem anksiyetemle cebelleşiyorum 😞 bugün olan tüm minik depremleri hissettim onun dışında sürekli teknede gibi sallanıyorum panikten bacaklarım titriyo yavaştan deliriyorum sanki napıcam ben bu kadar korkmak hiç normal değil 😔🤦‍♀️
Ah canım ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama ben Beylikdüzündeyim sabahkinde uyuyordum ama akşam olanı hissettim ben de çok huzursuzum evde yanlız kalamıyorum ve bende sürekli sallanıyorum psikolojik olarak rabbim beterinden korusun inşallah stres olmamaya çalışmalıyız 🙏
Canımcımm herşey harika olacak ve bebeğini de ekstra gücende tutmuş olacaksın sen de kısa zamanda toparlayacak ve çok iyi olacaksın dualarım seninle 🙏 güzel haberlerini burda bekleyeceğim 🤗
14nci hafta gideceğim randevuya. İkili test zamanı geçmiş mi oluyor . Yaptırmayan varmı 😢
Ben tüp bebeği genetikli yaptırdığım için doktor ikili test yapmaya gerek duymadı eğer fetal dna yaptırdıysanız size de istemeyebilirler en iyisi doktorunuza danışmanız olur bence

Günaydın arkadaşlar perşembe gideceğim kontrolüme doktorum kongreye gideceği için dün gittim minik kızım büyümüş 12 günde 110gr olmuş 14+5dim dün artık kilo konuşmaya başlayacağız dedi, biraz seni zorlayabilir ağrı hissedebilirsin ama hareketlerini şuan hissedemezsin dedi. Sen muhtemelen 17-18 gibi hissedersin hareketlerini o haftalarda bi dikkat et bakalım dedi 😍 gelişimi gayet iyiydi ve artık çok hareketliydi heralde büyümenin de etkisiyle hareketlenmeye başladı diye düşünüyorum 🌸🌸 kısacası bebeğimi gördüm mutluyum huzurluyum 🧿 biz cinsiyeti detaylı usg de öğrenmiştik hoca ben bu hafta da bile net konuşamam cinsiyet için dedi cinsiyet bekleyenlerin bilgisine 🤗 tabii her doktorum sistemi ve cihazı farklı olabilir ona bişey diyemem. Güzel haberler alacağımız mutlu bir gün olsun 🌸🌸

İnşallah canım bol şansss haber vermeyi unutma şimdiden geçmiş olsunn🥹♥️🙏🏻

Günaydın kızlar ♥️ sen misin dün “iyiyim ya hehehe” diyen, berbatttt oldum akşam eşimin desteğiyle yatak odasına gelebildim 🤣🤣

C cilekcanavari bu sabah yeni levele geçtim, dilimi temizlerken dilim kanamaya başladı 😅😅

11+6 isen 12yi tamamlamak üzeresin. Üç ay nerdeyse bitmiş olacak. Doktorunu arayıp sormalısın. Doktorların bir kısmı 12’de bıraktırdı. İkili testi bilmiyorum ama ense kalınlığı 14. haftaya kadar bakılır yazıyor nette. Ben senin yerinde olsam arardım. Randevunu onlar mı iptal etti

Son düzenleme:
Back
X