Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?
Ben de 11. hafta içindeyim henüz ikinci trimestera geçmedim ama azaldı bulantı. Bıçak gibi kesilmekten ziyade kademe kademe azalacak sizinki de umarım

Hurma derken yaş hurmamı kuru mu bunu duymamıştım hiç canım hatta iyi zannediyordum
Canım hurma rahimde açılma sağlayan bir meyveymiş o yüzden son haftalarda tüketimi öneriliyor, ben genelde kuru hurma yerim yaşı yemedim sanırım bilemedim 😀😀 şuan tüketmiyorum tabi

Canım kal haftalıksın şuanda belki daha erkendir normalde doktorlar 14-16 hafta arasında net tahminde bulunuyorlar fetal yaptırmışmıydın sen? Birde gelişime çok takılma boy ölçüsüne göre söylüyorlar onu her hafta değişebilir ilerde günü gününü yakalıyormuş önemli olan sağlıklı olduğunu bilmek maşallah bak ne de güzel çıkmış 🧿
12+4 çıktı ultrasonda chat gbt hep erkek dedi doktorlarda her hafta muallakta bırakıyor. fetal verdik cumaya kadar çıkacak inşallah sağlıklı olsun artık gerisi allah ne verdiyse o

Dimi yaaa, yılın en konuşkan anneleri ödülü 😂😂
Ama son zamanlarda nazarlara mı geldik konuşmalar azaldı biraz , ikinci trimestera giren gebelere bir rehavet çöktü 😂😂bulantılar falan bitince geziyorlar heralde 😂😂😂
Ayyyy bu bennnn 🤣 azicik gelen enerjiyle hem gezer oldum hem de evimde hareket edip derleyip toplamayi ozlemisimkizlar ya. Cuma annemle yazlik kislik yaptik giysilerimizi. Onun yankilari devam ediyor mini mini diger odalara dadandim biraz evde cocuguma yer acmam gerekiyor cok yayilmisiz 4 senede onun odasi dahil🤣 kislik cizme botlari filan kaldiricam is plani cikardim kendime bu haftalik😁

Selamlar herkese, henüz perinatolog muayenesi olmadım, önümüzdeki hafta olacak. Şu ana kadarki muayenelerim hep vajinaldi, ayrıntılı perinatolog muayenesi de vajinal mi karından mi oluyor bilen var mıdır

Kızlar merhaba , ben Aralık annesi olacağım Allah nasip ederse .Sizlere bir şey sormak istiyorum benim aşırı derecede bulantım iştahsızlığım ve su içememe sorunum var .Yaşam enerjim sıfır resmen.ilk zamanları bulantılı geçirenler gerçekten 2.trimestırda geçti mi bıçak gibi birden kesiliyor mu bu durum çok merak ediyorum kaçıncı haftalarda geçti sizlerin ?
Benim 15 hafta bitti bugun canim hala prilam iciyorum malesef bulaniyorum oguruyorum ara sira

12+4 çıktı ultrasonda chat gbt hep erkek dedi doktorlarda her hafta muallakta bırakıyor. fetal verdik cumaya kadar çıkacak inşallah sağlıklı olsun artık gerisi allah ne verdiyse o
tahmin ettiğim gibi daha erken doktorun görmesi için. OO desene cumaya güzel haberler var hadi bakalım heyecanlı bekleyiş devammm

Selamlar herkese, henüz perinatolog muayenesi olmadım, önümüzdeki hafta olacak. Şu ana kadarki muayenelerim hep vajinaldi, ayrıntılı perinatolog muayenesi de vajinal mi karından mi oluyor bilen var mıdır
canım ben 13.haftada gittim perinatoloğa bana önce karından baktı sonra detayına erken vajinal baktı ama ucundan bakıyor zaten cihazları çok iyi

Merhaba benim 3.gebeliğim bugün 2.trimestira geçiş yaptım 😊 öncekilerde olduğu gibi sabah bulantım devam maalesef kişiye göre değişiyor sanırım

Kizlar dun aksamdan biriken sayfalari anca bitirdim tekrardan selamlar herkese🥰bugun azicik dinlenme gunu ilan ettim uzaniyorum tv karsisi hafif bulanti esliginde🥲 aksam kismetse bebise besik anne yani tarzi seyler bakmaya gidicem fikir edinmek icin, aklimdaki modeli canli gormek istiyorum falan. Hatta gidecegim yerde mobilya da varmis bir fikir olmasi acisindan fiyat ve modellere de bakarim diye dusundum

Back
X