Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Arada ben de öğlen yiyorum ilk öğünümü ve yemekhanede. Et falan oluyor illa ki protein ihtiyacımı oradan alıyorum diye rahatlatıyorum kendimi. Sabah uyandığımda aç hissetmezsem zorlamıyorum. Bugün yaptım ama börekle zeytin yedim😂 bi börekten ısırıp bi zeytin atarak ağzıma kahvaltı
Evet ya öyle oluyor valla ama zorlamak da iyi fepil. Sorun olmayacaktır 🙏🙏

Kızzz çocukken hiç yemedin miii 😁
Normal ekmeğe çiğ salçayı sürüp yiyorsun. Bayat ekmekle daha da güzel 😁
Yok yemedim ben daha çok hani nerdeyse her yemeğin salçalı kıymalı domatesli bazı vardır ya anneciğim ekmeğe ondan koyardı yemek öncesi onu yerdim. Immmmm nefis valla şimdi olsa yerim ama eskiden her şey daha lezzetliydi sanki yaa

Ya ben de aynı senin gibiyim şuan. Yani benim bulantım olmadı, hiç kusmadım ama her türlü yemekten ve yemek yapmaktan tiksinir oldum. Yani tiksinme doğru kelime mi bilmiyorum ama sabah yumurta pişirmek bile kafamda büyük bir mesele, yapamıyorum, yemek istemiyorum, kokular aklıma geliyor. Kolumu kaldırıp herhangi bir şey yapmak istemiyorum. Yani dışarıdan da herhangi bir şey yemek istemiyorum. Bir hafta annemlere gitmiştim bi orada annem pişirip önüme koyunca sorunsuz yiyebildim, şimdi eve dönünce yine aynı sıkıntıları yaşıyorum ya. 🥲 Bütün yemeklerden tiksiniyorum, aklıma gelmeleri bile kötü hissettiriyor 🥲
Yumurta falan yiyebiliyor musun peki :( asla yiyemiyorum ve çok üzülüyorum. Hep kuru peynir ekmek yesem yerim yani. Yumurtanın kokusundan basım dönüyor resmen

Labne eritme peynir değil yanlış biliyorsun. Gebelikte diyetisyenler de diyet listesine çok fazla yazıyor. Ben tadını da seviyorum gebelikte de tüketime uygun diye biliyorum hiç aksini duymadımm
Ben krem peynirle mi karıştırdım acaba çok fazla tüketmediğim için bilmiyorum bir tek tatlılarda kullandım

Yumurta falan yiyebiliyor musun peki :( asla yiyemiyorum ve çok üzülüyorum. Hep kuru peynir ekmek yesem yerim yani. Yumurtanın kokusundan basım dönüyor resmen
Kendi evimde yiyemiyorum, yapmıyorum da ama annemlere gittiğimde az da olsa yiyebildim. Burnuma kokusunun gelmemesi lazım.
Ben de sadece kuru ekmek ve labne yiyordum ama ona da mesafeli olmayı başarabildim 🤣 muz yiyorum mesela. Yoğurt yiyorum. Kuruyemiş. Pişmiş şeylerle sorunum var 😅

Yok yemedim ben daha çok hani nerdeyse her yemeğin salçalı kıymalı domatesli bazı vardır ya anneciğim ekmeğe ondan koyardı yemek öncesi onu yerdim. Immmmm nefis valla şimdi olsa yerim ama eskiden her şey daha lezzetliydi sanki yaa
Ayyy ben de o yemekten artana ekmek banarsim bayilirim 🤭 boyle mibicik artardi ne leziz gelirdi

Kizlar ilk kan teati sonucum geldi.

Hcg 280 cikti 😍😍😍😍

Nolu nolur yorum yapin!! Bana soyleyin bu cok guzel bise olmali 😍😍

Persembe sabah tekrar kan vericem iki kat en az artmia olmali degil mi?

Nolur beni bilgilendirin ayyy şuan mutluluktan agliuorumm

Eklentiler

• IMG_4278.webp
    IMG_4278.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar kasıklarım feci kramplar giriyor. Bu dün aldığım ilaçlar yüzünden mi? Yoksa sizin bahsettiğiniz bu rahmin büyüme ağrısı mı? Korktum bir an

Hcg 280 cikti 😍😍😍😍

Canım tebrikler 🎊 içini hep ferah tut oldu bu sefer 😍

Hcg 280 cikti 😍😍😍😍

Bence kan verme artık. 1 hafta sonra doktora git. Keseyi görürsün

Canim selamlar, bugun cok is yaptim utudur ev supurme vs. İslerim bitince de anacigima yemege geldim😬😬 simdi de oturduk puset anne yani vs bakiyoruz djfjfjf
Sen nasilsin canim💙
Ohh ellerine sağlık bende deprem anksiyetemle cebelleşiyorum 😞 bugün olan tüm minik depremleri hissettim onun dışında sürekli teknede gibi sallanıyorum panikten bacaklarım titriyo yavaştan deliriyorum sanki napıcam ben bu kadar korkmak hiç normal değil 😔🤦‍♀️

Back
X